NEJLEPŠÍ DÁREK JE VOUCHER OD NÁS Dárkové voucheryzasíláme
ŠŤASTNÝ A VESELÝ VÝBĚR
|
NEJLEPŠÍ DÁREK JE VOUCHER OD NÁS Dárkové voucheryzasíláme
ŠŤASTNÝ A VESELÝ VÝBĚR
|
Jakub je gastronomický profesionál, dlouholetý kuchař ve **** hotelu. Nyní ho potkáte v barvách Ola Kala na mnoha kurzech i v našem food trucku Ola Kala Van, jak připravuje výbornou BX placku i další street food mňamky. Kromě vaření je jeho vášní jazzová hudba.
Jakub mimo jiné pracoval jako sous chef ve čtyřhvězdičkovém hotelu SPA Resort Tree Of Life v Lázních Bělohrad, který se pyšní mnoha oceněními. V hotelu připravoval českou i arabskou kuchyni, asijské dobroty a mnohdy se nechal unést i metodou sous-vide. Ve své praxi se pohyboval jak v klasických závodních provozovnách, tak v restauracích A La Carte se zaměřením na americkou steakovou a italskou kuchyni. V oblibě má zejména jednoduchá jídla s vysokým nárokem na kvalitu ingrediencí. U jídel ho baví barevnost, čerstvost a jednoduchost. Nebrání se ani pokrmům z RAW nebo vegetariánské kuchyně.
Jakub vede kurzy v češtině.
V Ola Kala vede kurzy: Menu ala carte (hovězí, kuřecí, ryby), B&W burger, Vegetariánsky s chutí, Pizza & focaccia, Italská rizota, Boloňské ragú a lasagne, Umění sushi, Japonsko s příběhem, Jihoamerická masa , kurzy pro teenagery a další.
V jednoduchosti je síla. Naučíte se legendy, které jsou jako fakt "k sežrání".
Italsko-americká hitparáda. Zaskórujte s vymazleným menu.
Domácí bulka, BBQ co má říz, dip na salát jako z partesu a další finty.
Komu nechutná tiramisú, ať nechodí.
To dáš😜. Pro věk 12-17 let (jiný věk jen po dohodě, bez účasti dospělých na kurzu).
Od 2024 v ceně navíc k pití filtrovaná voda zn. Purezza (perlivá, neperlivá) a cola.
V dnešní speciální nabídce máme burger pro kluky a Ceasar pro holky. Ale proč by neměl chutnat salát klukům a domácí bulka s masíčkem holkám? Chutě máme zaplaťpánbůh každý ty svoje. Pojďte si je hýčkat dobrotami z kvalitních surovin. Na dnešní menu jsme vybrali samý hustý kousky, který "jim" prostě chutnají. A o to tady jde, protože u nás "láska prochází kuchyní".
Na kurz může přijít mladý gastronom i úplný začátečník. Podmínkou je, aby se neupejpal a chutnalo mu😋.
Caesar salát s kuřecím masíčkem
Burger s trhaným vepřovým masem v domácí housce, BBQ omáčka, pečené brambory
Tiramisú
Parádně připravit masa - kuřecí na Caesar a vepřové na burger
Vyladěný dip na salát a hoblinky z parmazánu
Zadělat těsto a upéct si domácí bulky
BBQ omáčku jako v Texasu
Královský dezert bez /mučení/ pečení
Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00 (o víkendu jsou také kurzy od 10.00)
Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.
S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.
Za kolik: 2 450 Kč včetně DPH
SUROVINY
RECEPT pro každého
NEALKO NÁPOJE v průběhu celého kurzu (filtrovaná voda zn. Purezza, džus, cola, káva a čaj)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu
ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ, nožů a dalšího kuchyňského náčiní
Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte náš kurz #dobryzradlo1 Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.