PEČENÍ
- MACARONS VOILÁ
11.10.2023 v 16:00
obsazeno
(studio Žižkov)
3 600Kč
- MACARONS VOILÁ
24.10.2023 v 10:00
obsazeno
(studio Žižkov)
3 600Kč

Míša Landová
Míša je vášnivá cukrářská blogerka, jejíž povedená dílka, prověřené rady i recepty nalezneme na www.vikendovepeceni.cz. Tak dlouho jí její cukrářský koníček "sváděl", až se rozloučila s kolektivem v práci a podlehla. Od léta 2019 se plně věnuje cukrařině a pečení.
Pro Míšu je cukrařina opravdovým posláním. V roce 2019 učinila nelehké rozhodnutí odejít z práce a postavit se na vlastní nohy. Od té chvíle se ani chvilku nezastavila:-). V minulosti navštívila mnoho pečících kurzů, vč. těch v Ola Kala, pekla dorty na zakázku (www.dortykladno.cz), vymýšlela vlastní recepty a hlavně stvořila blog www.vikendovepeceni.cz, prostřednictvím něhož inspiruje mnoho dalších pečících nadšenců. Baví jí bavit se o pečení, ať už on-line po blogersku nebo právě jako lektorka na kurzech pečení. Míšino cukrářské motto zní "když se peče s nadšením a láskou, tak to jde skoro samo:-)".
Míša vede kurzy v češtině.
V Ola Kala vede cukrářské kurzy: Minidortíky, Bezlepkové minidortíky, Macarons voilá, Stékaný dort, Pečeme z dýně (cupcakes, muffiny, cheesecake), Retro zákusky, Vánoční cukroví a další.
Macarons voilá - POLIBEK FRANCIE
Desítky chutí, desítky barev, jeden tvar. Jmenuji se makronka.
To co koupíte v obchodě, není pravá makronka. Upečte si vlastní, tu pravou:-).
Naučíme vás jak na to.
Jednou se to naučíte, pak mnohokrát oslníte.
Sousedka upeče štrůdl, vy upečete Makronky!
NOVĚ dopolední víkendové termíny!
CHARAKTERISTIKA KURZU
Také vás okouzlily pestrobarevné barevné mandlové pusinky zvané makronky? Chtěli byste si je upéct doma? Přijďte se přesvědčit, že to není zas až tak složité. Naučíme vás i lahodné náplně, díky kterým jsou makronky tak dokonalé. Prostě "Macarons voilà"!
CO SI UPEČEME
-
Makronky z mandlové mouky v několika barevných odstínech
-
Krém se slaným karamelem
-
Čokoládové ganache krémy v různých příchutích
NAUČÍME VÁS
-
Originální techniku přípravy makronek s cukrovým rozvarem
-
Obarvit mandlové těsto
-
Správně vymíchat těsto a nastříhat na plech
-
Pracovat s cukrářským sáčkem a špičkou
-
Různé náplně a krémy vhodné do makronek + tipy na jejich obměny
-
Tipy a triky pro pečení makronek v domácích podmínkách
O KURZU
Jak dlouho: Začátek v 16 hodin (nebo v 10.00), předpokládaný konec kolem 20. hodiny (nebo kolem 14.00). Zkontrolujte čas u konkrétního kurzu.
Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.
S kým: Maximální počet účastníků je 12 osob. Pracuje se ve skupinkách rozdělených podle druhu kurzu.
Za kolik: 3 600 Kč včetně DPH
CENA OBSAHUJE
SUROVINY
RECEPT pro každého
NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu
CHCETE SE O KURZU DOZVĚDĚT VÍCE?
Chcete se o kurzu pečení Macarons voilà dozvědět více? Rádi vám všechno vysvětlíme. Kontaktujte nás.
FOTOGALERIE