SPECIÁLNÍ KURZY
- Vegetariánsky s chutí
4.9.2023 v 16:00
volná místa
(studio Vinohrady)
3 300Kč
Objednat
Cena zahrnuje i videorecept

Jakub Mužík
Jakub je gastronomický profesionál pracující ve **** hotelu, který se zajímá o moderní gastronomii a sous-vide. Kromě vaření je jeho vášní jazzová hudba.
Jakub pracuje jako Sous Chef ve čtyřhvězdičkovém hotelu SPA Resort Tree Of Life v Lázních Bělohrad, který se pyšní mnoha oceněními. V hotelu se vaří klasická česká kuchyně, Asie a hojně se používá metoda sous-vide. Ve své praxi se pohyboval jak v klasických závodních provozovnách, tak v restauracích A La Carte se zaměřením na americkou steakovou a italskou kuchyni. V oblibě má zejména jednoduchá jídla s vysokým nárokem na kvalitu ingrediencí. U jídel ho baví barevnost, čerstvost a jednoduchost. Nebrání se ani pokrmům z RAW nebo vegetariánské kuchyně.
Jakub vede kurzy v češtině.
V Ola Kala vede kurzy: Domácí jídelníčky (hovězí, vepřové, kuřecí, ryby), B&W burger, Burger & brownies, Vegetariánsky s chutí, Pizza & focaccia, Umění sushi, Jihoamerická masa , kurzy pro teenagery další.

Vegetariánsky s chutí - MODERNÍ, VÝTEČNÉ, BEZ LEPKU
Moderně pojaté menu, které zachutná i těm, kteří se bojí zeleniny:-).
Videorecept zdarma pro všechny účastníky kurzu (novinka 2023).
5 chodů, které vás budou bavit. Zapomeňte na tofu, vege strava je daleko pestřejší.
Špagety, paštika, ragú..., ale bez masa. A také bez lepku.
Na kurzu se dozvíte vše o surovinách, jejich nákupu i zpracování.
Rady a triky z vegetariánské kuchyně 4* hotelu.
Zážitek "2v1", kurz vaření + degustace až 12 druhů francouzských vín (je součástí našich kurzů vaření).
CHARAKTERISTIKA KURZU
Proč by nemohla být bezmasá jídla plná silných chutí? Proč by nemohla zajímavě chutnat? Proč by nemohla být navíc bez mouky? Odpovědí je nově postavený vegetariánský kurz v Ola Kala, kde se připravují osvědčené a žádané pokrmy hostů restaurace exkluzivního hotelu. Staňte se také naším exkluzivním náročným hostem na tomto kurzu.
CO BUDEME VAŘIT
-
Polévka s chilli, kokosovým mlékem a koriandrem
-
Cuketové špagety se sušenými rajčaty a česnekem
-
Květáková paštika
-
Zeleninové ragú s krémovou polentou
-
Jahodový RAW cake
NAUČÍME VÁS
-
Připravit exkluzivní zeleninový vývar a intenzivní demi glace
-
Vyrobit si vlastní cuketové špagety
-
Lahodnou krémovou polentu
-
Různé kuchařské techniky práce se zeleninou
-
Používat bylinky a koření
-
Atraktivně a chutně naservírovat co uvaříte
O KURZU
Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.
Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.
S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.
Za kolik: 3 300 Kč včetně DPH za každou lekci
CENA OBSAHUJE
SUROVINY
RECEPT pro každého
NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu
ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, čaje, nožů a dalšího kuchyňského náčiní
ZAUJAL VÁS TENTO KURZ?
Chcete si vyzkoušet osvědčené techniky kuchařů ulice a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte náš kurz Vegetariánsky s chutí. Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.
FOTOGALERIE
Autentické fotografie z kurzu

