MASO


South American Meats – Flank, Rib eye steak and so on
ALL ABOUT MEAT
Kuchař: Yazan Manjah
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč



Butcher Steaks
3x MEAT FROM LOCAL FARMS
Kuchař: Luboš Rychvalský
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč


Jihoamerická masa a karibské rumy
VŠE O MASE A RUMU
Kuchař: Yazan Manjah
Nejbližší termín: 9.5.2023
3600Kč



Steak ze svíčkové a whisky
CO MUŽI MŮŽOU
Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: Připravujeme
3 600Kč


Vepřové od A do Z
MENU JAK Z PARTESU
Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: Připravujeme
2 900Kč
.jpg)

Kuřecí od A do Z
MENU JAK Z PARTESU
Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: Připravujeme
2 900Kč
.jpg)

Hovězí od A do Z
MENU JAK Z PARTESU
Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: Připravujeme
2 900Kč
.jpg)


Burger a brownies
TAK CHUTNÁ AMERIKA
Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: 27.4.2023
3300Kč
.jpg)


Black&White Burger
JEDEN NATRHÁME, DRUHÝ OPEČEME
Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč
.jpg)


Řeznické steaky
3x MASO Z LOKÁLNÍCH FAREM
Kuchař: Luboš Rychvalský
Nejbližší termín: 14.4.2023
3300Kč
