• THAJSKO BEST OF
    10.2.2022 v 16:00
    volná místa
    (studio Vinohrady)
    3 300Kč
    KOUPIT
Yazan Manjah

Yazan Manjah

Jeho kořeny sahají na Střední východ, v Čechách se však za 17 let dobře zabydlel. Gastronomii a vaření se věnuje celý svůj život, zásadním impulsem pak pro něj byla účast v českém Masterchefovi, která ho nasměrovala k profesionální gastronomii.

Yazan mimo jiné působil v pražské restauraci Home Kitchen, dále vařil jako šéfkuchař v úspěšném bistru Jam and Co, které se zaměřuje na Asijské Fusion a poslední dva roky se věnuje lektorské činnosti. Právě asijská kuchyně je Yazanovi blízká, své první kari uvařil jednoduše odhadem. Podobně tak libanonská kuchyně je jeho nezapomenutelnou "rodnou vzpomínkou", která se nikdy neomrzí:-). Kreativita spojená s vášní a láskou k vaření jsou jeho vkladem do našich kurzů v Ola Kala. 

Yazan vede kurzy v češtině nebo angličtině.

V Ola Kala vede kurzy: Thajsko I. a II., Vietnam, Indie I. a II., Libanonská kuchyně, Asijské street food, Asijské Fusion, Jihoamerická masa a další.

Thajsko

Thajsko "Best of" - CO ZNÁTE Z CEST

Přesně ta jídla, která jste na dovolené v Thajsku ochutnali.

Domácí pasta na kari! Nesrovnávejte s kupovanou:-).

Všechny chutě thajské kuchyně. Objevte chuť umami.

The best of. Polévka thajských polévek, salát thajských salátů, kari thajských kari, dezert thajských dezertů.

Po celý rok pořádáme kurzy pro kolektivy zdravotníků zdarma jako poděkování. Zakoupením kurzu tak podpoříte nás i zdravotníky!

CHARAKTERISTIKA KURZU

 

CO BUDEME VAŘIT

  • Tom Yum polévka s krevetami (pikantní polévka, thajský "bestseller")

  • Papája salát s arašídy (pokaždé osvěží)

  • Massaman kari s kuřecím/hovězím masem a jasmínovou rýží (nejčastější thajské tzv. "muslimské kari")

  • Lepkavá rýže nasladko, sticky rice s mangem

NAUČÍME VÁS

  • Očistit a oloupat krevetu, uvařit krevetový vývar

  • Pracovat se zeleninou  a bylinkami jako v Thajsku

  • Vychutit tradiční osvěžující salát

  • Připravit domácí "Massaman pastu", recept přímo od zdroje

  • Nejrozšířenější thajský dezert

 

O KURZU

Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.

Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.

S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.

Za kolik: 3 300 Kč včetně DPH

CENA OBSAHUJE

SUROVINY

RECEPT pro každého

NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem 

CERTIFIKÁT - po kurzu na památku

ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

ZAUJAL VÁS TENTO KURZ?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte náš kurz Thajsko "Best of".  Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

FOTOGALERIE

Thajsko 2 polevkaThajsko more polevkaThajsko best of papayaThajsko best of massaman

Registrace do newsletteru

:
comgate platebni brana