• Retro zákusky
    10.10.2023 v 16:00
    volná místa
    (studio Žižkov)
    3 600Kč
    Objednat
Míša Landová

Míša Landová

Míša je vášnivá cukrářská blogerka, jejíž povedená dílka, prověřené rady i recepty nalezneme na www.vikendovepeceni.cz. Tak dlouho jí její cukrářský koníček "sváděl", až se rozloučila s kolektivem v práci a podlehla.  Od léta 2019 se plně věnuje cukrařině a pečení.

 

Pro Míšu je cukrařina opravdovým posláním. V roce 2019 učinila nelehké rozhodnutí odejít z práce a postavit se na vlastní nohy. Od té chvíle se ani chvilku nezastavila:-). V minulosti navštívila mnoho pečících kurzů, vč. těch v Ola Kala, pekla dorty na zakázku (www.dortykladno.cz), vymýšlela vlastní recepty a hlavně stvořila blog www.vikendovepeceni.cz, prostřednictvím něhož inspiruje mnoho dalších pečících nadšenců. Baví jí bavit se o pečení, ať už on-line po blogersku nebo právě jako lektorka na kurzech pečení. Míšino cukrářské motto zní "když se peče s nadšením a láskou, tak to jde skoro samo:-)".

Míša vede kurzy v češtině.

 

V Ola Kala vede cukrářské kurzy: Minidortíky, Bezlepkové minidortíky, Macarons voilá, Stékaný dort, Pečeme z dýně (cupcakes, muffiny, cheesecake), Retro zákusky, Vánoční cukroví a další.

Retro zákusky - ZÁKUSEK ZA ODMĚNU. PAMATUJETE?

Retro zákusky - ZÁKUSEK ZA ODMĚNU. PAMATUJETE?

Punčák, laskonka, indiánek. Nezapomeneme.

Zákusek za vysvědčení, zákusek k svátku, po nedělním obědě.

Ve které cukrárně je mají nejlepší? Neřešte to a upečte si vlastní!

Doporučujeme všem nostalgickým duším.

 

 

CHARAKTERISTIKA KURZU

Charakteristický bílý papírový balíček položený na dlani ve tvaru podlouhlé pyramidy. Pamatujete? A co za poklady se asi skrývá uvnitř? Nedělní oběd někdy v půlce února a po něm se na stole objeví zákusek. Pamatujete? Cukrárna na rohu a věčná diskuse, jestli je lepší laskonka, punčák nebo indiánek. Pamatujete? Naučíme se ty nejlepší zákusky, po kterých jsme se v dětství mohli zbláznit. To zní jako plán.

CO BUDEME PÉCT

  • Punčové dortíky plné šťávy bez přidaných barviv

  • Laskonky s griliášovým krémem

  • Indiánky s náramnou čepicí italského sněhu na domácích piškotech

NAUČÍME VÁS

  • Piškotový plát na punčové řezy (dortíky)

  • Křehké laskonky roztírané přes šablonu

  • Griliáš a jeho použití do krému

  • Domácí buflery (piškoty)

  • Italský sníh vhodný nejen do indiánků

  • Křupavou čokoládovou polevu

a mnoho dalších triků a postupů, které používají profesionální cukráři

O KURZU

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin (nebo v 10.00), předpokládaný konec kolem 20. hodiny (nebo kolem 14.00). Zkontrolujte čas u konkrétního kurzu.

Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.

S kým: Maximální počet účastníků je 12 osob. Pracuje se ve skupinkách rozdělených podle druhu kurzu.

Za kolik: 3 600 Kč včetně DPH

CENA OBSAHUJE:

SUROVINY

RECEPT pro každého

NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem 

CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu

ZAUJAL VÁS TENTO KURZ?

Chcete se o kurzu pečení Retro zákusky dozvědět více? Rádi vám všechno vysvětlíme. Kontaktujte nás.

FOTOGALERIE

Retro zakusky talirRetro zakusky indianekRetro zakusky laskonka

Autentické fotografie z kurzu

Registrace do newsletteru

:
benefit plus sodexo Edenred Benefity comgate platebni brana