NEJLEPŠÍ DÁREK JE VOUCHER OD NÁS Dárkové voucheryzasíláme
ŠŤASTNÝ A VESELÝ VÝBĚR
|
NEJLEPŠÍ DÁREK JE VOUCHER OD NÁS Dárkové voucheryzasíláme
ŠŤASTNÝ A VESELÝ VÝBĚR
|
Jakub je gastronomický profesionál, dlouholetý kuchař ve **** hotelu. Nyní ho potkáte v barvách Ola Kala na mnoha kurzech i v našem food trucku Ola Kala Van, jak připravuje výbornou BX placku i další street food mňamky. Kromě vaření je jeho vášní jazzová hudba.
Jakub mimo jiné pracoval jako sous chef ve čtyřhvězdičkovém hotelu SPA Resort Tree Of Life v Lázních Bělohrad, který se pyšní mnoha oceněními. V hotelu připravoval českou i arabskou kuchyni, asijské dobroty a mnohdy se nechal unést i metodou sous-vide. Ve své praxi se pohyboval jak v klasických závodních provozovnách, tak v restauracích A La Carte se zaměřením na americkou steakovou a italskou kuchyni. V oblibě má zejména jednoduchá jídla s vysokým nárokem na kvalitu ingrediencí. U jídel ho baví barevnost, čerstvost a jednoduchost. Nebrání se ani pokrmům z RAW nebo vegetariánské kuchyně.
Jakub vede kurzy v češtině.
V Ola Kala vede kurzy: Menu ala carte (hovězí, kuřecí, ryby), B&W burger, Vegetariánsky s chutí, Pizza & focaccia, Italská rizota, Boloňské ragú a lasagne, Umění sushi, Japonsko s příběhem, Jihoamerická masa , kurzy pro teenagery a další.
To nejpopulárnější z "la cucina italiana" 🇮🇹. Tutto bene.
Dvakrát vlastní těsto. Jednou na pizzu, podruhé na pastu.
Profi pizza z běžné trouby. Profi pasta jak od italské babičky.
Komu nechutná gelato, ať nechodí. A raddši nejezdí do Itálie🤣.
To dáš😜. Pro věk 12-17 let (jiný věk jen po dohodě, bez účasti dospělých na kurzu).
Od 2024 v ceně navíc k pití filtrovaná voda zn. Purezza (perlivá, neperlivá) a cola.
Milí studenti. V dnešní italské výuce máme před sebou nejtradičnější perly italské kuchyně, pizzu a pastu. Je to jednoduché, je to semplice. Zejména když budete dobře poslouchat vašeho il professore di cucinare. Budete zaprášení od mouky, budete nervózní, jestli se pizza v troubě nepřipálí, jestli pasta bude al dente a jestli vám ztuhne pistáciové gelato. Budou v tom emoce i velké úsilí, bude v tom "la vita", život . Italové milují svoje jídla a milují hodování s přáteli. Přišli jste na náš kurz připravit si vlastní pizzu a pastu, sednout si s přáteli ke stolu a hodovat . Tak se do toho pusťte a hlavně si to užijte!
Na kurz může přijít mladý gastronom i úplný začátečník. Podmínkou je, aby se neupejpal a chutnalo mu😋.
Pizza prosciutto crudo e rucola aneb "pravá s italskou šunkou"
Tagliatelle carbonara aneb "domácá špagety se slaninou"
Gelato pistacchio aneb "domácí pistáciová"
Vlastní těsto na pizzu a pastu - připravit i uhňést
Základní rajčatovou omáčku sugo
Upéct pizzu "doma v troubě"
Pracovat s čerstvou pastou tak, aby se nelepila
Zakrémovat pastu pomocí parmazánu a vajíčka
Domácí zmrzlinu
Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00 (o víkendu jsou také kurzy od 10.00)
Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.
S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.
Za kolik: 2 450 Kč včetně DPH
SUROVINY
RECEPT pro každého
NEALKO NÁPOJE v průběhu celého kurzu (filtrovaná voda zn. Purezza, džus, cola, káva a čaj)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu
ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ, nožů a dalšího kuchyňského náčiní
Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte náš kurz #dobryzradlo4 Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.