Lektorský tým
Jakub Mužík

Jakub je gastronomický profesionál pracující ve **** hotelu, který se zajímá o moderní gastronomii a sous-vide. Kromě vaření je jeho vášní jazzová hudba.
Jakub pracuje jako Sous Chef ve čtyřhvězdičkovém hotelu SPA Resort Tree Of Life v Lázních Bělohrad, který se pyšní mnoha oceněními. V hotelu se vaří klasická česká kuchyně, Asie a hojně se používá metoda sous-vide. Ve své praxi se pohyboval jak v klasických závodních provozovnách, tak v restauracích A La Carte se zaměřením na americkou steakovou a italskou kuchyni. V oblibě má zejména jednoduchá jídla s vysokým nárokem na kvalitu ingrediencí. U jídel ho baví barevnost, čerstvost a jednoduchost. Nebrání se ani pokrmům z RAW nebo vegetariánské kuchyně.
Jakub vede kurzy v češtině.
Kurzy které vede

Hovězí menu ala carte
ROASTBEEF, BORŠČ A BOURGUIGNON



Kuřecí menu ala carte
CO (NEJEN) DĚTI MILUJÍ


Rybí menu ala carte
RAČTE SI VYBRAT


Pizza & focaccia
FÍGLE DOMÁCÍHO PEČENÍ, TIRAMISU



Italská rizota a telecí maso
KRÉMOVÉ RIZOTO 100x JINAK


Boloňské ragú a lasagne
DOKONALÉ MENU


#dobryzradlo1
CAESAR, BURGER, TIRAMISÚ

#dobryzradlo2
HOLA AMIGOS, TACOS, NACHOS
