Termíny kurzů
26.2.2021 INDIE AUTENTICKÁ - domácí menu bez masa. Novinkaobsazeno
27.2.2021 MINIDORTÍKY. Jako na svatbu.poslední volná místa
27.2.2021 DOMÁCÍ JÍDELNÍČKY HOVĚZÍ - základy domácí kuchyně obsazeno
28.2.2021 ITÁLIE VEGETARIANA - lanýže, lilek a fazole obsazeno
1.3.2021 ÚVOD DO FRANCOUZSKÉ KUCHYNĚvolná místa
2.3.2021 MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno
3.3.2021 ITALSKÉ DARY MOŘE A RYBY - naučte se jevolná místa
5.3.2021 LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněposlední volná místa
6.3.2021 JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steak poslední volná místa
6.3.2021 Kynutá těsta - BUCHTY A KOLÁČKYposlední volná místa
7.3.2021 THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůvolná místa
8.3.2021 STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouvolná místa
9.3.2021 INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutě volná místa
10.3.2021 STUDENÁ KUCHYNĚ - hurá na raut! volná místa
11.3.2021 ALFA OMEGA ITALSKÉ KUCHYNĚvolná místa
12.3.2021 JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakposlední volná místa
13.3.2021 Domácí jídelníčky "kuřecí" - 4x ZÁKLADY DOMÁCÍ KUCHYNĚ volná místa
13.3.2021 Stékaný dort - VAŠE SLADKÉ SLZY ŠTĚSTÍ:-)volná místa
14.3.2021 Retro zákusky - ZÁKUSEK ZA ODMĚNU. PAMATUJETE? poslední volná místa
15.3.2021 OMÁČKY, MASO A HOUSKOVÝ KNEDLÍK - začněte od základu volná místa
16.3.2021 ITALSKÉ KUŘE - 1 kuře, 5 chodůvolná místa
17.3.2021 KREVETY, CHOBOTNICE, FLAMBOVANÉ PALAČINKYobsazeno
18.3.2021 LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněvolná místa
19.3.2021 BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerikavolná místa
20.3.2021 TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladképoslední volná místa
20.3.2021 Asijské street food - ULICEMI ASIEvolná místa
21.3.2021 ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutěposlední volná místa
21.3.2021 VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnéobsazeno
23.3.2021 SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyposlední volná místa
24.3.2021 ITALSKÁ RIZOTA A TELECÍ - krémové rizoto 100x jinakvolná místa
26.3.2021 KOHOUT NA VÍNĚ, ŽABÍ STEHÝNKA - vybrané delikatesyvolná místa
27.3.2021 THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůvolná místa
27.3.2021 Velikonoční cukroví - SVÁTKY JARA A PEČENÍ volná místa
28.3.2021 PASTA FRESCA - kouzlo vlastních těstovinposlední volná místa
28.3.2021 MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno
29.3.2021 MINIDORTÍKY. Jako na svatbu. volná místa
30.3.2021 M.D. RETTIGOVÁ - Svíčková, karlovarský knedlíkvolná místa
31.3.2021 BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerikavolná místa
6.4.2021 SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyvolná místa
7.4.2021 PASTA FRESCA - kouzlo vlastních těstovinvolná místa
8.4.2021 Mořské ryby - SARDINKA, VLK I ĎASvolná místa
9.4.2021 THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůvolná místa
10.4.2021 Vegetariánsky s chutí - MODERNÍ, VÝTEČNÉ, BEZ LEPKUvolná místa
10.4.2021 MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno
11.4.2021 Stékaný dort - VAŠE SLADKÉ SLZY ŠTĚSTÍ:-)volná místa
12.4.2021 KREVETY, CHOBOTNICE, FLAMBOVANÉ PALAČINKYposlední volná místa
13.4.2021 MACARONS VOILÁ - polibek Francievolná místa
14.4.2021 JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakvolná místa
15.4.2021 Kuchyně francouzského venkova - TRADICE. POTVRZENO UNESCOvolná místa
16.4.2021 JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakposlední volná místa
17.4.2021 FRANCOUZSKÝ DORT - plný čokoládyvolná místa
17.4.2021 LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyně volná místa
18.4.2021 ASIJSKÉ FUSION - originální a nečekanévolná místa
18.4.2021 CROISSANTS - Francouzská snídaně u vás domavolná místa
21.4.2021 Boloňské ragú a lasagnevolná místa
23.4.2021 THAJSKO A MOŘE - ryba, krevety, další pecky, 4 chody volná místa
24.4.2021 MINIDORTÍKY. Jako na svatbu. obsazeno
24.4.2021 VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnévolná místa
25.4.2021 ITÁLIE VEGETARIANA - lanýže, lilek a fazole volná místa
25.4.2021 Bezlepkové minidortíky - UPEČTE PRO VŠECHNY volná místa
25.4.2021 Retro zákusky - ZÁKUSEK ZA ODMĚNU. PAMATUJETE? poslední volná místa
26.4.2021 TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladkévolná místa
28.4.2021 STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouvolná místa
30.4.2021 ITALSKÉ KUŘE - 1 kuře, 5 chodů poslední volná místa
1.5.2021 ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutě volná místa
2.5.2021 TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladkévolná místa
4.5.2021 SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložky volná místa
5.5.2021 VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnévolná místa
7.5.2021 INDIE AUTENTICKÁ - domácí menu bez masa. Novinkavolná místa
19.6.2021 MINIDORTÍKY. Jako na svatbu.obsazeno
20.6.2021 MACARONS VOILÁ - polibek Francievolná místa