Lektoři
Yazan Manjah
Jeho kořeny sahají na Střední východ, v Čechách se však za více než 20 let dobře zabydlel. Gastronomii a vaření se věnuje celý svůj život, zásadním impulsem pak pro něj byla účast v českém Masterchefovi, která ho nasměrovala k profesionální gastronomii.
Yazan mimo jiné působil v pražské restauraci Home Kitchen, dále vařil jako šéfkuchař v úspěšném bistru Jam and Co, které se zaměřuje na Asijské fusion a poslední roky se věnuje lektorské činnosti. Právě asijská kuchyně je Yazanovi blízká, své první kari uvařil jednoduše odhadem. Podobně tak libanonská kuchyně je jeho nezapomenutelnou "rodnou vzpomínkou", která se nikdy neomrzí:-). Kreativita spojená s vášní a láskou k vaření i jeho přirozené schopnosti "kouče" jsou jeho vkladem do našich kurzů v Ola Kala.
Yazan vede kurzy v češtině nebo angličtině.
Kurzy které vede
Jihoamerická masa – Flank, Rib eye steak atakdále
VŠE O MASE
Sýrie autentická
CESTOU DO STAROVĚKÉHO DAMAŠKU
Libanon
TO NEJ Z ARABSKÉ KUCHYNĚ, 6 CHODŮ
Asijské street food
ULICEMI ASIE
Thajsko I.
DOMÁCÍ KARI PASTA, 5 CHODŮ
Thajsko "Best of"
CO ZNÁTE Z CEST
Vietnam
ČERSTVÉ, VOŇAVÉ A DOSTUPNÉ
Indická kuchyně
EXOTICKÉ BARVY A CHUTĚ
Indie autentická
DOMÁCÍ RECEPTY BEZ MASA.