• Připravujeme
    2 900Kč
Jakub Mužík

Jakub Mužík

Jakub je gastronomický profesionál pracující ve **** hotelu, který se zajímá o moderní gastronomii a sous-vide. Kromě vaření je jeho vášní jazzová hudba.

Jakub pracuje jako Sous Chef ve čtyřhvězdičkovém hotelu SPA Resort Tree Of Life v Lázních Bělohrad, který se pyšní mnoha oceněními. V hotelu se vaří klasická česká kuchyně, Asie a hojně se používá metoda sous-vide. Ve své praxi se pohyboval jak v klasických závodních provozovnách, tak v restauracích A La Carte se zaměřením na americkou steakovou a italskou kuchyni. V oblibě má zejména jednoduchá jídla s vysokým nárokem na kvalitu ingrediencí. U jídel ho baví barevnost, čerstvost a jednoduchost. Nebrání se ani pokrmům z RAW nebo vegetariánské kuchyně.

Jakub vede kurzy v češtině.

V Ola Kala vede kurzy: Domácí jídelníčky (hovězí, vepřové, kuřecí, ryby), M.D. Rettigová, Vegetariánsky s chutí, Pizza & focaccia, Umění sushi, Jihoamerická masa , kurzy pro teenagery  další.

Domácí jídelníčky

Kuřecí od A do Z - MENU JAK Z PARTESU

Z volné série od A do Z: vepřové, hovězí, kuře, ryby.

Prémiové menu jako v top restauraci, klasická jídla s důrazem na domácí zpracování.

Jak a kde se naučit vařit pro celou rodinu? Vhodné i pro začátečníky.

Fígle které se jinde nedozvíte.

Zážitek "2v1", kurz vaření + degustace až 12 druhů francouzských vín (je součástí našich kurzů vaření).

 

CHARAKTERISTIKA KURZU

Naučíme vás recepty, které vychází z tradiční české kuchyně, českých surovin a chutí. Menu sestavená speciálně pro volnou sérii od  A do Z v nabídce jiných kurzů Ola Kala nenaleznete. Osvojíte si základy domácího vaření a pečení, ze kterých budete vycházet po zbytek vaší kulinářské praxe.  Menu od A do Z nejsou jenom zážitkový kurz. Naučíme vás vařit chutnou moderní domácí kuchyni.

CO BUDEME VAŘIT

  • Galantýnka se sýrem a bylinkami v křupavé slanině

  • Silný vývar s masem a domácími nudlemi

  • Kuře na paprice a domácí špecle

  • Císařský trhanec s jablky

NAUČÍME VÁS

  • Základní návyky každého kuchaře

  • Tradiční postupy české kuchyně i nové přístupy k vaření

  • Připravit chutná jídla s rychlým dezertem navrch

  • Šťavnatý předkrm

  • Výborný tažený vývar

  • Kuře na paprice jak má být

  • Z běžně dostupných surovin připravit během krátké doby výborné menu

a mnoho dalších triků a postupů, které používají zkušení kuchaři

O KURZU

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin (nebo v 10.00), předpokládaný konec kolem 20. hodiny (nebo kolem 14.00). Zkontrolujte čas.

Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.

S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.

Za kolik: 2 900 Kč včetně DPH 

CENA OBSAHUJE

SUROVINY

RECEPT pro každého

NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem

CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu

ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

ZAUJAL VÁS TENTO KURZ?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz Kuřecí od A do Z.

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

FOTOGALERIE

 

Autentické fotografie z kurzu

Registrace do newsletteru

:
comgate platebni brana