- Kuřecí menu ala carte
20.10.2023 v 16:00
volná místa
(studio Vinohrady)
3 300Kč
Objednat

Jakub Mužík
Jakub je gastronomický profesionál pracující ve **** hotelu, který se zajímá o moderní gastronomii a sous-vide. Kromě vaření je jeho vášní jazzová hudba.
Jakub pracuje jako Sous Chef ve čtyřhvězdičkovém hotelu SPA Resort Tree Of Life v Lázních Bělohrad, který se pyšní mnoha oceněními. V hotelu se vaří klasická česká kuchyně, Asie a hojně se používá metoda sous-vide. Ve své praxi se pohyboval jak v klasických závodních provozovnách, tak v restauracích A La Carte se zaměřením na americkou steakovou a italskou kuchyni. V oblibě má zejména jednoduchá jídla s vysokým nárokem na kvalitu ingrediencí. U jídel ho baví barevnost, čerstvost a jednoduchost. Nebrání se ani pokrmům z RAW nebo vegetariánské kuchyně.
Jakub vede kurzy v češtině.
V Ola Kala vede kurzy: Domácí jídelníčky (hovězí, vepřové, kuřecí, ryby), B&W burger, Burger & brownies, Vegetariánsky s chutí, Pizza & focaccia, Umění sushi, Jihoamerická masa , kurzy pro teenagery další.

Kuřecí menu ala carte - CO (NEJEN) DĚTI MILUJÍ
Vybrané 4 chodové menu kde prim hraje kuřecí: polévka, předkrm, omáčka a špecle, dezert
Přesně tohle máte z kuřete nejraději, klasická jídla s důrazem na domácí zpracování.
Kouzlo silného kuřecího vývaru. Jen pár fíglů...
Vše o vývaru a smetanové omáčce. Navrch domácí nudle a špecle.
Zážitek "2v1", kurz vaření + degustace až 12 druhů francouzských vín (je součástí našich kurzů vaření).
CHARAKTERISTIKA KURZU
Kuřecí není jenom to "v troubě pečené a řízek". Kuřecí je základem mnoha výborných jídel. Co si v dětství zamilujete pak baštíte celý život s chutí😃. Dovolte nám proto představit naše dnešní menu ala carte sestavené tak, abyste se za 5 hodin stali mistry tradičních pokrmů z kuřecího. Řekneme si něco k nákupu a zpracování masa a potom už roztočíme kolotoč chutí: vývar, domácí nudle a špecle, vychucená omáčka... Budeme ochutnávat tak dlouho, dokud to nebude top. Máte rádi výzvy? Teď jedna stojí před vámi. Ale určitě stojí za to! Dnes se naučíte vařit chutnou moderní domácí kuchyni z nejoblíbenějšího masa (nejenom) našich dětí.
CO BUDEME VAŘIT
-
Galantýnka se sýrem a bylinkami v křupavé slanině
-
Silný vývar s masem a domácími nudlemi
-
Kuře na paprice a domácí špecle
-
Císařský trhanec s jablky
NAUČÍME VÁS
-
Tradiční postupy české kuchyně i nové přístupy k vaření
-
Připravit dokonale vychucená jídla s rychlým dezertem navrch
-
Ty pravé domácí nudle a špecle
-
Šťavnatý předkrm
-
Výborný tažený vývar
-
Kuře na paprice jak má být
-
Z běžně dostupných surovin připravit během krátké doby výborné menu
a mnoho dalších triků a postupů, které používají zkušení kuchaři
O KURZU
Jak dlouho: Začátek v 16 hodin (nebo v 10.00), předpokládaný konec kolem 20. hodiny (nebo kolem 14.00). Zkontrolujte čas.
Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.
S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.
Za kolik: 3 300 Kč včetně DPH
CENA OBSAHUJE
SUROVINY
RECEPT pro každého
NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu
ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní
ZAUJAL VÁS TENTO KURZ?
Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz Kuřecí menu ala carte.
Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.
FOTOGALERIE