• ŘEZNICKÉ STEAKY
    31.1.2022 v 16:00
    volná místa
    (studio Žižkov)
    3 300Kč
    KOUPIT
Luboš Rychvalský

Luboš Rychvalský

Luboš je zkušený i trpělivý šéfkuchař a lektor, který se gastronomicky vzdělával a vařil v různých koutech světa (mj. Thajsko, Maroko a další). Různé niance nejenom asijských kuchyní má v malíčku. 

Na naší gastronomickou mapu se zapsal jako ten, kdo dal život legendární arabské restauraci Dahab v centru Prahy, kterou vlastnil. Ve svém životě se už potkal s různými výzvami, a tak lektorování u nás bere jako zábavu a vytržení z rutiny. Dokáže uvařit v podstatě všechno a nerozlišuje, jestli je to zrovna v angličtině nebo češtině. Luboš vede kurzy v češtině a angličtině

V Ola Kala vede kurzy: Řeznické steaky, mnoho privátních kurzů, speciální kurzy na přání a další.

Řeznické steaky - 4 masa z lokálních farem

Řeznické steaky - 3x MASO Z LOKÁLNÍCH FAREM

Seznamte se: Veverka, Pavouček a Oponka.

Výborný steak připravíte nejen z dovozového masa!

Poznejte méně známá hovězí masa z lokálních farem a naučte se je super chystat.

Naučte se  fantastické přílohy, které se k řeznickým steakům bezvadně hodí.

Tradiční recept na buchty. Dezert nejenon pro Honzu😉.

Po celý rok pořádáme kurzy pro kolektivy zdravotníků zdarma jako poděkování. Zakoupením kurzu tak podpoříte nás i zdravotníky!

CHARAKTERISTIKA KURZU

 

CO BUDEME VAŘIT

"3x řeznický steak: VEVERKA, PAVOUČEK, OPONKA, 3x příloha, 1x buchty"

  • Hovězí veverka s pečeným pórkem

  • Hovězí pavouček, pěna z uzeného květáku, pečený barevný květák

  • Hovězí oponka v marinádě, pečená cherry rajčata a šalotka, majonéza z pečeného česneku

  • Buchty s tvarohem a povidly

NAUČÍME VÁS

  • Poznat tradiční české řeznické steaky, a výborně je upravit 

  • Zvolit delikátní a netradiční přílohy

  • Vše o těchto masech (kde koupit, jak zpracovat, jak servírovat...)

  • Kynuté těsto na tradiční dezert

O KURZU

Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.

Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.

S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.

Za kolik: 3 300 Kč včetně DPH

CENA OBSAHUJE

SUROVINY

RECEPT pro každého

NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem 

CERTIFIKÁT - po kurzu na památku

ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

ZAUJAL VÁS TENTO KURZ?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte náš kurz Řeznické steaky.  Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

FOTOGALERIE

Reznicke steaky veverkaReznicke steaky pavoucekReznicke steaky oponka

Registrace do newsletteru

:
comgate platebni brana