Kurzy jsou do odvolání (jehož konce nedohlédneme😊) pozastaveny v souladu s vládními opatřeními.Účastníky zrušených kurzů obešleme s náhradními termíny.Váš tým Ola Kala |
Kurzy jsou do odvolání (jehož konce nedohlédneme😊) pozastaveny v souladu s vládními opatřeními.Účastníky zrušených kurzů obešleme s náhradními termíny.Váš tým Ola Kala |
Jakub je gastronomický profesionál pracující ve **** hotelu, který se zajímá o moderní gastronomii a sous-vide. Kromě vaření je jeho vášní jazzová hudba.
Jakub pracuje jako Sous Chef ve čtyřhvězdičkovém hotelu SPA Resort Tree Of Life v Lázních Bělohrad, který se pyšní mnoha oceněními. V hotelu se vaří klasická česká kuchyně, Asie a hojně se používá metoda sous-vide. Ve své praxi se pohyboval jak v klasických závodních provozovnách, tak v restauracích A La Carte se zaměřením na americkou steakovou a italskou kuchyni. V oblibě má zejména jednoduchá jídla s vysokým nárokem na kvalitu ingrediencí. U jídel ho baví barevnost, čerstvost a jednoduchost. Nebrání se ani pokrmům z RAW nebo vegetariánské kuchyně.
Jakub vede kurzy v češtině.
V Ola Kala vede kurzy: Domácí jídelníčky (hovězí, vepřové, kuřecí, ryby), M.D. Rettigová, Vegetariánsky s chutí, Pizza & focaccia, Umění sushi, Jihoamerická masa , kurzy pro teenagery další.
Po celý rok pořádáme kurzy pro kolektivy zdravotníků zdarma jako poděkování. Zakoupením kurzu tak podpoříte nás i zdravotníky!
Teens vaření = cena surovin, jednoduchost přípravy, chutná mi to!
Prospěju si, bramborák i bramboráček. Proč ne? Prospěju si, kuřecí steak a smetanové brambory. Proč ne? Prospěju si, můj první opravdový koláč. Proč ne?
Série #uzumimvarit je "win-win" pohled rodiče i ratolesti.
To dáš😜. Představujeme teens novinky 2021. Pro věk 13-19 let.
Co se v mládí naučíš... Kdy a kde si vlastně máme v dnešní době osvojit základy vaření? Babičky už nestojí věčně u plotny, času je čím dál tím méně a věnované pozornosti na jednu činnost také. Buď si tedy pustím YouTube a budu doufat, že to klapne. Nebo si to někde vyzkouším, ochutnám, zeptám se na to, co mě zajímá, zjistím proč mi něco nejde a dostanu dobrou radu na příště. Pak už budu poučenej/poučená a díky těmto základům neumřu hlady, když zrovna nebude k ruce mamka s taťkou.
Na kurz může přijít mladý gastronom i úplný začátečník. Podmínkou je, aby se neupejmal a chutnalo mu😋.
Křupavé bramboráčky i větší kousky s dipem k namáčení
Stehenní kuřecí steak s gratinovanými bramborami
Jogurtový koláč s hruškami a mákem
Oloupat a nakrájet brambory
Vychutit směs na bramboráky
Pracovat s olejem + osmažit bramboráky správně na pánvi
Šťavnaté stehenní kuřecí
Návykově dokonalé smetanové brambory😃
Základy pečení - rychlý jogurtový koláč
Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00 (o víkendu jsou také kurzy od 10.00)
Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.
S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.
Za kolik: 1 950 Kč včetně DPH
SUROVINY
RECEPT pro každého
NEALKO NÁPOJE v průběhu celého kurzu (domácí ledový čaj, káva a čaj)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu
ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ, nožů a dalšího kuchyňského náčiní
Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte náš kurz #uzumumvarit3 Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.
Fotografie z teens kurzů ještě nemáme, protože s nimi teprve začínáme.