SPECIÁLNÍ KURZY
- Vegetariánsky s chutí
8.6.2022 v 16:00
volná místa
(studio Vinohrady)
2 900Kč
KOUPIT
- Vegetariánsky s chutí
5.9.2022 v 16:00
volná místa
(studio Žižkov)
2 900Kč
KOUPIT
.jpg)
Jakub Mužík
Jakub je gastronomický profesionál pracující ve **** hotelu, který se zajímá o moderní gastronomii a sous-vide. Kromě vaření je jeho vášní jazzová hudba.
Jakub pracuje jako Sous Chef ve čtyřhvězdičkovém hotelu SPA Resort Tree Of Life v Lázních Bělohrad, který se pyšní mnoha oceněními. V hotelu se vaří klasická česká kuchyně, Asie a hojně se používá metoda sous-vide. Ve své praxi se pohyboval jak v klasických závodních provozovnách, tak v restauracích A La Carte se zaměřením na americkou steakovou a italskou kuchyni. V oblibě má zejména jednoduchá jídla s vysokým nárokem na kvalitu ingrediencí. U jídel ho baví barevnost, čerstvost a jednoduchost. Nebrání se ani pokrmům z RAW nebo vegetariánské kuchyně.
Jakub vede kurzy v češtině.
V Ola Kala vede kurzy: Domácí jídelníčky (hovězí, vepřové, kuřecí, ryby), M.D. Rettigová, Vegetariánsky s chutí, Pizza & focaccia, Umění sushi, Jihoamerická masa , kurzy pro teenagery další.

Vegetariánsky s chutí - MODERNÍ, VÝTEČNÉ, BEZ LEPKU
Po celý rok pořádáme kurzy pro kolektivy zdravotníků zdarma jako poděkování. Zakoupením kurzu tak podpoříte nás i zdravotníky!
Moderně pojaté menu, které zachutná i těm, kteří se bojí zeleniny:-).
5 chodů, které vás budou bavit.
Zapomeňte na tofu, vege strava je daleko pestřejší.
Špagety, paštika, ragú..., ale bez masa. A také bez lepku.
Na kurzu se dozvíte vše o surovinách, jejich nákupu i zpracování.
Rady a triky z vegetariánské kuchyně 4* hotelu.
CHARAKTERISTIKA KURZU
Proč by nemohla být bezmasá jídla plná silných chutí? Proč by nemohla zajímavě chutnat? Proč by nemohla být navíc bez mouky? Odpovědí je nově postavený vegetariánský kurz v Ola Kala, kde se připravují osvědčené a žádané pokrmy hostů restaurace exkluzivního hotelu. Staňte se také naším exkluzivním náročným hostem na tomto kurzu.
CO BUDEME VAŘIT
-
Polévka s chilli, kokosovým mlékem a koriandrem
-
Cuketové špagety se sušenými rajčaty a česnekem
-
Květáková paštika
-
Zeleninové ragú s krémovou polentou
-
Jahodový RAW cake
NAUČÍME VÁS
-
Připravit exkluzivní zeleninový vývar a intenzivní demi glace
-
Vyrobit si vlastní cuketové špagety
-
Lahodnou krémovou polentu
-
Různé kuchařské techniky práce se zeleninou
-
Používat bylinky a koření
-
Atraktivně a chutně naservírovat co uvaříte
O KURZU
Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.
Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.
S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.
Za kolik: 2 900 Kč včetně DPH za každou lekci
CENA OBSAHUJE
SUROVINY
RECEPT pro každého
NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu
ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, čaje, nožů a dalšího kuchyňského náčiní
ZAUJAL VÁS TENTO KURZ?
Chcete si vyzkoušet osvědčené techniky kuchařů ulice a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte náš kurz Vegetariánsky s chutí. Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.
FOTOGALERIE
Autentické fotografie z kurzu
