Dvoudenní kurz povede naše šéfcukrářka Hanka, která jinak vládne cukrařině v restauraci Coda, hotelu Aria*****. První kurz se jmenuje Tarte tropézienne a brioškové těsto v kuchyni. Budeme pracovat s droždím, míchat klasický vanilkový krém a chystat briošky různých chutí. Druhá lekce je Charlotte s domácími cukrářskými piškoty. V jejím průběhu budeme pracovat s ovocem i želatinou. Jahodová varianta je úžasným letním dezertem v parných dnech. A navrch dostane Charlotte ozdobnou mašli.

KURZ CUKRÁŘSKÁ ŠKOLA LETNÍCH DORTŮ 2018
Právě jsme vyhlásili dvoudenní kurz Cukrářská škola letních dortů. Ve dnech 22.4. a 3.5. společně upečeme dvě nadýchané francouzské klasiky: Tarte tropézienne a Charlotte s domácími piškoty. To jsme ještě nepekli.
1.4.2018