- JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steak
6.3.2021 v 16:00
poslední volná místa
2 900Kč
KOUPIT
- JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steak
12.3.2021 v 16:00
poslední volná místa
2 900Kč
KOUPIT
- JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steak
14.4.2021 v 16:00
volná místa
2 900Kč
KOUPIT
- JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steak
16.4.2021 v 16:00
poslední volná místa
2 900Kč
KOUPIT
Šéfkuchař
.jpg)
Yazan Manjah
Jeho kořeny sahají na Střední východ, v Čechách se však za 17 let dobře zabydlel. Gastronomii a vaření se věnuje celý svůj život, zásadním impulsem pak pro něj byla účast v českém Masterchefovi, která ho nasměrovala k profesionální gastronomii.
Yazan mimo jiné působil v pražské restauraci Home Kitchen, dále vařil jako šéfkuchař v úspěšném bistru Jam and Co, které se zaměřuje na Asijské Fusion a poslední dva roky se věnuje lektorské činnosti. Právě asijská kuchyně je Yazanovi blízká, své první kari uvařil jednoduše odhadem. Podobně tak libanonská kuchyně je jeho nezapomenutelnou "rodnou vzpomínkou", která se nikdy neomrzí:-). Kreativita spojená s vášní a láskou k vaření jsou jeho vkladem do našich kurzů v Ola Kala.
Yazan vede kurzy v češtině nebo angličtině.
V Ola Kala vede kurzy: Thajsko I. a II., Vietnam, Indie I. a II., Libanonská kuchyně, Asijské street food, Asijské Fusion, Jihoamerická masa a další.

Jihoamerická masa – Flank, Rib eye steak atakdále - VŠE O MASE
Po celý rok pořádáme kurzy pro kolektivy zdravotníků zdarma jako poděkování. Zakoupením kurzu tak podpoříte nás i zdravotníky!
Ola Kala uvádí: Vše co jste chtěli vědět o mase a báli jste se zeptat.
Lokace Jižní Amerika. Klapka, jedeme. V hlavní roli křehký flank a vysoký vysoký rib eye. Ve vedlejších rolích roštěná, osvěžující dresink, středomořská zelenina... atakdále. Hravý dezert z Brazílie. Klapka, končíme:-).
Oblíbený mezi muži.
Charakteristika kurzu
Jede k nám lodí pár týdnů a hezky pomalu si tam zraje. Pak se přeloží na souš a dostane k nám na Vinohrady. My ho uskladníme a zjistíme, jestli je v nejlepší kondici. A ono většinou je. Takže pak nezbývá než sezvat klienty a přivítat našeho hosta z Jižní Ameriky. Vítáme vás na kurzu Jihoamerická masa!
Co budeme vařit
-
Flank steak v kořeněné limetkové marinádě s lehkým listovým salátem, francouzský dresink
-
Tacos s náplní z nízkého roštěnce, avokáda, chilli a koriandru
-
Rib eye steak s pepřovou omáčkou, restovaná středozemní zelenina
-
Quindim dezert s kokosem a vanilkou
Naučíme vás
-
pracovat s prvotřídním masem
-
připravit steak „medium“, „rare“ nebo „well done“ jako ve steak house
-
kombinaci pánev + trouba jako cestu ke krásnému steaku
-
delikátní dresink na salát, který si najde místo ve vaší kuchyni
-
dotyk mexického street foodu
-
tradiční brazilský dezert
a další tipy a triky profesionálů
O kurzu
Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.
Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.
S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.
Za kolik: 2 900 Kč včetně DPH
Cena obsahuje
SUROVINY
RECEPT pro každého
NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu
ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní
Zaujal vás tento kurz?
Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz JIHOAMERICKÁ MASA
Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.
Fotogalerie
Autentické fotografie z kurzu
