Vážení klienti, do 11.10. jsou k dispozici pouze dárkové vouchery v elektronické podobě.
|
Vážení klienti, do 11.10. jsou k dispozici pouze dárkové vouchery v elektronické podobě.
|
Jakub je gastronomický profesionál, dlouholetý kuchař ve **** hotelu. Nyní ho potkáte v barvách Ola Kala na mnoha kurzech i v našem food trucku Ola Kala Van, jak připravuje výbornou BX placku i další street food mňamky. Kromě vaření je jeho vášní jazzová hudba.
Jakub mimo jiné pracoval jako sous chef ve čtyřhvězdičkovém hotelu SPA Resort Tree Of Life v Lázních Bělohrad, který se pyšní mnoha oceněními. V hotelu připravoval českou i arabskou kuchyni, asijské dobroty a mnohdy se nechal unést i metodou sous-vide. Ve své praxi se pohyboval jak v klasických závodních provozovnách, tak v restauracích A La Carte se zaměřením na americkou steakovou a italskou kuchyni. V oblibě má zejména jednoduchá jídla s vysokým nárokem na kvalitu ingrediencí. U jídel ho baví barevnost, čerstvost a jednoduchost. Nebrání se ani pokrmům z RAW nebo vegetariánské kuchyně.
Jakub vede kurzy v češtině.
V Ola Kala vede kurzy: Menu ala carte (hovězí, kuřecí, ryby), B&W burger, Vegetariánsky s chutí, Pizza & focaccia, Italská rizota, Boloňské ragú a lasagne, Umění sushi, Japonsko s příběhem, Jihoamerická masa , kurzy pro teenagery a další.
Mexické salsy. Paráda na každé party a v každé partičce!
V jednoduchosti je síla. Naučíte se legendy, které jsou jako fakt "k sežrání".
Pálí to, chutná to, máte chuť na další a další a další >>> #pozornávykové.
Guacamole, pikantní salsa, trhané masíčko, kukuřice v klasu i placce.
To dáš😜. Pro věk 12-17 let (jiný věk jen po dohodě, bez účasti dospělých na kurzu).
Od 2024 v ceně navíc k pití filtrovaná voda zn. Purezza (perlivá, neperlivá) a cola.
Máte rádi sluníčko☀️ ? Máte rádi barvy? Máte rádi úsměvy? To všechno je součástí mexického naturelu a samozřejmě také mexické kuchyně. Pojďte se s Ola Kala vydat tam, kde je vám teplo, příjemně a chce se vám smát. Připravíme si jednoduché návykově nebezpečné dobrůtky, které se postupně ujídají, uždibují, zakusují, dipují... tak dlouho, až zjistíte, že už nemůžete. Je to bezpečně jiný zážitek než guláš se šesti😃. Chcete si ho vyzkoušet? Chcete se ho naučit?
Na kurz může přijít mladý gastronom i úplný začátečník. Podmínkou je, aby se neupejpal a chutnalo mu😋.
Tacos s trhaným kuřecím masem, avokádem, fazolemi a koriandrem
Kuřecí steak s pikantní salsou, kukuřičný klas
Nachos a domácí guacamole
Banán s čokoládou
Rozeznávat výrazné chutě (papričky, koriandr)
Pracovat s limetou v kuchyni
Různé úpravy kuřecího masa
Legandární guacamole bez kompromisů
Dezert kterým všechny překvapíte
Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00 (o víkendu jsou také kurzy od 10.00)
Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.
S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.
Za kolik: 2 450 Kč včetně DPH
SUROVINY
RECEPT pro každého
NEALKO NÁPOJE v průběhu celého kurzu (filtrovaná voda zn. Purezza, džus, cola, káva a čaj)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu
ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ, nožů a dalšího kuchyňského náčiní
Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte náš kurz #dobryzradlo2 Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.