PEČENÍ
- MINIDORTÍKY
10.11.2024 v 10:00
obsazeno
(studio Žižkov)
3 600Kč
Míša Landová
Míša je vášnivá cukrářská blogerka, jejíž povedená dílka, prověřené rady i recepty nalezneme na www.vikendovepeceni.cz. Tak dlouho jí její cukrářský koníček "sváděl", až se rozloučila s kolektivem v práci a podlehla. Od léta 2019 se plně věnuje cukrařině a pečení. Je pracovitá, oblíbená a úspěšná.
Pro Míšu je cukrařina opravdovým posláním. V roce 2019 učinila nelehké rozhodnutí odejít z práce a postavit se na vlastní nohy. Od té chvíle se ani chvilku nezastavila:-). V minulosti navštívila mnoho pečících kurzů, vč. těch v Ola Kala, pekla dorty na zakázku, vymýšlela vlastní recepty a hlavně stvořila blog www.vikendovepeceni.cz, prostřednictvím něhož inspiruje mnoho dalších pečících nadšenců. Baví jí bavit se o pečení, ať už on-line po blogersku nebo právě jako lektorka na kurzech pečení. Míšino cukrářské motto zní "když se peče s nadšením a láskou, tak to jde skoro samo:-)".
Míša vede kurzy v češtině.
V Ola Kala vede cukrářské kurzy: Minidortíky, Macarons voilá, Stékaný dort, Retro zákusky, Zákusky hezky česky, Vánoční cukroví a další.
Minidortíky - JAKO NA SVATBU
Vypadají skvěle a ještě lépe chutnají! Dokonalý design, dokonalá chuť!
Chcete se blýsknout na rodinné oslavě? Svatební cukrářské menu pokaždé když chcete:-).
S minidortíky trumfnete i recept po babičce, kamarádce napečete na svatbu, překvapíte rodinu.
Co je malé, to je hezké. Vytvořte si vlastní sladkou módní přehlídku barev a tvarů.
Od 2024 v ceně navíc k pití filtrovaná voda zn. Purezza (perlivá, neperlivá), cola a ledový čaj.
Od 2024 slaný OK catering na vlastním pečivu jako občerstvení (roastbeef, domácí paštika, hummus a další).
CHARAKTERISTIKA KURZU
Na tomto cukrářském kurzu se naučíte triky a postupy, které s lehkostí zvládnete. Výsledkem budou úžasné minidortíky. Jejich příprava není tak složitá, jak by se mohlo na první pohled zdát. Napečete si svatební dezerty kdykoli budete chtít.
CO SI UPEČEME
-
Dortíky v podobě ovocných řezů
-
Bezé roládu s kávovým krémem
-
Čokoládové dortíky s mandlemi a rocher polevou
NAUČÍME VÁS
-
Piškotový plát vhodný na řezy i roládu
-
Šlehané ganache krémy
-
Čokoládovo-mandlový korpus téměř bez mouky
-
Oříškovou „rocher“ polevu
-
Dortíky sestavit, krájet, polévat, jednoduše zdobit a servírovat
-
Pracovat s cukrářským sáčkem a zdobící špičkou
O KURZU
Jak dlouho: Začátek v 16 hodin (nebo v 10.00), předpokládaný konec kolem 20. hodiny (nebo kolem 14.00). Zkontrolujte čas u konkrétního kurzu.
Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.
S kým: Maximální počet účastníků je 12 osob. Pracuje se ve skupinkách rozdělených podle druhu kurzu.
Za kolik: 3 600 Kč včetně DPH
CENA OBSAHUJE
SUROVINY
RECEPT pro každého
NÁPOJE v průběhu celého kurzu (filtrovaná voda zn. Purezza, domácí ledový čaj, cola, káva, čaj, víno, pivo)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN – vína doporučená sommelierem
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte upomínkový certifikát o absolvování kurzu
ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní
CHCETE SE O KURZU DOZVĚDĚT VÍCE?
Chcete se o kurzu vaření Minidortíky dozvědět více? Rádi vám všechno vysvětlíme. Kontaktujte nás.
FOTOGALERIE