Kurzy zdravého vaření pro děti a mládež

Úvodní strana / KURZY PRO VEŘEJNOST / Vaření pro děti / Kurzy zdravého vaření pro děti a mládež

15.4.2021   Kuchyně francouzského venkova - TRADICE. POTVRZENO UNESCOposlední volná místa

16.4.2021   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakposlední volná místa

17.4.2021   FRANCOUZSKÝ DORT - plný čokoládyvolná místa

17.4.2021   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyně obsazeno

18.4.2021   CROISSANTS - Francouzská snídaně u vás domaposlední volná místa

21.4.2021   Boloňské ragú a lasagnevolná místa

23.4.2021   THAJSKO A MOŘE - ryba, krevety, další pecky, 4 chody volná místa

24.4.2021   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnévolná místa

24.4.2021   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu. obsazeno

25.4.2021   ITÁLIE VEGETARIANA - lanýže, lilek a fazole volná místa

25.4.2021   Bezlepkové minidortíky - UPEČTE PRO VŠECHNY volná místa

25.4.2021   Retro zákusky - ZÁKUSEK ZA ODMĚNU. PAMATUJETE? poslední volná místa

26.4.2021   TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladkévolná místa

27.4.2021   ITALSKÉ DARY MOŘE A RYBY - naučte se jevolná místa

28.4.2021   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouposlední volná místa

30.4.2021   ITALSKÉ KUŘE - 1 kuře, 5 chodů poslední volná místa

1.5.2021   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutě poslední volná místa

2.5.2021   TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladkévolná místa

3.5.2021   ÚVOD DO FRANCOUZSKÉ KUCHYNĚvolná místa

4.5.2021   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložky volná místa

5.5.2021   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnévolná místa

7.5.2021   INDIE AUTENTICKÁ - domácí menu bez masa. Novinkavolná místa

8.5.2021   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steak volná místa

9.5.2021   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůvolná místa

11.5.2021   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněvolná místa

12.5.2021   KREVETY, CHOBOTNICE, FLAMBOVANÉ PALAČINKYposlední volná místa

14.5.2021   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steak poslední volná místa

15.5.2021   Kynutá těsta - BUCHTY A KOLÁČKY volná místa

16.5.2021   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutěvolná místa

17.5.2021   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouvolná místa

18.5.2021   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyposlední volná místa

19.5.2021   STUDENÁ KUCHYNĚ - hurá na raut!volná místa

21.5.2021   BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerika volná místa

22.5.2021   FRANCOUZSKÝ DORT - plný čokolády volná místa

23.5.2021   CROISSANTS - Francouzská snídaně u vás domavolná místa

23.5.2021   PASTA FRESCA - kouzlo vlastních těstovinvolná místa

25.5.2021   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutě volná místa

26.5.2021   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůvolná místa

28.5.2021   ALFA OMEGA ITALSKÉ KUCHYNĚvolná místa

29.5.2021   Asijské street food - ULICEMI ASIEvolná místa

30.5.2021   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnévolná místa

31.5.2021   PASTA FRESCA - kouzlo vlastních těstovin volná místa

10.6.2021   Mořské ryby - SARDINKA, VLK I ĎASvolná místa

14.6.2021   KREVETY, CHOBOTNICE, FLAMBOVANÉ PALAČINKYvolná místa

16.6.2021   ITALSKÁ RIZOTA A TELECÍ - krémové rizoto 100x jinak volná místa

18.6.2021   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakposlední volná místa

19.6.2021   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu.obsazeno

20.6.2021   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

24.6.2021   Kuchyně francouzského venkova - TRADICE. POTVRZENO UNESCOvolná místa

VytisknoutZobrazit všechny kurzy

Registrace do newsletteru

: