NAŠE VÝKLADNÍ SKŘÍŇ. ROČNÍ VIP KLUB OLA KALA 2025 V UZAVŘENÉ SKUPINĚ.
Roční VIP klub není jenom kurz. Je to příběh, jsou to emoce, společné zážitky, je to cesta za něčím, na co se každý měsíc těšíte.
"Koncept pravidelného setkávání uzavřené skupiny během celého roku nad na míru vymyšlenými meníčky vám zřejmě nabídne jen Ola Kala. Již dlouhé roky si dáváme práci s tím, jak to celé uchopit. Jaké zapojit lektory, jaká témata zvolit, jak zajistit, aby Roční VIP klub byl stále výkladní skříní naší školy vaření... Není to jednoduché a nehledáme primárně profit. Chceme jednoduše uchovat tu jedinečnou atmosféru Ročního klubu. To že se účastníci znají a těší se až se zase u vaření setkají. To že k nám jezdí v podstatě jako na návštěvu k přátelům. To že je i nás to stále baví a mnozí z nich se opravdu stali našimi přáteli. Jeden rok jedeme meníčka podle sezóny, další podle surovin, následně připravíme cestu kolem světa. Mnohé už jsme za ta léta vyzkoušeli, ale přesto cítíme jako leader kurzů zážitkového vaření nutnost nezklamat a zase připravit nějakou "pecku". Pro rok 2025 jsme poprvé oslovili 5 našich lektorů, kteří se do Ročního klubu zapojí. Každý z nich má důvod, proč vybral právě to své menu. Kromě "táty" Ročního klubu Dušana se čtyřmi kurzy má každý z lektorů jednu příležitost. Yazan s Lubošem představí kuchyně, které osobně poznali na svých cestách, Jakub dlouze vybíral to nejlepší z Japonska, Tomáš nechá nahlédnout pod pokličku sous-vide i své kuchyně GamberoRosso, kde je šéfkuchařem. Osobně mohu zaručit, že se celý tým Ola Kala vynasnaží připravit účastníkům Ročního klubu opět nezapomenutelný gastronomický rok. Tentokrát s visačkou Roční VIP klub 2025."
Petr Rýdl, provozovatel Ola Kala
DUŠAN SVOBODA (Šumava, Slovensko, Beskydy, Sicílie)Milí účastníci Ročního VIP klubu 2025. Z hor, lesa, řek, moře, na sucho či z těsta. Společné vaření je naše dlouhá cesta:-). V rondonu a s nabroušenými noži se na vás těší Dušan. A nezapomeňte. Co si v Ola Kala uvaříme, to si také sníme.
|
LUBOŠ RYCHVALSKÝ (Indonésie)Měl jsem to štěstí, že můj bratranec pracoval léta na velvyslanectví v Jakartě. A tak jsem měl komfortní možnost poznat kuchyni, chutě a vůně místních warungů, neboli kiosků, kterých josu stovky a každý má svůj specifický charakter. Někde smaží nudle, jinde rýži, v dalších obojí. Vždy po svém a originálním způsobem, ale také vždy čerstvé a neodolatelně svěží jídlo. Rendangy, Sataye, saláty, polévky Bakso a ty omáčky, sambaly, ketjapy, kacangy...s tím vším bych vás chtěl seznámit v indonézském kurzu Ola Kala.
|
YAZAN MANJAH (Kambodža)Přijďte na můj kulinářský kurz a ponořte se do světa kambodžských chutí, které mě okouzlily. Prožijte se mnou vášeň pro pepř, jehož rozmanité varianty a vůně budeme ochutnávat a rozpoznávat. Nechám vás se unést bohatstvím kambodžské gastronomie.
|
JAKUB MUŽÍK (Japonsko) Nechte se okouzlit krásou a jednoduchostí japonské kuchyně. Společně si připravíme to, co je v této zemi nejtypičtější, ale i to, na co se mistři učí 30 let. Dokonalá rýže nejvyšší jakosti bude základ a nezapomeneme ani na kvalitní saké. Naše Japonsko ještě doplníme o pár japonských slovíček a nahlédneme i do historie této nádherné země. |
TOMÁŠ ROTT (Itálie alá GamberoRosso)Připravujeme pro Vás. |
VÍCE INFORMACÍ A MOŽNOST OBJEDNÁNÍ (KATEGORIE SPECIÁLNÍ KURZY PRO VEŘEJNOST) ZDE