Vážení klienti, do 11.10. jsou k dispozici pouze dárkové vouchery v elektronické podobě.
|
Vážení klienti, do 11.10. jsou k dispozici pouze dárkové vouchery v elektronické podobě.
|
Míša je vášnivá cukrářská blogerka, jejíž povedená dílka, prověřené rady i recepty nalezneme na www.vikendovepeceni.cz. Tak dlouho jí její cukrářský koníček "sváděl", až se rozloučila s kolektivem v práci a podlehla. Od léta 2019 se plně věnuje cukrařině a pečení. Je pracovitá, oblíbená a úspěšná.
Pro Míšu je cukrařina opravdovým posláním. V roce 2019 učinila nelehké rozhodnutí odejít z práce a postavit se na vlastní nohy. Od té chvíle se ani chvilku nezastavila:-). V minulosti navštívila mnoho pečících kurzů, vč. těch v Ola Kala, pekla dorty na zakázku, vymýšlela vlastní recepty a hlavně stvořila blog www.vikendovepeceni.cz, prostřednictvím něhož inspiruje mnoho dalších pečících nadšenců. Baví jí bavit se o pečení, ať už on-line po blogersku nebo právě jako lektorka na kurzech pečení. Míšino cukrářské motto zní "když se peče s nadšením a láskou, tak to jde skoro samo:-)".
Míša vede kurzy v češtině.
V Ola Kala vede cukrářské kurzy: Minidortíky, Macarons voilá, Stékaný dort, Retro zákusky, Zákusky hezky česky, Vánoční cukroví a další.
Cukrárna s velkým C aneb retro zákusky Ola Kala vol. 2
Čokoláda, smetana, žloutky, kokos, šlehačka.
Naučíte se správné techniky cukrářské práce.
Není to snadné, ale výsledek je zaručený.
Od 2024 v ceně navíc k pití filtrovaná voda zn. Purezza (perlivá, neperlivá), cola a ledový čaj.
Od 2024 slaný OK catering na vlastním pečivu jako občerstvení (roastbeef, domácí paštika, hummus a další).
Pro co jsme v dětství chodili do cukrárny? Vzpomínky i tradiční zákusky, na které bychom neměli zapomínat. Poctivá likérová špička jen z těch nejlepších surovin jako je čokoláda, smetana a žloutky. Křehká kokoska plněná krémem na linecké sušence a tak trochu zapomenutý šodó chlebíček, plný nadýchaného krému a šlehačky. Tak přesně tohle jsou typicky české zákusky, které dříve nechyběly v žádné cukrárně a vy si je teď můžete připravit doma.
Tradiční české zákusky
Likérové špičky na domácím piškotu
Plněné kokosky máčené v čokoládě
Šodó chlebíček s ovocem
Domácí piškoty (buflery)
Likérové špičky stříkané klasickou technikou
Křehké kokosky s krémem a lineckou sušenkou
Vláčný piškotový korpus
Žloutkový krém
Potahování čokoládou
Práci se sáčkem a zdobicí špičkou
Jak dlouho: Začátek v 16 hodin (nebo v 10.00), předpokládaný konec kolem 21. hodiny (nebo kolem 15.00). Zkontrolujte čas u konkrétního kurzu. Předpokládaná délka kurzu až 5 hodin.
Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.
S kým: Maximální počet účastníků je 12 osob. Pracuje se ve skupinkách rozdělených podle druhu kurzu.
Za kolik: 3 600 Kč včetně DPH
SUROVINY
RECEPT pro každého
NÁPOJE v průběhu celého kurzu (filtrovaná voda zn. Purezza, domácí ledový čaj, cola, káva, čaj, víno, pivo)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN – vína doporučená sommelierem
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte upomínkový certifikát o absolvování kurzu
ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní
Chcete se o kurzu pečení Zákusky hezky česky dozvědět více? Rádi vám všechno vysvětlíme. Kontaktujte nás.