PEČENÍ
- Připravujeme3 600Kč

Míša Landová
Míša je vášnivá cukrářská blogerka, jejíž povedená dílka, prověřené rady i recepty nalezneme na www.vikendovepeceni.cz. Tak dlouho jí její cukrářský koníček "sváděl", až se rozloučila s kolektivem v práci a podlehla. Od léta 2019 se plně věnuje cukrařině a pečení.
Pro Míšu je cukrařina opravdovým posláním. V roce 2019 učinila nelehké rozhodnutí odejít z práce a postavit se na vlastní nohy. Od té chvíle se ani chvilku nezastavila:-). V minulosti navštívila mnoho pečících kurzů, vč. těch v Ola Kala, pekla dorty na zakázku (www.dortykladno.cz), vymýšlela vlastní recepty a hlavně stvořila blog www.vikendovepeceni.cz, prostřednictvím něhož inspiruje mnoho dalších pečících nadšenců. Baví jí bavit se o pečení, ať už on-line po blogersku nebo právě jako lektorka na kurzech pečení. Míšino cukrářské motto zní "když se peče s nadšením a láskou, tak to jde skoro samo:-)".
Míša vede kurzy v češtině.
V Ola Kala vede cukrářské kurzy: Minidortíky, Bezlepkové minidortíky, Macarons voilá, Stékaný dort, Pečeme z dýně (cupcakes, muffiny, cheesecake), Retro zákusky, Vánoční cukroví a další.

Stékaný dort - VAŠE SLADKÉ SLZY ŠTĚSTÍ:-)
Dort ve velkém stylu. Zasloužíte si ho umět!
Upečte ho, nazdobte ho a přihlašte ho na výstavu.
Výborně vypadám, výborně chutnám.
Jak jsi to udělala? Připravte si svojí odpověď.
CHARAKTERISTIKA KURZU
Na tomto cukrářském kurzu si sami vytvoříte dokonalý slavnostní dort. Dort se naučíte naplnit, uhladit do roviny, necháte stéci efektní stékanou polevu a nádherně ho nazdobíte pusinkami a dalšími sladkostmi. Představujeme vám váš vlastní VIP dort, seznamte se.
CO SI UPEČEME
-
Nadýchaný piškotový korpus
-
Lahodný smetanový krém doplněný ovocem či ovocným pyré
-
Čokoládovou polevu
-
Sněhové pusinky na ozdobu (makronky viz foto nejsou součástí kurzu)
NAUČÍME VÁS
-
Upéct nadýchaný a vláčný korpus
-
Dort prokrojit, naplnit a obmazat do roviny
-
Připravit a použít čokoládovou polevu na dort
-
Sněhové pusinky mnoha tvarů a barev
-
Ozdobit dort drobnými sladkostmi a ovocem
-
Tipy a triky na přípravu a dokončení dortu
O KURZU
Jak dlouho: Začátek v 16 hodin (nebo v 10.00), předpokládaný konec kolem 20. hodiny (nebo kolem 14.00). Zkontrolujte čas u konkrétního kurzu.
Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.
Maximální počet účastníků je 12 osob. Pracuje se ve skupinkách rozdělených podle druhu kurzu.
Za kolik: 3 600 Kč včetně DPH
CENA OBSAHUJE
Suroviny
Nápoje na uhašení vaší žízně neomezeně (voda, ledový čaj, káva, čaj, welcome drink, a víno z doporučení sommeliera).
RECEPTURA – je pro účastníky na místě k dispozici
ZÁSTĚRA – je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN - vína doporučená sommelierem
CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu
CHCETE SE O KURZU DOZVĚDĚT VÍCE?
Chcete se o kurzu vaření Stékaný dort dozvědět více? Rádi vám všechno vysvětlíme. Kontaktujte nás.
FOTOGALERIE