• Připravujeme
    3 300Kč
Michal Suchánek

Michal Suchánek

Michal má své kořeny na Valašsku, ale frgály a kyselica mu na jeho kuchařské cestě nestačily. Už na hotelové škole ho to táhlo dál do kulinářského světa. Vycestoval vařit do Itálie a gastronomická stavidla se pro něj otevřela. Nadto je to neskutečný lingvista, který zvládne kurz ve 4 jazycích.

Po návratu z Itálie a absolvování hotelovky si sbalil nejnutnější a ocitl se v Praze. Okolnosti ho zavedly do vyhlášené francouzské restaurace Bistrot de Marléne a Francie si ho získala už nadobro. Během jeho profesní dráhy na něj čekaly různé výzvy, ať už se jednalo o vlastní podnik nebo o pozici hlavního pekaře v Carrefour. Od té doby si kromě kuchtění také s radostí zapeče. Je mu vlastní kreativita v kuchyni a do popředí vždy staví kvalitní suroviny.

Michal vede kurzy v češtině, angličtině, francouzštině i italštině.

V Ola Kala vede kurzy: Hola Espaňa, Vůně Provence a další

Hola Espaňa - ÚVOD DO ŠPANĚLSKÉ KUCHYNĚ

Hola Espaňa - ÚVOD DO ŠPANĚLSKÉ KUCHYNĚ

Akční cena na termín 15.5. platí jen pro nové nákupy od 9.5.
Tapas, gaspacho, paella... to hlavní ze španělské kuchyně.

Neobvyklé tapas, neskutečně delikátní!

Tradiční dezert se opečenou krustou.

Zimní nebo letní verze paelly a polévky, podle období vyhlášení kurzu.

Od  2024 v ceně navíc k pití filtrovaná voda zn. Purezza (perlivá, neperlivá), pivo a cola.
Zážitek "2v1", kurz vaření + degustace až 12 druhů vín (Francie, Itálie, Morava - Uherek)

 

CHARAKTERISTIKA KURZU

Myslíte si, že jste už ochutnali všechny druhy tapas? Vyzkoušejte nové, které jen tak nikde nedostanete. Po delikátních chutích se zklidníte a osvěžíte u polévky. A pak přijde paella. V Itálii vám naservírují risotto, ve Španělsku paellu. Obojí je podobné, vždyť je základem rýže. Obojí je jiné a originální. Ochutnejte a naučte se výtečnou paellu ve verzi  léto či zima. Crema catalana na závěr. Porovnejme tentokrát s francouzským creme brulée. Schválně, jestli najdete pět rozdílů...

CO BUDEME VAŘIT

  • Netradiční tapas (smažená sépie, tuňák s pečenou paprikou)

  • Gazpacho (letní období), Polévka z pečených paprik (zimní období)

  • Paella s mořskými plody (letní období), Paella Valenciana (kuře, králík, chorizo, zimní období)

  • Crema catalana

Zimní období (říjen-duben), letní období (květen-září)

NAUČÍME VÁS

  • Netradiční a nápadité tapas - neskutečně delikátní

  • Klasickou studenou osvěžující polévku z Andalusie

  • Upravit mořské plody v paelle tak, aby se neponičily

  • Tradiční verzi paelly, kterou turisté tolik neznají

  • Zacházet s flambovací pistolí

  • Klasický španělský dezert

O KURZU

Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.

Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.

S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.

Za kolik: 3 300 Kč včetně DPH

CENA OBSAHUJE

SUROVINY

RECEPT pro každého

NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, filtrovaná voda zn. Purezza, domácí ledový čaj, cola, káva, čaj, víno, pivo)

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská, italská, moravská vína (FR doporučená světovým sommelierem Cédricem Picot)

CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte upomínkový certifikát o absolvování kurzu

ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

ZAUJAL VÁS TENTO KURZ?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte náš kurz Hola Espaňa.  Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

FOTOGALERIE

ESP tapas tunakESP tapas chobotniceESP paellaESP crema

Registrace do newsletteru

:
benefit plus pluxee Edenred Benefity comgate platebni brana