• Připravujeme
    2 450Kč
Jakub Mužík

Jakub Mužík

Jakub je gastronomický profesionál, dlouholetý kuchař ve **** hotelu. Nyní ho potkáte v barvách Ola Kala na mnoha kurzech i v našem food trucku Ola Kala Van, jak připravuje výbornou BX placku i další street food mňamky.  Kromě vaření je jeho vášní jazzová hudba.

Jakub mimo jiné pracoval jako sous chef ve čtyřhvězdičkovém hotelu SPA Resort Tree Of Life v Lázních Bělohrad, který se pyšní mnoha oceněními. V hotelu připravoval českou i arabskou kuchyni, asijské dobroty a mnohdy se nechal unést i metodou sous-vide. Ve své praxi se pohyboval jak v klasických závodních provozovnách, tak v restauracích A La Carte se zaměřením na americkou steakovou a italskou kuchyni. V oblibě má zejména jednoduchá jídla s vysokým nárokem na kvalitu ingrediencí. U jídel ho baví barevnost, čerstvost a jednoduchost. Nebrání se ani pokrmům z RAW nebo vegetariánské kuchyně.

Jakub vede kurzy v češtině.

V Ola Kala vede kurzy: Menu ala carte (hovězí, kuřecí, ryby), B&W burger, Vegetariánsky s chutí, Pizza & focaccia, Italská rizota, Boloňské ragú a lasagne, Umění sushi, Japonsko s příběhem, Jihoamerická masa , kurzy pro teenagery a  další.

Sexy mňamka - ZE STÁTŮ A ITÁLIE

#dobryzradlo2 - HOLA AMIGOS, TACOS, NACHOS

Mexické salsy. Paráda na každé party a v každé partičce!

V jednoduchosti je síla. Naučíte se legendy, které jsou  jako fakt "k sežrání".

Pálí to, chutná to, máte chuť na další a další a další >>> #pozornávykové.

Guacamole, pikantní salsa, trhané masíčko, kukuřice v klasu i placce.

To dáš😜. Pro věk 12-17 let (jiný věk jen po dohodě, bez účasti dospělých na kurzu).

Od  2024 v ceně navíc k pití filtrovaná voda zn. Purezza (perlivá, neperlivá) a cola.

 

PŘÍBĚH KURZU

Máte rádi sluníčko☀️ ? Máte rádi barvy? Máte rádi úsměvy? To všechno je součástí mexického naturelu a samozřejmě také mexické kuchyně. Pojďte se s Ola Kala vydat tam, kde je vám teplo, příjemně a chce se vám smát. Připravíme si jednoduché návykově nebezpečné dobrůtky, které se postupně ujídají, uždibují, zakusují, dipují... tak dlouho, až zjistíte, že už nemůžete. Je to bezpečně jiný zážitek než guláš se šesti😃. Chcete si ho vyzkoušet? Chcete se ho naučit? 

Na kurz může přijít mladý gastronom i úplný začátečník. Podmínkou je, aby se neupejpal a chutnalo mu😋.

CO BUDEME VAŘIT

  • Tacos s trhaným kuřecím masem, avokádem, fazolemi a koriandrem

  • Kuřecí steak s pikantní salsou, kukuřičný klas

  • Nachos a domácí guacamole

  • Banán s čokoládou

NAUČÍME VÁS

  • Rozeznávat výrazné chutě (papričky, koriandr)

  • Pracovat s limetou v kuchyni

  • Různé úpravy kuřecího masa

  • Legandární guacamole bez kompromisů

  • Dezert kterým všechny překvapíte

 

O KURZU

Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00 (o víkendu jsou také kurzy od 10.00)

Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.

S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.

Za kolik: 2 450 Kč včetně DPH

CENA OBSAHUJE

SUROVINY

RECEPT pro každého

NEALKO NÁPOJE v průběhu celého kurzu (filtrovaná voda zn. Purezza, džus, cola, káva a čaj)

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu

ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

ZAUJAL VÁS TENTO KURZ?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte náš kurz #dobryzradlo2  Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

FOTOGALERIE

Teens taco guacamoleTeens taco kukuriceTeens taco tacosTeens taco bananAkce teens mexiko priprava

Autentické fotografie z kurzu

 

Registrace do newsletteru

:
benefit plus pluxee Edenred Benefity comgate platebni brana