Termíny kurzů

26.2.2021   INDIE AUTENTICKÁ - domácí menu bez masa. Novinkaobsazeno

27.2.2021   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu.poslední volná místa

27.2.2021   DOMÁCÍ JÍDELNÍČKY HOVĚZÍ - základy domácí kuchyně obsazeno

28.2.2021   ITÁLIE VEGETARIANA - lanýže, lilek a fazole obsazeno

1.3.2021   ÚVOD DO FRANCOUZSKÉ KUCHYNĚvolná místa

2.3.2021   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

3.3.2021   ITALSKÉ DARY MOŘE A RYBY - naučte se jevolná místa

5.3.2021   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněposlední volná místa

6.3.2021   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steak poslední volná místa

6.3.2021   Kynutá těsta - BUCHTY A KOLÁČKYposlední volná místa

7.3.2021   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůvolná místa

8.3.2021   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouvolná místa

9.3.2021   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutě volná místa

10.3.2021   STUDENÁ KUCHYNĚ - hurá na raut! volná místa

11.3.2021   ALFA OMEGA ITALSKÉ KUCHYNĚvolná místa

12.3.2021   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakposlední volná místa

13.3.2021   Domácí jídelníčky "kuřecí" - 4x ZÁKLADY DOMÁCÍ KUCHYNĚ volná místa

13.3.2021   Stékaný dort - VAŠE SLADKÉ SLZY ŠTĚSTÍ:-)volná místa

14.3.2021   Retro zákusky - ZÁKUSEK ZA ODMĚNU. PAMATUJETE? poslední volná místa

15.3.2021   OMÁČKY, MASO A HOUSKOVÝ KNEDLÍK - začněte od základu volná místa

16.3.2021   ITALSKÉ KUŘE - 1 kuře, 5 chodůvolná místa

17.3.2021   KREVETY, CHOBOTNICE, FLAMBOVANÉ PALAČINKYobsazeno

18.3.2021   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněvolná místa

19.3.2021   BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerikavolná místa

20.3.2021   TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladképoslední volná místa

20.3.2021   Asijské street food - ULICEMI ASIEvolná místa

21.3.2021   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutěposlední volná místa

21.3.2021   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnéobsazeno

23.3.2021   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyposlední volná místa

24.3.2021   ITALSKÁ RIZOTA A TELECÍ - krémové rizoto 100x jinakvolná místa

26.3.2021   KOHOUT NA VÍNĚ, ŽABÍ STEHÝNKA - vybrané delikatesyvolná místa

27.3.2021   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůvolná místa

27.3.2021   Velikonoční cukroví - SVÁTKY JARA A PEČENÍ volná místa

28.3.2021   PASTA FRESCA - kouzlo vlastních těstovinposlední volná místa

28.3.2021   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

29.3.2021   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu. volná místa

30.3.2021   M.D. RETTIGOVÁ - Svíčková, karlovarský knedlíkvolná místa

31.3.2021   BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerikavolná místa

6.4.2021   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyvolná místa

7.4.2021   PASTA FRESCA - kouzlo vlastních těstovinvolná místa

8.4.2021   Mořské ryby - SARDINKA, VLK I ĎASvolná místa

9.4.2021   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůvolná místa

10.4.2021   Vegetariánsky s chutí - MODERNÍ, VÝTEČNÉ, BEZ LEPKUvolná místa

10.4.2021   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

11.4.2021   Stékaný dort - VAŠE SLADKÉ SLZY ŠTĚSTÍ:-)volná místa

12.4.2021   KREVETY, CHOBOTNICE, FLAMBOVANÉ PALAČINKYposlední volná místa

13.4.2021   MACARONS VOILÁ - polibek Francievolná místa

14.4.2021   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakvolná místa

15.4.2021   Kuchyně francouzského venkova - TRADICE. POTVRZENO UNESCOvolná místa

16.4.2021   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakposlední volná místa

17.4.2021   FRANCOUZSKÝ DORT - plný čokoládyvolná místa

17.4.2021   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyně volná místa

18.4.2021   ASIJSKÉ FUSION - originální a nečekanévolná místa

18.4.2021   CROISSANTS - Francouzská snídaně u vás domavolná místa

21.4.2021   Boloňské ragú a lasagnevolná místa

23.4.2021   THAJSKO A MOŘE - ryba, krevety, další pecky, 4 chody volná místa

24.4.2021   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu. obsazeno

24.4.2021   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnévolná místa

25.4.2021   ITÁLIE VEGETARIANA - lanýže, lilek a fazole volná místa

25.4.2021   Bezlepkové minidortíky - UPEČTE PRO VŠECHNY volná místa

25.4.2021   Retro zákusky - ZÁKUSEK ZA ODMĚNU. PAMATUJETE? poslední volná místa

26.4.2021   TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladkévolná místa

28.4.2021   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouvolná místa

30.4.2021   ITALSKÉ KUŘE - 1 kuře, 5 chodů poslední volná místa

1.5.2021   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutě volná místa

2.5.2021   TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladkévolná místa

4.5.2021   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložky volná místa

5.5.2021   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnévolná místa

7.5.2021   INDIE AUTENTICKÁ - domácí menu bez masa. Novinkavolná místa

19.6.2021   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu.obsazeno

20.6.2021   MACARONS VOILÁ - polibek Francievolná místa

VytisknoutZobrazit všechny kurzy

Registrace do newsletteru

: