Požadovaný text nenalezen. MASO - Kurzy vaření a pečení - KURZY PRO VEŘEJNOST - Kurzy vaření | Škola vaření Ola Kala Praha
Jihoamerická masa a karibské rumy - VŠE O MASE A RUMU

Jihoamerická masa a karibské rumy

VŠE O MASE A RUMU

Kuchař: Yazan Manjah
Nejbližší termín: 13.9.2022
3600Kč
Yazan Manjah
DETAIL KURZU
Řeznické steaky a whisky - 3x MASO Z LOKÁLNÍCH FAREM

Řeznické steaky a whisky

3x MASO Z LOKÁLNÍCH FAREM

Kuchař: Luboš Rychvalský
Nejbližší termín: Připravujeme
3 600Kč
Luboš Rychvalský
DETAIL KURZU
Domácí jídelníčky

Vepřové od A do Z

MENU JAK Z PARTESU

Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: Připravujeme
2 900Kč
Jakub Mužík
DETAIL KURZU
Domácí jídelníčky

Kuřecí od A do Z

MENU JAK Z PARTESU

Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: 21.10.2022
2900Kč
Jakub Mužík
DETAIL KURZU
Domácí jídelníčky

Hovězí od A do Z

MENU JAK Z PARTESU

Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: 3.10.2022
2900Kč
Jakub Mužík
DETAIL KURZU
Burgr a brownies - NOVINKA!

Burger a brownies

TAK CHUTNÁ AMERIKA

Kuchař: Václav Šulc
Nejbližší termín: 12.9.2022
3300Kč
Václav Šulc
možnost bez lepku
DETAIL KURZU
Řeznické steaky - 4 masa z lokálních farem

Řeznické steaky

3x MASO Z LOKÁLNÍCH FAREM

Kuchař: Luboš Rychvalský
Nejbližší termín: 26.9.2022
3300Kč
Luboš Rychvalský
DETAIL KURZU
Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak

Jihoamerická masa – Flank, Rib eye steak atakdále

VŠE O MASE

Kuchař: Yazan Manjah
Nejbližší termín: 23.8.2022
3300Kč
Yazan Manjah
možnost bez lepku
DETAIL KURZU
Steak a vše ze svíčkové - OBLÍBENÝ MEZI MUŽI

Steak a vše ze svíčkové

CO MUŽI MŮŽOU

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: 29.8.2022
3300Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU

Registrace do newsletteru

:
comgate platebni brana