NEJLEPŠÍ DÁREK JE VOUCHER OD NÁS Dárkové voucheryzasíláme
ŠŤASTNÝ A VESELÝ VÝBĚR
|
NEJLEPŠÍ DÁREK JE VOUCHER OD NÁS Dárkové voucheryzasíláme
ŠŤASTNÝ A VESELÝ VÝBĚR
|
Cena zahrnuje i videorecept
Jeho kořeny sahají na Střední východ, v Čechách se však za více než 20 let dobře zabydlel. Gastronomii a vaření se věnuje celý svůj život, zásadním impulsem pak pro něj byla účast v českém Masterchefovi, která ho nasměrovala k profesionální gastronomii.
Yazan mimo jiné působil v pražské restauraci Home Kitchen, dále vařil jako šéfkuchař v úspěšném bistru Jam and Co, které se zaměřuje na Asijské fusion a poslední roky se věnuje lektorské činnosti. Právě asijská kuchyně je Yazanovi blízká, své první kari uvařil jednoduše odhadem. Podobně tak libanonská kuchyně je jeho nezapomenutelnou "rodnou vzpomínkou", která se nikdy neomrzí:-). Kreativita spojená s vášní a láskou k vaření i jeho přirozené schopnosti "kouče" jsou jeho vkladem do našich kurzů v Ola Kala.
Yazan vede kurzy v češtině nebo angličtině.
V Ola Kala vede kurzy: Thajsko I., Thajsko Best of, Vietnam, Indie I. a II., Libanonská kuchyně, Syrská kuchyně, Asijské street food, Mexiko hity, Jihoamerická masa a další.
Nejznámější vietnamská jídla, které znáte z bistra odnaproti.
Videorecept zdarma pro všechny účastníky kurzu (novinka 2023).
Objevte tajemství přípravy polévky Phở Bo.
Zapomeňte na pálivou chuť. Tentokrát to bude jemné, voňavé a delikátní.
Snadná příprava, bylinky, zajímavé chutě. Vítejte ve Vietnamu.
Od 2024 v ceně navíc k pití filtrovaná voda zn. Purezza (perlivá, neperlivá), pivo a cola.
Zážitek "2v1", kurz vaření + degustace až 12 druhů vín (Francie, Itálie, Morava - Uherek)
Poznáte bylinky, omáčky, koření, různé nudle a placky. Poznáte základní suroviny vietnamské kuchyně.
Pod odborným vedením získáte dovednosti a kulinářské triky při vaření vyhledávané vietnamské kuchyně, která si Čechy už získala. A vy si získáte své přátele, až jim takové vietnamské menu sami připravíte. Stačí se stavit v Ola Kala na kurzu. Naučte se vařit Vietnam! Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé.
Nesmažené závitky s krevetami (nebo jinou náplní) + namáčecí omáčka
Bún bò Nam Bo - salát s rýžovými nudlemi a hovězím masem
Phở Bo - hovězí polévka s masem, rýžovými nudlemi, bylinkami a zeleninou
Taro dezert s kokosovým mlékem a tapiokou
Pracovat s hovězím masem a připravit jej na vývar, aby byl průzračně čirý
Opékat (doslova opálit) koření do polévky
Veškerou přípravu surovin na jarní závitky
Používat rýžový papír, rýžové nudle…
Kombinovat čerstvé bylinky
a mnoho dalších triků a postupů, které používají vietnamští kuchaři
Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.30 (počítejte s délkou kurzu 4,5 hod.).
Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.
S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.
Za kolik: 3 600 Kč včetně DPH
SUROVINY
RECEPT pro každého
NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, filtrovaná voda zn. Purezza, domácí ledový čaj, cola, káva, čaj, víno, pivo)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská, italská, moravská vína (FR doporučená světovým sommelierem Cédricem Picot)
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte upomínkový certifikát o absolvování kurzu
ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní
Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte náš kurz Vietnam. Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.