Lektorský tým
Jakub Mužík
.jpg)
Jakub je gastronomický profesionál pracující ve **** hotelu, který se zajímá o moderní gastronomii a sous-vide. Kromě vaření je jeho vášní jazzová hudba.
Jakub pracuje jako Sous Chef ve čtyřhvězdičkovém hotelu SPA Resort Tree Of Life v Lázních Bělohrad, který se pyšní mnoha oceněními. V hotelu se vaří klasická česká kuchyně, Asie a hojně se používá metoda sous-vide. Ve své praxi se pohyboval jak v klasických závodních provozovnách, tak v restauracích A La Carte se zaměřením na americkou steakovou a italskou kuchyni. V oblibě má zejména jednoduchá jídla s vysokým nárokem na kvalitu ingrediencí. U jídel ho baví barevnost, čerstvost a jednoduchost. Nebrání se ani pokrmům z RAW nebo vegetariánské kuchyně.
Jakub vede kurzy v češtině.
Kurzy které vede

Vepřové od A do Z
MENU JAK Z PARTESU
.jpg)

Hovězí od A do Z
MENU JAK Z PARTESU
.jpg)


Kuřecí od A do Z
MENU JAK Z PARTESU
.jpg)

Ryby od A do Z
MENU JAK Z PARTESU
.jpg)

Burger a brownies
TAK CHUTNÁ AMERIKA
.jpg)


Pizza & focaccia
FÍGLE DOMÁCÍHO PEČENÍ, TIRAMISU
.jpg)


Black&White Burger
JEDEN NATRHÁME, DRUHÝ OPEČEME
.jpg)


#dobryzradlo1
CAESAR, BURGER, TIRAMISÚ
.jpg)