Radek Příhonský

Radek Příhonský

Radek se s věcmi moc nemaže, je gastronomickým samorostem s úžasnými zkušenostmi a netušenými schopnostmi. Jeden den má na starosti recepci na ambasádě a druhý už rozjířdí gril ve svém foodtrucku, vykloní se z okénka a servíruje luxusní tacos...

Dále nás nepřestává překvapovat třeba svými buchtičkami se šodó, které tvoří pod značkou Pan Buchtička. Ono ale neí divu, když má za sebou opravdu pestré gastronomické štace. Jsou jimi mezi například Zahrada v Opeře, Grandhotel Pupp nebo roční angažmá v restauraci La Vierge v Jihoafrické republice. Má také bohaté zkušenosti z gastronomie v diplomatických službách, ať už pro různé recepce na českých ambasádách v zahraničí nebo přímo na Ministerstvu zahraničních věcí v období ministrování vyhlášeného gurmána Karla Schwarzenbergra.

Radek vede kurzy v češtině a angličtině.

 

Kurzy které vede

Registrace do newsletteru

: