Termíny kurzů

28.1.2022   KREVETY, CHOBOTNICE, FLAMBOVANÉ PALAČINKY (studio Vinohrady)poslední volná místa

29.1.2022   Retro zákusky (studio Žižkov)obsazeno

29.1.2022   VIETNAM (studio Vinohrady)obsazeno

30.1.2022   Sýrie autentická (studio Vinohrady)volná místa

30.1.2022   Stékaný dort (studio Žižkov)obsazeno

30.1.2022   PIZZA A FOCACCIA (studio Žižkov)obsazeno

31.1.2022   Asijské street food (studio Vinohrady)poslední volná místa

31.1.2022   ŘEZNICKÉ STEAKY (studio Žižkov)volná místa

1.2.2022   PASTA FRESCA (studio Vinohrady)obsazeno

4.2.2022   Vůně Provence (studio Žižkov)volná místa

4.2.2022   ÚVOD DO FRANCOUZSKÉ KUCHYNĚ (studio Vinohrady)obsazeno

5.2.2022   Kynutá těsta - BUCHTY A KOLÁČKY (studio Vinohrady)obsazeno

6.2.2022   CROISSANTS (studio Vinohrady)poslední volná místa

7.2.2022   ÚVOD DO ŠPANĚLSKÉ KUCHYNĚ (studio Žižkov)obsazeno

7.2.2022   INDIE AUTENTICKÁ (studio Vinohrady)poslední volná místa

8.2.2022   JAPONSKO S PŘÍBĚHEM (studio Vinohrady)poslední volná místa

9.2.2022   ALFA OMEGA ITALSKÉ KUCHYNĚ (studio Vinohrady)volná místa

10.2.2022   THAJSKO BEST OF (studio Vinohrady)poslední volná místa

11.2.2022   ITALSKÉ KUŘE (studio Vinohrady)volná místa

12.2.2022   Vegetariánsky s chutí (studio Vinohrady)obsazeno

13.2.2022   LIBANON (studio Vinohrady)obsazeno

14.2.2022   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ (studio Vinohrady)volná místa

15.2.2022   VIETNAM (studio Žižkov)poslední volná místa

15.2.2022   Boloňské ragú a lasagne (studio Vinohrady)poslední volná místa

16.2.2022   KOHOUT NA VÍNĚ (studio Vinohrady)volná místa

18.2.2022   Zvěřina na talíři (studio Vinohrady)obsazeno

18.2.2022   JIHOAMERICKÁ MASA (studio Žižkov)obsazeno

19.2.2022   Jihoamerická masa a karibské rumy (studio Žižkov)poslední volná místa

19.2.2022   FRANCOUZSKÝ DORT (studio Vinohrady)obsazeno

20.2.2022   ODPALOVANÉ TĚSTO (studio Vinohrady)obsazeno

20.2.2022   THAJSKO I. (studio Žižkov)obsazeno

21.2.2022   M.D. RETTIGOVÁ - Svíčková, karlovarský knedlík (studio Vinohrady)volná místa

22.2.2022   Bretonská kuchyně (studio Žižkov)volná místa

22.2.2022   SUSHI a japonská kuchyně (studio Vinohrady)volná místa

23.2.2022   ITALSKÁ RIZOTA A TELECÍ (studio Vinohrady)volná místa

25.2.2022   HOVĚZÍ OD A DO Z (studio Vinohrady)poslední volná místa

25.2.2022   Úvod do Francie a koňaků (studio Žižkov)volná místa

26.2.2022   HOLA AMIGOS, TACOS, NACHOS (studio Vinohrady)volná místa

27.2.2022   BURGER A BROWNIES (studio Žižkov)volná místa

28.2.2022   INDICKÁ KUCHYNĚ (studio Vinohrady)volná místa

1.3.2022   Mořské ryby (studio Vinohrady)volná místa

2.3.2022   ITALSKÉ RYBY A MUŠLE (studio Vinohrady)volná místa

2.3.2022   Asijské street food (studio Žižkov)volná místa

4.3.2022   PASTA FRESCA (studio Vinohrady)poslední volná místa

4.3.2022   JIHOAMERICKÁ MASA (studio Žižkov)poslední volná místa

5.3.2022   TARTY A TARTALETKY (studio Vinohrady)volná místa

5.3.2022   Řeznické steaky a whisky (studio Žižkov)volná místa

6.3.2022   ODPALOVANÉ TĚSTO (studio Vinohrady)poslední volná místa

7.3.2022   STUDENÁ KUCHYNĚ (studio Vinohrady)volná místa

9.3.2022   Kuchyně francouzského venkova (studio Vinohrady)volná místa

11.3.2022   Steak ze svíčkové a karibské rumy (studio Žižkov)volná místa

11.3.2022   Kuřecí od A do Z (studio Vinohrady)volná místa

12.3.2022   CAESAR, BURGER (studio Vinohrady)volná místa

14.3.2022   ÚVOD DO FRANCOUZSKÉ KUCHYNĚ (studio Vinohrady)volná místa

18.3.2022   Zvěřina na talíři (studio Vinohrady)volná místa

VytisknoutZobrazit všechny kurzy

Registrace do newsletteru

:
comgate platebni brana