Po letních prázdninách, kdy se škola vaření rekonstruovala, jsme opět začali nový školní rok a hned na úvod, bychom vám rádi představili novinku, delikátní kurz vaření, kde budeme připravovat 3-4 kg kohouta na červeném víně, žabí stehýnka a samozřejmě sladká tečka na závěr, suflé z marakuji. Tento kurz se uskuteční v pondělí 21.11.2016 od 16:00 hodin a kapacita míst je omezena. Kurz vaření povede šarmantní šefkuchař Michal Nikodem. Během kurzu vaření bude someliér Domiqeu Collin nalévat a společně s vámi degustovat francouzská vína, která se perfektně hodí k připravovaným pokrmům. Nenechte si ujít tento jedinečný kurz vaření v Praze a zarezervujte si svá místa včas. Těšíme se na Vás!
Kurzy jsou do odvolání (jehož konce nedohlédneme😊) pozastaveny v souladu s vládními opatřeními.Účastníky zrušených kurzů obešleme s náhradními termíny.Váš tým Ola Kala |