Termíny kurzů

16.5.2021   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutěobsazeno

17.5.2021   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouobsazeno

18.5.2021   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyobsazeno

19.5.2021   STUDENÁ KUCHYNĚ - hurá na raut!obsazeno

21.5.2021   BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerika volná místa

22.5.2021   FRANCOUZSKÝ DORT - plný čokolády volná místa

23.5.2021   CROISSANTS - Francouzská snídaně u vás domavolná místa

23.5.2021   PASTA FRESCA - kouzlo vlastních těstovinvolná místa

25.5.2021   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutě volná místa

26.5.2021   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůposlední volná místa

28.5.2021   ALFA OMEGA ITALSKÉ KUCHYNĚvolná místa

29.5.2021   Asijské street food - ULICEMI ASIEvolná místa

29.5.2021   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutěposlední volná místa

30.5.2021   TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladkévolná místa

30.5.2021   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnéobsazeno

31.5.2021   PASTA FRESCA - kouzlo vlastních těstovin volná místa

1.6.2021   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyvolná místa

2.6.2021   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžou obsazeno

4.6.2021   ITALSKÉ KUŘE - 1 kuře, 5 chodů volná místa

5.6.2021   Kynutá těsta - BUCHTY A KOLÁČKYvolná místa

6.6.2021   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutě volná místa

9.6.2021   KREVETY, CHOBOTNICE, FLAMBOVANÉ PALAČINKYvolná místa

10.6.2021   Mořské ryby - SARDINKA, VLK I ĎASvolná místa

11.6.2021   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakvolná místa

12.6.2021   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakvolná místa

13.6.2021   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůvolná místa

14.6.2021   KREVETY, CHOBOTNICE, FLAMBOVANÉ PALAČINKYposlední volná místa

15.6.2021   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyvolná místa

16.6.2021   ITALSKÁ RIZOTA A TELECÍ - krémové rizoto 100x jinak volná místa

18.6.2021   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakobsazeno

19.6.2021   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu.obsazeno

20.6.2021   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

21.6.2021   TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladkévolná místa

22.6.2021   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněvolná místa

23.6.2021   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnévolná místa

24.6.2021   Kuchyně francouzského venkova - TRADICE. POTVRZENO UNESCOvolná místa

25.6.2021   THAJSKO A MOŘE - ryba, krevety, další pecky, 4 chodyvolná místa

29.6.2021   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyvolná místa

2.7.2021   INDIE AUTENTICKÁ - domácí menu bez masa. Novinka volná místa

8.11.2021   STUDENÁ KUCHYNĚ - hurá na raut! volná místa

VytisknoutZobrazit všechny kurzy

Registrace do newsletteru

:
comgate platebni brana