Tomáš Rott

Tomáš Rott

Během svých studií na hotelovce absolvoval několik zahraničních praxí, v anglickém Liverpoolu a Blackpoolu. Byl součástí týmu vyhlášené restaurace Coda v hotelu Aria. Již nějakou dobu úspěšně vede kuchyni sympatického ristorante v centru Prahy GamberoRosso. Rezervace se tam musí dělat s předstihem:-).

Po absolvování bakalářského studia v cestovním ruchu na Vysoké škole obchodní začal získávat rozmanité pracovní zkušenosti v sardské restauraci Ichnusa Botega Bistro na Smíchově, poté vedl jejich sesterskou restauraci Bisos na Žižkově a absolvoval několikaměsíční stáž v přímořské luxusní restauraci v Porto Rotondo na Sardinii. Poté zakotvil v pětihvězdičkovém hotelu Aria v restauraci Coda po boku Davida Šaška. V současné době je šéfkuchařem v GamberoRosso, kde svým klientům servíruje zaručeně čerstvou moderné italskou kuchyni. Další kulinářskou oblastí kromě středomořské kuchyně, o kterou se aktivně zajímá, je sous-vide. 

Tomáš vede kurzy v češtině a angličtině.

 

Kurzy které vede

Česká kuchyně podle M. D. Rettigové

M.D.Rettigová: Svíčková na smetaně, karlovarský knedlík

JAKO OD BABIČKY

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU
Steak a vše ze svíčkové - OBLÍBENÝ MEZI MUŽI

Steak a vše ze svíčkové

CO MUŽI MŮŽOU

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: 30.10.2024
3600Kč
Tomáš Rott
video recept
DETAIL KURZU
Francouzská kuchyně

Úvod do francouzské kuchyně

RAFINOVANÉ CHUTĚ

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: 11.11.2024
3300Kč
Tomáš Rott
video recept
DETAIL KURZU
Kuchyně francouzského venkova - TRADICE. POTVRZENO UNESCO

Kuchyně francouzského venkova

TRADICE. POTVRZENO UNESCO.

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: 7.10.2024
3300Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU
KOHOUT  na víně, žabí stehýnka… OBLÍBENÉ !

Kohout na víně, žabí stehýnka, suflé

VYBRANÉ DELIKATESY

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU
Romantický Francie

Elegantní Francie: losos jinak, telecí karé

LEHKÉ, SVĚŽÍ, BAREVNÉ

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU
Sardinie - NOVINKA !

Sardinie = jiná Itálie

OCHUTNÁTE, OCENÍTE

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU
Mořské ryby - SARDINKA, VLK I ĎAS. NEBOJTE SE JICH!

Mořské ryby

SARDINKA, VLK I ĎAS. NEBOJTE SE!

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU

Registrace do newsletteru

:
benefit plus pluxee Edenred Benefity comgate platebni brana