• Připravujeme
    3 300Kč
Luboš Rychvalský

Luboš Rychvalský

Luboš je zkušený i trpělivý šéfkuchař a lektor, který se gastronomicky vzdělával a vařil v různých koutech světa (mj. Thajsko, Maroko a další). Různé niance nejenom asijských kuchyní má v malíčku. 

Na naší gastronomickou mapu se zapsal jako ten, kdo dal život legendární arabské restauraci Dahab v centru Prahy, kterou vlastnil. Ve svém životě se už potkal s různými výzvami, a tak lektorování u nás bere jako zábavu a vytržení z rutiny. Dokáže uvařit v podstatě všechno a nerozlišuje, jestli je to zrovna v angličtině nebo češtině. Luboš vede kurzy v češtině a angličtině

V Ola Kala vede kurzy: Řeznické steaky, mnoho privátních kurzů, speciální kurzy na přání a další.

Řeznické steaky - 4 masa z lokálních farem

Řeznické steaky - 3x MASO Z LOKÁLNÍCH FAREM

Seznamte se: Veverka, Pavouček a Oponka.

Výborný steak připravíte nejen z dovozového masa!

Poznejte méně známá hovězí masa z lokálních farem a naučte se je super chystat.

Degustace až 12 druhů francouzských vín je součástí našich kurzů vaření.

Křehký jablečný dezert navrch. 

Po celý rok pořádáme kurzy pro kolektivy zdravotníků zdarma jako poděkování. Zakoupením kurzu tak podpoříte nás i zdravotníky!

CHARAKTERISTIKA KURZU

Řeznická hantýrka dala vznik tomuto kurzu. Odkud se vzaly názvy Veverka, Pavouček a Oponka? Z jakých části kravky jsou, kde se dají pořídit a jak je nejlépe připravit? Dozvíte se vše o výtečných a méně známých masech, která jsou vhodné ke steakové úpravě včetně toho, pod jakým úhlem maso správně krájet... Poznejte tradiční kusy hovězího, které si často řezníci nechávali sami pro sebe, Opravdovým steakovým fajnšmekrem se stanete právě na tomto kurzu!

CO BUDEME VAŘIT

"3x řeznický steak: VEVERKA, PAVOUČEK, OPONKA, 3x příloha, 1x koláč"

  • Hovězí veverka s pečeným pórkem

  • Hovězí pavouček, pěna z uzeného květáku, pečený barevný květák

  • Hovězí oponka v marinádě, pečená cherry rajčata a šalotka, majonéza z pečeného česneku

  • Křupavý jablečný koláč s drobenkou a rumovou šlehačkou

NAUČÍME VÁS

  • Poznat tradiční české řeznické steaky, a výborně je upravit 

  • Zvolit delikátní a netradiční přílohy

  • Vše o těchto masech (kde koupit, jak zpracovat, jak servírovat...)

  • Květákové vychytávky: zaudit květákovou pěnu, poznat romanesco

  • Rychlý dezert z jablek a fígl do šlehačky

O KURZU

Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.

Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.

S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.

Za kolik: 3 300 Kč včetně DPH

CENA OBSAHUJE

SUROVINY

RECEPT pro každého

NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem 

CERTIFIKÁT - po kurzu na památku

ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

ZAUJAL VÁS TENTO KURZ?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte náš kurz Řeznické steaky.  Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

FOTOGALERIE

Reznicke steaky veverkaReznicke steaky pavoucekReznicke steaky oponka

Registrace do newsletteru

:
comgate platebni brana