Po letních prázdninách, kdy se škola vaření rekonstruovala, jsme opět začali nový školní rok a hned na úvod, bychom vám rádi představili novinku, delikátní kurz vaření, kde budeme připravovat 3-4 kg kohouta na červeném víně, žabí stehýnka a samozřejmě sladká tečka na závěr, suflé z marakuji. Tento kurz se uskuteční v pondělí 21.11.2016 od 16:00 hodin a kapacita míst je omezena. Kurz vaření povede šarmantní šefkuchař Michal Nikodem. Během kurzu vaření bude someliér Domiqeu Collin nalévat a společně s vámi degustovat francouzská vína, která se perfektně hodí k připravovaným pokrmům. Nenechte si ujít tento jedinečný kurz vaření v Praze a zarezervujte si svá místa včas. Těšíme se na Vás!

Kohout na víně a žabí stehýnka. NOVINKA!

Delikatesy ve škole vaření! Víte jak chutná žabí stehýnko a kohout na červeném víně? Rádi byste se na učili připravit suflé ze sladké marakuji, ale nevíte, jak na to? Již v listopadu se koná tento kurz vaření a my se na vás těšíme!
20.9.2016