NEJLEPŠÍ DÁREK JE VOUCHER OD NÁS Dárkové voucheryzasíláme
ŠŤASTNÝ A VESELÝ VÝBĚR
|
NEJLEPŠÍ DÁREK JE VOUCHER OD NÁS Dárkové voucheryzasíláme
ŠŤASTNÝ A VESELÝ VÝBĚR
|
Luboš je zkušený i trpělivý šéfkuchař a lektor, který se gastronomicky vzdělával a vařil v různých koutech světa (mj. Thajsko, Maroko, Řecko a další). Různé niance nejenom asijských kuchyní má v malíčku.
Na naší gastronomickou mapu se zapsal jako ten, kdo dal život legendární arabské restauraci Dahab v centru Prahy, kterou vlastnil. Ve svém životě se už potkal s různými výzvami, a tak lektorování u nás bere jako zábavu a vytržení z rutiny. Dokáže uvařit v podstatě všechno, ale vždy klade důraz na to, aby to bylo z prvotřídních surovin. Luboš vede kurzy v češtině a angličtině
V Ola Kala vede kurzy: Řeznické steaky, Italská Alfa Omega, Italské ryby a mušle, Pasta Fresca, Řecká kuchyně, Maroko, Roční VIP klub a další..
Seznamte se: Veverka, Pavouček a Oponka.
Výborný steak připravíte nejen z dovozového masa!
Poznejte méně známá hovězí masa z lokálních farem a naučte se je super chystat.
Křehký jablečný dezert navrch.
Od 2024 v ceně navíc k pití filtrovaná voda zn. Purezza (perlivá, neperlivá), pivo a cola.
Zážitek "2v1", kurz vaření + degustace až 12 druhů vín (Francie, Itálie, Morava - Uherek)
Řeznická hantýrka dala vznik tomuto kurzu. Odkud se vzaly názvy Veverka, Pavouček a Oponka? Z jakých části kravky jsou, kde se dají pořídit a jak je nejlépe připravit? Dozvíte se vše o výtečných a méně známých masech, která jsou vhodné ke steakové úpravě včetně toho, pod jakým úhlem maso správně krájet... Poznejte tradiční kusy hovězího, které si často řezníci nechávali sami pro sebe, Opravdovým steakovým fajnšmekrem se stanete právě na tomto kurzu!
"3x řeznický steak: VEVERKA, PAVOUČEK, OPONKA, 3x příloha, 1x koláč"
Hovězí veverka s pečeným pórkem
Hovězí pavouček, pěna z uzeného květáku, pečený barevný květák
Hovězí oponka v marinádě, pečená cherry rajčata a šalotka, majonéza z pečeného česneku
Křupavý jablečný koláč s drobenkou a rumovou šlehačkou
Poznat tradiční české řeznické steaky, a výborně je upravit
Zvolit delikátní a netradiční přílohy
Vše o těchto masech (kde koupit, jak zpracovat, jak servírovat...)
Květákové vychytávky: zaudit květákovou pěnu, poznat romanesco
Rychlý dezert z jablek a fígl do šlehačky
Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.
Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.
S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.
Za kolik: 3 600 Kč včetně DPH
SUROVINY
RECEPT pro každého
NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, filtrovaná voda zn. Purezza, domácí ledový čaj, cola, káva, čaj, víno, pivo)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská, italská, moravská vína (FR doporučená světovým sommelierem Cédricem Picot)
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte upomínkový certifikát o absolvování kurzu
ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní
Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte náš kurz Řeznické steaky. Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.