Vítáme vás!
Jste tady správně, jestli hledáte toho, kdo pro vaší firmu na míru zorganizuje bezvadný gastronomický kurz. Vítejte v rodinné firmě Ola Kala 😉. Provozujeme v Praze dvě krásná studia a díky dostatečné kapacitě si určitě uděláme čas i na vás. Rádi vás pozveme na návštěvu do jednoho z nich, na Vinohrady nebo Žižkov. Akci vám umíme zorganizovat i mimo studia, třeba u řeky nebo přímo u vás ve firmě ... Chcete se nás na cokoli zeptat? Pište na petr@olakala.cz nebo volejte na 602 305 970.
STUDIO KORUNNÍ 115, PRAHA 3 (PRO MAX 16 LIDÍ)
VIDEO ZE STUDIA KORUNNÍ JE ZDE>>
STUDIO HUSITSKÁ 56, PRAHA 3 (PRO MAX 40 LIDÍ, OTEVŘENO ČERVEN 2021)
VIDEO ZE STUDIA HUSITSKÁ JE ZDE>>
KURZY MIMO STUDIO (venkovní, veslařský klub, praha 5)
VIDEO Z VENKOVNÍ AKCE JE ZDE>>
DALŠÍ VIDEA, KTERÁ BY VÁS MOHLA ZAJÍMAT
- VIDEO Z NAŠICH KURZŮ V OBOU STUDIÍCH
- VIDEO VÁNOČNÍ VAŘENÍ 2018
- NAŠI KLIENTI: VIDEO "PROČ S OLA KALA", AMON SYSTEM
- NAŠI KLIENTI: VIDEO "PROČ S OLA KALA", DELOITTE
- NAŠI KLIENTI: VIDEO "PROČ S OLA KALA", PEUGEOT
- NAŠI KLIENTI: VIDEO "PROČ S OLA KALA", VOLVO
POPIS A PRŮBĚH KURZŮ PRO FIRMY a uzavřené skupiny
Jsme první škola tohoto typu v ČR, s kurzy vaření pro veřejnost jsme začali v roce 2007. Tradici a početné věrné klientele vděčíme za to, kam jsme se v poskytování špičkového zážitkového servisu dostali. Máme bezvadné ohlasy, tisíce spokojených klientů z kurzů pro veřejnost a desítky nadšených firem, kteří k nám každoročně přijdou. To nás zavazuje a zároveň můžeme být pyšní na to, co jsme společně dokázali. Věříme, že kurz u nás je komplexní zážitek, od kultury komunikace, kvality surovin, bezprostřednosti a zkušenosti lektorů, propracovanosti meníček, až třeba po široký výběr výborných vín, která jsou součástí "zážitku Ola Kala". A o to tu běží. Když to shrneme, Ola Kala má tradici, klademe důraz na detail, kvalitní suroviny a máme jedny z nejlepších referencí na trhu.
Ve studiích Ola Kala se vaří vždy ve dvojicích a každá dvojice vaří kompletní menu. Kurz trvá zhruba 4 hodiny a zpravidla se připravuje 4 chodové menu zakončené dezertem. V ceně full service kurzu je dopředu vše zahrnuté. Konkrétně suroviny a předvedení jejich zpracování, lektor či více lektorů podle velikosti skupiny a další 2-4 lidé k dispozici, recepty do dvojice vč. elektronické verze po kurzu, zapůjčené zástěry, nealko, neomezeně francouzská vína - degustace cca 12 druhů podle chuti klientů, welcome sekt s vyzkoušením sabrage, atp. Studio Husitská disponuje profi pákovým kávovarem s výtečnou kávou. Při více než 22 lidech máme obvykle 2 lektory, při více než 32 lidech 3 lektory. Po každém připraveném chodu se zasedne ke stolu ke konzumaci, víno se degustuje v průběhu celého kurzu. Na vyžádání umíme ve studiu Husitská zařadit do průběhu i párování prémiových destilátů (rum, whisky, koňak atp., účast profi barmana - ambassadora). Mnohé kurzy je možno vést také v angličtině, vybrané pak ve francouzštině, němčině nebo španělštině. Jsme vybavení k projekci v obou studiích a v Husitské je prostor navržený také pro větší variabilitu.
V případě zájmu rádi přijedeme s kurzem také k vám do firmy či regionu. Na logistiku nenáročný sushi kurz je pro takový případ ideální téma. Můžeme ovšem také pronajmout prostor a přijet s plnohodnotným kurzem, kde se bude vařit stejně jako ve studiu. A co teprve grilování na vaší zahradě?
Nejpopulárnější menu vybíraná firmami jsou např. následující: ASIE (Street food, Thajsko, Vietnam, Indie, Libanon, Sýrie a další), ITÁLIE (Rizota, Pasta, Italské plody moře a další), MASA (Jihoamerická masa, Steak ze svíčkové, Řeznické steaky, Burger a další), FRANCIE (Úvod, Venkovská Francie, Provence, Bretaň a další). Můžeme také po dohodě s lektorem sestavit menu na míru klienta, např. z několika kurzů steaků, asijské, italské nebo francouzské kuchyně. Rádi vám pomůžeme navrhnout menu, které funguje! Protože neděláme rozdíl mezi kurzem pro veřejnost a firmu (v servisu ani nabídce), naši klienti mohou vybírat ze všech našich aktivních kurzů http://www.olakala.cz/kurzy-vareni/. Podmínkou je dostupnost vhodného lektora na zvolený termín.
Víc už nemá smysl povídat, zbytek chce zažít 😉.