• BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerika
    19.1.2021 v 16:00
    volná místa
    2 450Kč
    KOUPIT
  • BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerika
    19.3.2021 v 16:00
    volná místa
    2 450Kč
    KOUPIT

Šéfkuchař

Václav Šulc

Václav Šulc

Vašek od malička snil o práci v gastronomii. Už jako malý se motal babičce pod nohama a chtěl, aby mohl přidat ruku k dílu...

 

Ve druhém ročníku střední školy skočil rovnou do nejlepší kuchyně v Praze - restaurace Alcron, hotelu Radisson SAS Praha. Po škole získal místo kuchaře v nové restauraci Divinis, kde se poté vypracoval do pozice Chef de Partie. Jeho další cesta poznávání gastronomického umění vedla do Itálie, kde byl na stáži v malém městečku Savigno 30 kilometrů od Bologně, kde pracoval v restauraci Amerigo 1934, která byla zaměřená na typickou místní kuchyni. Dosažené znalosti pak zužitkoval při otevření restaurace Luka Lu, kde pracoval jako šéfkuchař. Poté se rozhodl studovat na VŠ hotelové v Praze, při které začal vést kurzy vaření, kterých dosud odlektoroval více než tisíc. Účastnil se též natáčení pořadu o vaření pro ČT s názvem Vše o vaření. Dále se věnoval vedení obchodu s italskými potravinami Wine food market. V současnosti vede projekt zavádění čerstvých convenience výrobků pro jeden z obchodních řetězců v ČR.

Vašek vede kurzy v češtině a angličtině.

V Ola Kala vede kurzy: Italská Alfa Omega, Italské kuře, Italské ryby a mušle, Italské jehněčí od A do Z, Pasta Fresca, Pizza a focaccia, Rizoto a italské telecí, Boloňská omáčka a lasagne, Itálie "vegetariana", Burger & brownies, Jihoamerická masa a další.

Burgr a brownies - NOVINKA!

Burger a brownies - TAK CHUTNÁ AMERIKA

Po celý rok pořádáme kurzy pro kolektivy zdravotníků zdarma jako poděkování. Zakoupením kurzu tak podpoříte nás i zdravotníky!

Burger je legenda. Born in the USA, 250 g.

Domácí houska = v jiné to už nebude ono!

Připravíme si buffalo wings,  pořádný burger,  nadýchanou housku , karamelizovanou cibulku, domácí majonézu. a šťavnaté bezlepkové brownies.

Kdo to všechno sní, je král:-)

 

 

Charakteristika kurzu

Základem burgeru s velkým "B" jsou suroviny. Správně vyzrálé hovězí maso, lehce nasládlá nenapodobitelná houska  a spousta vymazlené výplně. Cibulka, majonéza, slaninka, salátek, rajče..., prostě vše co se tam vejde. All-in-one zážitek: zábava, relax, vůně, chutě. A po luxusním burgeru luxusní brownies, jestli se do vás ještě vejde:-).

Co budeme vařit

  • Buffalo wings jako předkrm

  • Pečené brambory s bylinkami

  • Pořádný burger z výběrového masa (250 g)

  • Domácí housku (vlastní receptura na těsto)

  • Domácí majonézu a karamelizovanou cibulku

  • Šťavnaté brownies plné kvalitní čokolády

 

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.

Za kolik: 2 450 Kč včetně DPH

Cena obsahuje

SUROVINY

RECEPT pro každého

NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem 

CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu

ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz Burger a Brownies!

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

Fotogalerie

Burger wingsBurger bulkaBurger hlavniBurger brownies

Autentické fotografie z kurzu

možnost bez lepku
Burger maso folie Burger maso mlynek Burger zatisi Burger housky Burger housky 2 Burger wings Burger hlavni 3 Burger hlavni 4 Burger hlavni 5 Burger brownies pekac Burger brownies hejno Burger brownies hejno 2 Burger vsichni

Registrace do newsletteru

: