NEJLEPŠÍ DÁREK JE VOUCHER OD NÁS Dárkové voucheryzasíláme
ŠŤASTNÝ A VESELÝ VÝBĚR
|
NEJLEPŠÍ DÁREK JE VOUCHER OD NÁS Dárkové voucheryzasíláme
ŠŤASTNÝ A VESELÝ VÝBĚR
|
Cena zahrnuje i videorecept
Jeho kořeny sahají na Střední východ, v Čechách se však za více než 20 let dobře zabydlel. Gastronomii a vaření se věnuje celý svůj život, zásadním impulsem pak pro něj byla účast v českém Masterchefovi, která ho nasměrovala k profesionální gastronomii.
Yazan mimo jiné působil v pražské restauraci Home Kitchen, dále vařil jako šéfkuchař v úspěšném bistru Jam and Co, které se zaměřuje na Asijské fusion a poslední roky se věnuje lektorské činnosti. Právě asijská kuchyně je Yazanovi blízká, své první kari uvařil jednoduše odhadem. Podobně tak libanonská kuchyně je jeho nezapomenutelnou "rodnou vzpomínkou", která se nikdy neomrzí:-). Kreativita spojená s vášní a láskou k vaření i jeho přirozené schopnosti "kouče" jsou jeho vkladem do našich kurzů v Ola Kala.
Yazan vede kurzy v češtině nebo angličtině.
V Ola Kala vede kurzy: Thajsko I., Thajsko Best of, Vietnam, Indie I. a II., Libanonská kuchyně, Syrská kuchyně, Asijské street food, Mexiko hity, Jihoamerická masa a další.
Ola Kala uvádí: 3x Jihoamerická masa, 4x karibský rum. Muži oblíbené!
Lokace Jižní Amerika. Klapka, jedeme. V hlavní roli křehký flank a vysoký rib eye. Ve vedlejších rolích rump steak, osvěžující dresink, středomořská zelenina... atakdále. Hravý dezert z Brazílie. Klapka, končíme:-).
Svět jihoamerických steaků a prémiových rumů! Není nic, co se nedozvíte.
Videorecept zdarma pro všechny účastníky kurzu (novinka 2023).
Od 2024 v ceně navíc k pití filtrovaná voda zn. Purezza (perlivá, neperlivá), pivo a cola.
Jede k nám lodí pár týdnů a hezky pomalu si tam zraje. Pak se přeloží na souš a dostane k nám do Prahy. My ho uskladníme a zjistíme, jestli je v nejlepší kondici. A ono většinou je. Takže pak nezbývá než sezvat klienty a přivítat našeho hosta z Jižní Ameriky. Vítáme vás na kurzu Jihoamerická masa! Navíc ochutnáte drinky na bázi prémiových rumů speciálně navržené ke každému chodu.
"3x jihoamerické maso, 3x příloha, 1x dezert, 4x rum"
Flank steak v kořeněné limetkové marinádě s lehkým listovým salátem, francouzský dresink + PINEAPPLE EXPRESS
Zacapa 23 Centenario (Guatemala)
Rump steak podávaný v tacos s avokádem, chilli a koriandrem + PAMPERO ESPECIAL DAIQUIRI
Ron Pampero blanco (Venezuela)
Rib eye steak s pepřovou omáčkou, restovaná středozemní zelenina + PANAMA OLD FASHIONED
Abuelo 12 YO (Panama)
Quindim dezert s kokosem a vanilkou + PAMPERO ESPRESSO MARTINI
Ron Pampero Especial (Venezuela)
Tento kurz proběhne po vedením lektora a barmana, tzv. ambasadora degustovaných značek pro ČR.
pracovat s prvotřídním masem
připravit steak „medium“, „rare“ nebo „well done“ jako ve steak house
kombinaci pánev + trouba jako cestu ke krásnému steaku
delikátní dresink na salát, který si najde místo ve vaší kuchyni
dotek mexického street foodu
tradiční brazilský dezert
porozumět rumům, míchat nápoje a další triky barmana
Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 21.00.
Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.
S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.
Za kolik: 3 900 Kč včetně DPH
ÚĆAST LEKTORA A BARMANA
SUROVINY
RECEPT pro každého
NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, filtrovaná voda zn. Purezza, domácí ledový čaj, cola, káva, čaj, pivo)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína, pouze na vyžádání a v omezené míře
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte upomínkový certifikát o absolvování kurzu
ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní
Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz Jihoamerická masa a karibské rumy. Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.