• JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steak
    12.12.2020 v 16:00
    obsazeno
    2 900Kč
  • JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steak
    9.1.2021 v 16:00
    poslední volná místa
    2 900Kč
    KOUPIT
  • JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steak
    1.2.2021 v 16:00
    poslední volná místa
    2 900Kč
    KOUPIT

Šéfkuchař

Yazan Manjah

Yazan Manjah

Jeho kořeny sahají na Střední východ, v Čechách se však za 17 let dobře zabydlel. Gastronomii a vaření se věnuje celý svůj život, zásadním impulsem pak pro něj byla účast v českém Masterchefovi, která ho nasměrovala k profesionální gastronomii.

Yazan mimo jiné působil v pražské restauraci Home Kitchen, dále vařil jako šéfkuchař v úspěšném bistru Jam and Co, které se zaměřuje na Asijské Fusion a poslední dva roky se věnuje lektorské činnosti. Právě asijská kuchyně je Yazanovi blízká, své první kari uvařil jednoduše odhadem. Podobně tak libanonská kuchyně je jeho nezapomenutelnou "rodnou vzpomínkou", která se nikdy neomrzí:-). Kreativita spojená s vášní a láskou k vaření jsou jeho vkladem do našich kurzů v Ola Kala. 

Yazan vede kurzy v češtině nebo angličtině.

V Ola Kala vede kurzy: Thajsko I. a II., Vietnam, Indie I. a II., Libanonská kuchyně, Asijské street food, Asijské Fusion, Jihoamerická masa a další.

Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak

Jihoamerická masa – Flank, Rib eye steak atakdále - VŠE O MASE

Po celý rok pořádáme kurzy pro kolektivy zdravotníků zdarma jako poděkování. Zakoupením kurzu tak podpoříte nás i zdravotníky!

Ola Kala uvádí: Vše co jste chtěli vědět o mase a báli jste se zeptat.

Lokace Jižní Amerika. Klapka, jedeme. V hlavní roli křehký flank a vysoký vysoký rib eye. Ve vedlejších rolích roštěná, osvěžující dresink, středomořská zelenina... atakdále. Hravý dezert z Brazílie. Klapka, končíme:-).

Oblíbený mezi muži.

 

 

Charakteristika kurzu

Jede k nám lodí pár týdnů a hezky pomalu si tam zraje. Pak se přeloží na souš a dostane k nám na Vinohrady. My ho uskladníme a zjistíme, jestli je v nejlepší kondici. A ono většinou je. Takže pak nezbývá než sezvat klienty a přivítat našeho hosta z Jižní Ameriky. Vítáme vás na kurzu Jihoamerická masa!

Co budeme vařit

  • Flank steak v kořeněné limetkové marinádě s lehkým listovým salátem, francouzský dresink

  • Tacos s náplní z nízkého roštěnce, avokáda, chilli a koriandru

  • Rib eye steak s pepřovou omáčkou, restovaná středozemní zelenina

  • Quindim dezert s kokosem a vanilkou

Naučíme vás

  • pracovat s prvotřídním masem

  • připravit steak „medium“, „rare“ nebo „well done“ jako ve steak house

  • kombinaci pánev + trouba jako cestu ke krásnému steaku

  • delikátní dresink na salát, který si najde místo ve vaší kuchyni

  • dotyk mexického street foodu

  • tradiční brazilský dezert

a další tipy a triky profesionálů  

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.

Za kolik: 2 900 Kč včetně DPH

Cena obsahuje

SUROVINY

RECEPT pro každého

NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem 

CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu

ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz JIHOAMERICKÁ MASA

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

Fotogalerie

JA masa etiketaJA masa maso 1JA masa maso 2JA masa rostenecJA masa flank pekacJA masa flankJA masa tacos talirJA masa tacos 2JA masa ribeyeJA masa quindim dezert

Autentické fotografie z kurzu

možnost bez lepku
JA masa 3 JA masa rostenec panev JA masa salaty JA masa 1 JA masa 6 JA masa flank talir JA masa flank 3 JA masa tacos JA masa 8 JA masa Yazan JA masa 11 JA masa zelenina panev JA masa pekac maso JA masa ribeye JA masa rib eye JA masa  rib eye 2 JA masa talir rib eye JA masa rib eye s omackou JA masa creme

Registrace do newsletteru

: