NEJLEPŠÍ DÁREK JE VOUCHER OD NÁS Dárkové voucheryzasíláme
ŠŤASTNÝ A VESELÝ VÝBĚR
|
NEJLEPŠÍ DÁREK JE VOUCHER OD NÁS Dárkové voucheryzasíláme
ŠŤASTNÝ A VESELÝ VÝBĚR
|
Cena zahrnuje i videorecept
Jakub je gastronomický profesionál, dlouholetý kuchař ve **** hotelu. Nyní ho potkáte v barvách Ola Kala na mnoha kurzech i v našem food trucku Ola Kala Van, jak připravuje výbornou BX placku i další street food mňamky. Kromě vaření je jeho vášní jazzová hudba.
Jakub mimo jiné pracoval jako sous chef ve čtyřhvězdičkovém hotelu SPA Resort Tree Of Life v Lázních Bělohrad, který se pyšní mnoha oceněními. V hotelu připravoval českou i arabskou kuchyni, asijské dobroty a mnohdy se nechal unést i metodou sous-vide. Ve své praxi se pohyboval jak v klasických závodních provozovnách, tak v restauracích A La Carte se zaměřením na americkou steakovou a italskou kuchyni. V oblibě má zejména jednoduchá jídla s vysokým nárokem na kvalitu ingrediencí. U jídel ho baví barevnost, čerstvost a jednoduchost. Nebrání se ani pokrmům z RAW nebo vegetariánské kuchyně.
Jakub vede kurzy v češtině.
V Ola Kala vede kurzy: Menu ala carte (hovězí, kuřecí, ryby), B&W burger, Vegetariánsky s chutí, Pizza & focaccia, Italská rizota, Boloňské ragú a lasagne, Umění sushi, Japonsko s příběhem, Jihoamerická masa , kurzy pro teenagery a další.
Moderně pojaté menu, které zachutná i těm, kteří se bojí zeleniny:-).
Špagety, paštika, ragú..., ale bez masa. A také bez lepku.
Na kurzu se dozvíte vše o surovinách, jejich nákupu i zpracování.
Rady a triky z vegetariánské kuchyně 4* hotelu.
Kurz je vege, v případě dalších potřeb (vegan, bez laktózy atp.) nám to sdělte dopředu.
Videorecept zdarma pro všechny účastníky kurzu (novinka 2023).
Od 2024 v ceně navíc k pití filtrovaná voda zn. Purezza (perlivá, neperlivá), pivo a cola.
Zážitek "2v1", kurz vaření + degustace až 12 druhů vín (Francie, Itálie, Morava - Uherek)
Proč by nemohla být bezmasá jídla plná silných chutí? Proč by nemohla zajímavě chutnat? Proč by nemohla být navíc bez mouky? Odpovědí je nově postavený vegetariánský kurz v Ola Kala, kde se připravují osvědčené a žádané pokrmy hostů restaurace exkluzivního hotelu. Staňte se také naším exkluzivním náročným hostem na tomto kurzu.
Polévka s chilli, kokosovým mlékem a koriandrem
Cuketové špagety se sušenými rajčaty a česnekem
Květáková paštika
Zeleninové ragú s krémovou polentou
Jahodový RAW cake
Připravit exkluzivní zeleninový vývar a intenzivní demi glace
Vyrobit si vlastní cuketové špagety
Lahodnou krémovou polentu
Různé kuchařské techniky práce se zeleninou
Používat bylinky a koření
Atraktivně a chutně naservírovat co uvaříte
Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.
Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.
S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.
Za kolik: 3 300 Kč včetně DPH za každou lekci
SUROVINY
RECEPT pro každého
NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, filtrovaná voda zn. Purezza, domácí ledový čaj, cola, káva, čaj, víno, pivo)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská, italská, moravská vína (FR doporučená světovým sommelierem Cédricem Picot)
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte upomínkový certifikát o absolvování kurzu
ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní
Chcete si vyzkoušet osvědčené techniky kuchařů ulice a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte náš kurz Vegetariánsky s chutí. Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.