PEČENÍ
- Připravujeme3 600Kč

Míša Landová
Míša je vášnivá cukrářská blogerka, jejíž povedená dílka, prověřené rady i recepty nalezneme na www.vikendovepeceni.cz. Tak dlouho jí její cukrářský koníček "sváděl", až se rozloučila s kolektivem v práci a podlehla. Od léta 2019 se plně věnuje cukrařině a pečení. Je pracovitá, oblíbená a úspěšná.
Pro Míšu je cukrařina opravdovým posláním. V roce 2019 učinila nelehké rozhodnutí odejít z práce a postavit se na vlastní nohy. Od té chvíle se ani chvilku nezastavila:-). V minulosti navštívila mnoho pečících kurzů, vč. těch v Ola Kala, pekla dorty na zakázku, vymýšlela vlastní recepty a hlavně stvořila blog www.vikendovepeceni.cz, prostřednictvím něhož inspiruje mnoho dalších pečících nadšenců. Baví jí bavit se o pečení, ať už on-line po blogersku nebo právě jako lektorka na kurzech pečení. Míšino cukrářské motto zní "když se peče s nadšením a láskou, tak to jde skoro samo:-)".
Míša vede kurzy v češtině.
V Ola Kala vede cukrářské kurzy: Minidortíky, Bezlepkové minidortíky, Macarons voilá, Stékaný dort, Pečeme z dýně (cupcakes, muffiny, cheesecake), Retro zákusky, Vánoční cukroví a další.

Vánoční cukroví - VANILKA, MARCIPÁN, ČOKO, KÁVA
To nejlepší z vánočního cukroví od Míši Landové.
Překvapte letos své blízké pěti lahodnými novinkami: 5x cesta rájem:-).
Pařížské rohlíčky, kokosové a kávové cukroví i záhadné podvodnice.
Naučte se různá těsta, krémy, vykrajování, stříkání i tvarování rukama.
Jen ty nejlepší suroviny pro to nejlepší vánoční cukroví...
CHARAKTERISTIKA KURZU
Cukroví k Vánocům neodmyslitelně patří, na tom se shodneme. Máme své oblíbené druhy, recepty na linecké a rohlíčky, fígle aby nám pracny neztvrdly... A co se naučit a hned si upéct nové druhy, kterými překvapíte rodinu i přátele? Nadělte jim i sobě nové chutě, které nemají chybu! Na tomto kurzu si připravíme několik druhů těst i krémů a podobu cukroví vytvarujeme různými způsoby. Ať už si připravíme cukroví vykrajované, stříkané nebo tvarované vlastníma rukama, určitě se po něm jen zapráší... A o to tu běží.
CO SI UPEČEME
-
Pařížské rohlíčky
-
Vanilkové podvodnice
-
Kávové cukroví
-
Kokosovo-marcipánové kuličky
-
Čokoládové cukroví s ovocným krémem
NAUČÍME VÁS
-
Pevná těsta určená na rozvalování
-
Těsto stříkané sáčkem
-
Několik druhů krémů vhodných do cukroví
-
Potahování čokoládou
-
Tipy na přípravu a skladování cukroví
O KURZU
Jak dlouho: Začátek v 16 hodin (nebo v 10.00), předpokládaný konec kolem 20. hodiny (nebo kolem 14.00). Zkontrolujte čas.
Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.
S kým: Maximální počet účastníků je 12 osob. Pracuje se ve skupinkách rozdělených podle druhu kurzu.
Za kolik: 3600 Kč včetně DPH
CENA OBSAHUJE
SUROVINY
RECEPT pro každého
NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu
CHCETE SE O KURZU DOZVĚDĚT VÍCE?
Chcete se o kurzu vaření Vánoční cukroví dozvědět více? Rádi vám všechno vysvětlíme. Kontaktujte nás.
FOTOGALERIE