Termíny kurzů

2.10.2020   ÚVOD DO FRANCOUZSKÉ KUCHYNĚobsazeno

3.10.2020   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutě poslední volná místa

4.10.2020   ASIJSKÉ FUSION - originální a nečekanéposlední volná místa

4.10.2020   Stékaný dort - VAŠE SLADKÉ SLZY ŠTĚSTÍ:-)obsazeno

5.10.2020   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodů obsazeno

6.10.2020   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouobsazeno

7.10.2020   Boloňské ragú a lasagneobsazeno

9.10.2020   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněobsazeno

10.10.2020   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutěobsazeno

11.10.2020   CROISSANTS - Francouzská snídaně u vás domaobsazeno

12.10.2020   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnéobsazeno

13.10.2020   PASTA FRESCA - kouzlo vlastních těstovin obsazeno

16.10.2020   KREVETY, CHOBOTNICE, FLAMBOVANÉ PALAČINKYobsazeno

17.10.2020   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu.obsazeno

17.10.2020   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakobsazeno

18.10.2020   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

20.10.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyobsazeno

21.10.2020   ZÁKLADNÍ TECHNIKY DEGUSTACE - Francie ve skleničcevolná místa

23.10.2020   ZÁKLADNÍ TECHNIKY DEGUSTACE - Francie ve skleničceposlední volná místa

24.10.2020   FRANCOUZSKÝ DORT - plný čokoládyposlední volná místa

25.10.2020   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůposlední volná místa

26.10.2020   BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerikavolná místa

27.10.2020   KOHOUT NA VÍNĚ, ŽABÍ STEHÝNKA - vybrané delikatesyvolná místa

29.10.2020   Mořské ryby - SARDINKA, VLK I ĎASvolná místa

30.10.2020   ITALSKÁ RIZOTA A TELECÍ - krémové rizoto 100x jinakobsazeno

31.10.2020   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu. obsazeno

31.10.2020   ITÁLIE MASA PROSTÁ - lanýže, lilek a fazolevolná místa

1.11.2020   Retro zákusky - ZÁKUSEK ZA ODMĚNU. PAMATUJETE?poslední volná místa

2.11.2020   STUDENÁ KUCHYNĚ - hurá na raut! volná místa

3.11.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyvolná místa

4.11.2020   INDIE AUTENTICKÁ - domácí menu bez masa. Novinkavolná místa

5.11.2020   PASTA FRESCA - kouzlo vlastních těstovin volná místa

6.11.2020   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakobsazeno

7.11.2020   TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladkévolná místa

7.11.2020   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnévolná místa

8.11.2020   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněvolná místa

8.11.2020   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutěposlední volná místa

10.11.2020   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouvolná místa

11.11.2020   Svatomartinská husa - MODERNÍ PŘÍSTUP K TRADICI volná místa

14.11.2020   Vánoční cukroví obsazeno

15.11.2020   Vánoční cukroví volná místa

16.11.2020   Kuchyně francouzského venkova - TRADICE. POTVRZENO UNESCOvolná místa

18.11.2020   MACARONS VOILÁ - polibek Francievolná místa

22.11.2020   Kynutá těsta - BUCHTY A KOLÁČKY obsazeno

23.11.2020   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakvolná místa

24.11.2020   Asijské street food - ULICEMI ASIEvolná místa

25.11.2020   Boloňské ragú a lasagne volná místa

28.11.2020   Cukroví a polevy - BOŽSKÉ CHUTĚ KRÉMŮposlední volná místa

VytisknoutZobrazit všechny kurzy

Registrace do newsletteru

: