• Připravujeme
    1 950Kč
Jakub Mužík

Jakub Mužík

Jakub je gastronomický profesionál pracující ve **** hotelu, který se zajímá o moderní gastronomii a sous-vide. Kromě vaření je jeho vášní jazzová hudba.

Jakub pracuje jako Sous Chef ve čtyřhvězdičkovém hotelu SPA Resort Tree Of Life v Lázních Bělohrad, který se pyšní mnoha oceněními. V hotelu se vaří klasická česká kuchyně, Asie a hojně se používá metoda sous-vide. Ve své praxi se pohyboval jak v klasických závodních provozovnách, tak v restauracích A La Carte se zaměřením na americkou steakovou a italskou kuchyni. V oblibě má zejména jednoduchá jídla s vysokým nárokem na kvalitu ingrediencí. U jídel ho baví barevnost, čerstvost a jednoduchost. Nebrání se ani pokrmům z RAW nebo vegetariánské kuchyně.

Jakub vede kurzy v češtině.

V Ola Kala vede kurzy: Domácí jídelníčky (hovězí, vepřové, kuřecí, ryby), M.D. Rettigová, Vegetariánsky s chutí, Pizza & focaccia, Umění sushi, Jihoamerická masa , kurzy pro teenagery  další.

Sexy mňamka - ZE STÁTŮ A ITÁLIE

#uzumimvarit3 - BRAMBORA. PROČ NE?

Po celý rok pořádáme kurzy pro kolektivy zdravotníků zdarma jako poděkování. Zakoupením kurzu tak podpoříte nás i zdravotníky!

Teens vaření = cena surovin, jednoduchost přípravy, chutná mi to!

Prospěju si, bramborák i bramboráček. Proč ne? Prospěju si, kuřecí steak a smetanové brambory.  Proč ne? Prospěju si, můj první opravdový koláč. Proč ne?

Série #uzumimvarit je "win-win" pohled rodiče i ratolesti.

To dáš😜. Představujeme teens novinky 2021. Pro věk 13-19 let.

CHARAKTERISTIKA KURZU

Co se v mládí naučíš... Kdy a kde si vlastně máme v dnešní době osvojit základy vaření? Babičky už nestojí věčně u plotny, času je čím dál tím méně a věnované pozornosti na jednu činnost také. Buď si tedy pustím YouTube a budu doufat, že to klapne. Nebo si to někde vyzkouším, ochutnám, zeptám se na to, co mě zajímá, zjistím proč mi něco nejde a dostanu dobrou radu na příště. Pak už budu poučenej/poučená a díky těmto základům neumřu hlady, když zrovna nebude k ruce mamka s taťkou.

Na kurz může přijít mladý gastronom i úplný začátečník. Podmínkou je, aby se neupejmal a chutnalo mu😋.

CO BUDEME VAŘIT

  • Křupavé bramboráčky i větší kousky s dipem k namáčení

  • Stehenní kuřecí steak s gratinovanými bramborami

  • Jogurtový koláč s hruškami a mákem

NAUČÍME VÁS

  • Oloupat a nakrájet brambory

  • Vychutit směs na bramboráky

  • Pracovat s olejem + osmažit bramboráky správně na pánvi

  • Šťavnaté stehenní kuřecí

  • Návykově dokonalé smetanové brambory😃

  • Základy pečení - rychlý jogurtový koláč

 

O KURZU

Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00 (o víkendu jsou také kurzy od 10.00)

Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.

S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.

Za kolik: 1 950 Kč včetně DPH

CENA OBSAHUJE

SUROVINY

RECEPT pro každého

NEALKO NÁPOJE v průběhu celého kurzu (domácí ledový čaj, káva a čaj)

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu

ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

ZAUJAL VÁS TENTO KURZ?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte náš kurz #uzumumvarit3  Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

FOTOGALERIE

Akce teens moukaAkce teens 4Akce teens burgerAkce teens brambory2

Autentické fotografie z kurzu

Fotografie z teens kurzů ještě nemáme, protože s nimi teprve začínáme.

Registrace do newsletteru

:
comgate platebni brana