Lektorský tým
Tomáš Rott

Vystudoval střední hotelovou školu v Praze. Během svých studií absolvoval několik zahraničních praxí, v anglickém Liverpoolu a Blackpoolu.
Po absolvování bakalářského studia v cestovním ruchu na Vysoké škole obchodní začal získávat rozmanité pracovní zkušenosti v sardské restauraci Ichnusa Botega Bistro na Smíchově, poté vedl jejich sesterskou restauraci Bisos na Žižkově a absolvoval několikaměsíční stáž v přímořské luxusní restauraci v Porto Rotondo na Sardinii. Poté zakotvil v pětihvězdičkovém hotelu Aria v restauraci Coda po boku Davida Šaška. V současné době je šéfkuchařem v GamberoRosso, kde svým klientům servíruje zaručeně čerstvou moderné italskou kuchyni. Další kulinářskou oblastí kromě středomořské kuchyně, o kterou se aktivně zajímá, je sous vide.
Tomáš vede kurzy v češtině a angličtině.
Kurzy které vede

M.D.Rettigová: Svíčková na smetaně, karlovarský knedlík
JAKO OD BABIČKY

.jpg)
Steak a vše ze svíčkové
CO MUŽI MŮŽOU


Steak ze svíčkové a whisky
CO MUŽI MŮŽOU


Úvod do francouzské kuchyně
RAFINOVANÉ CHUTĚ


Kuchyně francouzského venkova
TRADICE. POTVRZENO UNESCO.


Kohout na víně, žabí stehýnka, suflé
VYBRANÉ DELIKATESY


Elegantní Francie: losos jinak, telecí karé
LEHKÉ, SVĚŽÍ, BAREVNÉ
