Škola vaření Ola Kala začala spolupracovat se známým pražským podnikem Solidní nejistota.

Škola vaření Ola Kala začala spolupracovat se známým pražským podnikem Solidní nejistota.

Cílem spolupráce je zavedení nového jídelního lístku a kurzy vaření pro kuchaře. Nová jídla budou průřezem moderní světové gastronomie s českou kuchyní.
První akcí pod taktovkou Ola Kala bylo Valentýnské menu v sobotu 14. 2.2009.

dezerty dezerty studena

Menu:

Předkrm

Provensálská paštika z kachních jater, salátek z manga, brusinková omáčka
Krevetový salát, avokádová pěna, bylinkový olej
Salát z pečené zeleniny, batátové čipsy

Hlavní chod

200 g Steak z lososa s limetovou omáčkou, pošírovaný fenykl, vařené brambory na másle
200 g Steak z argentinské svíčkové se silnou burgundskou šťávou, zelené fazolky na slanině, americké brambory
Bramborové lokše plněné špenátem, restovaná křupavá baby zelenina

Dezert

Čokoládová vášeň s malinami a růžovým pepřem
Passion Fruit Cheese cake

18.2.2009

Registrace do newsletteru

: