Tiskové centrum

17.11.2008 Perníková mousse
Kurzy vaření a ateliér Ola Kala připravil po mezivládní návštěvu Angely Merkel v Praze dezert a dekoraci z cukrových růží. Růže jsou vyrobeny ze „za horka taženého cukru“. Dekorace byla vytvořena v dílně české umělecké cukrařiny pod vedením Mirky Slavíkové je kompletně jedlá.
Podával se tento dezert: Perníková mousse
sušené švestky plněné pistaciovým marcipánem a praženou mandlí, polité čokoládou, jablkový křehký koláček s mandlovou drobenkou a čokoládová omáčka.

10.11.2008 Slavnostní večeře
Takto vypadal dezert, který naše škola vaření Ola Kala připravila pod vedením Mirky Slavíkové pro Condoleezu Rice. Podávala se delikátní tvarohová pěna s lanýžovým jadérkem, čokoládový koláček, malinová omáčka a celou kompozici doplnil výběr čerstvého ovoce. Slavnostní večeře se konala dne 8. 7.2008.
12.9.2008 Magazín Ona Dnes se zajímal o kurzy vaření v Ola Kala
Magazín Ona Dnes se zajímal o kurzy vaření v Ola Kala. Více informací o naší škole vaření najdete v Ona Dnes číslo 37/2008

29.8.2008 Dezert pro Condoleezu Rice
Škola vaření Ola Kala připravovala dezert pro nejmocnější ženu světa Condoleezu Rice.

29.7.2008 Naše škola vaření zahájila spolupráci s přední evropskou profesorkou cukrařiny a znalkyní čokolády paní Mirkou Slavíkovou.
Zahajujeme s ní kurzy vaření a cukrářské kurzy. Paní Slavíková je největší znalkyní čokolády v České republice. Kurzy, které vede, jsou obohaceny o její osobní zkušenosti z oblasti ruční výroby čokoládových pralinek, čokoládových soch a obrazů malovaných čokoládou.

16.7.2008 Škola vaření je IN.
Přední český fotograf Robert Vano dostal náš kurz vaření italské kuchyně jako dárek k narozeninám. Věnovala mu jej majitelka prestižní modelingové agentury Milada Karasová.
2.7.2008 Pro další vydání magazínu BOMTON vytvořila škola vaření Ola Kala vynikající letní dezert.
Použili jsme jednoduchý Food styling..gif)
18.6.2008 FESTIVAL KÁVY 11. – 13. 9. 2008, PVA LETŇANY PRAHA
Dáte si kávu? Ať už jdete na obchodní schůzku, nebo si jen popovídat s kamarády, či přečíst dnešní noviny, všichni se Vás nejčastěji zeptají: „Dáte si kávu?“ Jde o nejoblíbenější a nejčastější teplý nápoj, tak proč se o něm nedozvědět více.

11.6.2008 Magazín Pulse se zeptal Michala Nikodema na jeho oblíbené podniky.
Magazín Pulse, určený pro zahraniční obyvatele a návštěvníky Prahy se zeptal Michala Nikodema, majitele pražské školy vaření, na jeho oblíbené podniky.