- BURGER A BROWNIES
14.2.2023 v 16:00
poslední volná místa
(studio Žižkov)
3 300Kč
KOUPIT
Šéfkuchař
.jpg)
Jakub Mužík
Jakub je gastronomický profesionál pracující ve **** hotelu, který se zajímá o moderní gastronomii a sous-vide. Kromě vaření je jeho vášní jazzová hudba.
Jakub pracuje jako Sous Chef ve čtyřhvězdičkovém hotelu SPA Resort Tree Of Life v Lázních Bělohrad, který se pyšní mnoha oceněními. V hotelu se vaří klasická česká kuchyně, Asie a hojně se používá metoda sous-vide. Ve své praxi se pohyboval jak v klasických závodních provozovnách, tak v restauracích A La Carte se zaměřením na americkou steakovou a italskou kuchyni. V oblibě má zejména jednoduchá jídla s vysokým nárokem na kvalitu ingrediencí. U jídel ho baví barevnost, čerstvost a jednoduchost. Nebrání se ani pokrmům z RAW nebo vegetariánské kuchyně.
Jakub vede kurzy v češtině.
V Ola Kala vede kurzy: Domácí jídelníčky (hovězí, vepřové, kuřecí, ryby), B&W burger, Burger & brownies, Vegetariánsky s chutí, Pizza & focaccia, Umění sushi, Jihoamerická masa , kurzy pro teenagery další.

Burger a brownies - TAK CHUTNÁ AMERIKA
Burger je legenda. Born in the USA, 250 g.
Domácí houska = v jiné to už nebude ono!
Připravíme si kuřecí quesadilla, pořádný burger, nadýchanou housku , karamelizovanou cibulku, domácí majonézu a šťavnaté bezlepkové brownies.
Kdo to všechno sní, je král:-)
Zážitek "2v1", kurz vaření + degustace až 12 druhů francouzských vín (je součástí našich kurzů vaření).
Charakteristika kurzu
Základem burgeru s velkým "B" jsou suroviny. Správně vyzrálé hovězí maso, lehce nasládlá nenapodobitelná houska a spousta vymazlené výplně. Cibulka, majonéza, slaninka, salátek, rajče..., prostě vše co se tam vejde. All-in-one zážitek: zábava, relax, vůně, chutě. A po luxusním burgeru luxusní brownies, jestli se do vás ještě vejde:-).
Co budeme vařit
-
Kuřecí quesadilla jako předkrm
-
Pečené brambory s bylinkami
-
Pořádný burger z výběrového masa (250 g)
-
Domácí housku (vlastní receptura na těsto)
-
Domácí majonézu a karamelizovanou cibulku
-
Šťavnaté brownies plné kvalitní čokolády
O kurzu
Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.
Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.
S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.
Za kolik: 3 300 Kč včetně DPH
Cena obsahuje
SUROVINY
RECEPT pro každého
NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu
ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní
Zaujal vás tento kurz?
Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz Burger a Brownies!
Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.
Fotogalerie
Autentické fotografie z kurzu
