Lektorský tým
Yazan Manjah

Jeho kořeny sahají na Střední východ, v Čechách se však za více než 20 let dobře zabydlel. Gastronomii a vaření se věnuje celý svůj život, zásadním impulsem pak pro něj byla účast v českém Masterchefovi, která ho nasměrovala k profesionální gastronomii.
Yazan mimo jiné působil v pražské restauraci Home Kitchen, dále vařil jako šéfkuchař v úspěšném bistru Jam and Co, které se zaměřuje na Asijské Fusion a poslední dva roky se věnuje lektorské činnosti. Právě asijská kuchyně je Yazanovi blízká, své první kari uvařil jednoduše odhadem. Podobně tak libanonská kuchyně je jeho nezapomenutelnou "rodnou vzpomínkou", která se nikdy neomrzí:-). Kreativita spojená s vášní a láskou k vaření jsou jeho vkladem do našich kurzů v Ola Kala.
Yazan vede kurzy v češtině nebo angličtině.
Kurzy které vede

Jihoamerická masa – Flank, Rib eye steak atakdále
VŠE O MASE




Sýrie autentická
CESTOU DO STAROVĚKÉHO DAMAŠKU


.jpg)
Libanon
TO NEJ Z ARABSKÉ KUCHYNĚ, 6 CHODŮ




Asijské street food
ULICEMI ASIE



Thajsko I.
DOMÁCÍ KARI PASTA, 5 CHODŮ




.jpg)
Thajsko "Best of"
CO ZNÁTE Z CEST



Thajsko netradiční
HRAVÉ, PÁLIVÉ, JINÉ...



Vietnam
ČERSTVÉ, VOŇAVÉ A DOSTUPNÉ




Indická kuchyně
EXOTICKÉ BARVY A CHUTĚ



Indie autentická
DOMÁCÍ RECEPTY BEZ MASA.


