Škola vaření Ola Kala začala spolupracovat s prvotřídním cukrářem Lukášem Pohlem,

Škola vaření Ola Kala začala spolupracovat s prvotřídním cukrářem Lukášem Pohlem, který patří mezi cukrářskou elitu ČR.

který patří mezi cukrářskou elitu ČR. Několik let byl členem českého národního kuchařského týmu. Zúčastnil se mnoha cukrářských soutěží a olympiád, kde např. v r. 2004 v Singapouru obhájil stříbrnou medaili. Pracoval jako šéfcukrář v nejprestižnějších restauracích v Praze.

Mezi něž např. patří Restaurant Flambee , Cafe Savoy. V současné době pracuje v La Degustation Boheme Bourgeoise, restaurace doporučená v Michelinově průvodci nejlepších restaurací světa. Lukáš povede ve škole vaření cukrářské kurzy. V nejbližší době to budou tyto kurzy vaření: 31.1.2010 kurz DORT a 18.3. kurz Čokoláda a pralinky - viz. sekce Kurzy vaření.

12.1.2010

Registrace do newsletteru

: