Termíny kurzů

19.9.2020   Stékaný dort - VAŠE SLADKÉ SLZY ŠTĚSTÍ:-) poslední volná místa

20.9.2020   Asijské street food - ULICEMI ASIE volná místa

20.9.2020   MACARONS VOILÁ - polibek Francieposlední volná místa

21.9.2020   OMÁČKY, MASO A HOUSKOVÝ KNEDLÍK - začněte od základuvolná místa

22.9.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyposlední volná místa

25.9.2020   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steak obsazeno

26.9.2020   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůposlední volná místa

28.9.2020   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněvolná místa

29.9.2020   ALFA OMEGA ITALSKÉ KUCHYNĚobsazeno

30.9.2020   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutěposlední volná místa

2.10.2020   ÚVOD DO FRANCOUZSKÉ KUCHYNĚobsazeno

3.10.2020   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutě obsazeno

4.10.2020   ASIJSKÉ FUSION - originální a nečekanéposlední volná místa

4.10.2020   Stékaný dort - VAŠE SLADKÉ SLZY ŠTĚSTÍ:-)poslední volná místa

5.10.2020   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodů volná místa

6.10.2020   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouobsazeno

7.10.2020   Boloňské ragú a lasagneposlední volná místa

9.10.2020   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněobsazeno

10.10.2020   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutěposlední volná místa

11.10.2020   CROISSANTS - Francouzská snídaně u vás domaobsazeno

12.10.2020   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnévolná místa

13.10.2020   PASTA FRESCA - kouzlo vlastních těstovin obsazeno

16.10.2020   KREVETY, CHOBOTNICE, FLAMBOVANÉ PALAČINKYobsazeno

17.10.2020   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu.obsazeno

17.10.2020   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakobsazeno

18.10.2020   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

20.10.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyposlední volná místa

21.10.2020   ZÁKLADNÍ TECHNIKY DEGUSTACE - Francie ve skleničcevolná místa

23.10.2020   ZÁKLADNÍ TECHNIKY DEGUSTACE - Francie ve skleničceposlední volná místa

24.10.2020   FRANCOUZSKÝ DORT - plný čokoládyposlední volná místa

25.10.2020   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůposlední volná místa

26.10.2020   BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerikavolná místa

27.10.2020   KOHOUT NA VÍNĚ, ŽABÍ STEHÝNKA - vybrané delikatesyvolná místa

29.10.2020   Mořské ryby - SARDINKA, VLK I ĎASvolná místa

30.10.2020   ITALSKÁ RIZOTA A TELECÍ - krémové rizoto 100x jinakposlední volná místa

31.10.2020   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu. poslední volná místa

31.10.2020   ITÁLIE MASA PROSTÁ - lanýže, lilek a fazolevolná místa

1.11.2020   Retro zákusky - ZÁKUSEK ZA ODMĚNU. PAMATUJETE?poslední volná místa

2.11.2020   STUDENÁ KUCHYNĚ - hurá na raut! volná místa

3.11.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyvolná místa

4.11.2020   INDIE AUTENTICKÁ - domácí menu bez masa. Novinkavolná místa

6.11.2020   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakvolná místa

7.11.2020   TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladkévolná místa

8.11.2020   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutěposlední volná místa

10.11.2020   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouvolná místa

11.11.2020   Svatomartinská husa - MODERNÍ PŘÍSTUP K TRADICI volná místa

14.11.2020   Vánoční cukroví poslední volná místa

15.11.2020   Vánoční cukroví volná místa

16.11.2020   Kuchyně francouzského venkova - TRADICE. POTVRZENO UNESCOvolná místa

22.11.2020   Kynutá těsta - BUCHTY A KOLÁČKY poslední volná místa

28.11.2020   Cukroví a polevy - BOŽSKÉ CHUTĚ KRÉMŮvolná místa

VytisknoutZobrazit všechny kurzy

Registrace do newsletteru

: