ČESKÁ KUCHYNĚ
M.D.Rettigová: Svíčková na smetaně, karlovarský knedlík
JAKO OD BABIČKY
Omáčky, maso a houskový knedlík
ZAČNĚTE OD ZÁKLADU
Zvěřina na talíři
ČERNÁ, VYSOKÁ, PERNATÁ
Hovězí menu ala carte
ROASTBEEF, BORŠČ A BOURGUIGNON
Kuřecí menu ala carte
ZPRACUJEME KOMPLET KUŘE
Rybí menu ala carte
RAČTE SI VYBRAT
Studená kuchyně tradičně
HURÁ NA RAUT!
Řeznické steaky
3x MASO Z LOKÁLNÍCH FAREM
MASO
Steak a vše ze svíčkové
CO MUŽI MŮŽOU
Jihoamerická masa – Flank, Rib eye steak atakdále
VŠE O MASE
Řeznické steaky
3x MASO Z LOKÁLNÍCH FAREM
B&W Burger a Brownies
2x BURGER. TAK CHUTNÁ AMERIKA!
Hovězí menu ala carte
ROASTBEEF, BORŠČ A BOURGUIGNON
Kuřecí menu ala carte
ZPRACUJEME KOMPLET KUŘE
Steak ze svíčkové a whisky
CO MUŽI MŮŽOU
Jihoamerická masa a karibské rumy
VŠE O MASE A RUMU
FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ
Úvod do francouzské kuchyně
RAFINOVANÉ CHUTĚ
Kuchyně francouzského venkova
TRADICE. POTVRZENO UNESCO.
Elegantní Francie: losos jinak, telecí svíčková, creme brulée
LEHKÉ, SVĚŽÍ, BAREVNÉ
Kohout na víně, žabí stehýnka, suflé
VYBRANÉ DELIKATESY
ITALSKÁ KUCHYNĚ
Italská Alfa Omega
OD MINESTRONE PO SEMIFREDDO
Pizza & focaccia
FÍGLE DOMÁCÍHO PEČENÍ, TIRAMISU
Pasta fresca
KOUZLO VLASTNÍCH TĚSTOVIN
Italské ryby a mušle
MUŠLE, SÉPIE A PRAŽMA!
Boloňské ragú a lasagne
FATTO IN ITALIA
Sardinie = jiná Itálie
OCHUTNÁTE, OCENÍTE
ŠPANĚLSKÁ KUCHYNĚ
Hola Espaňa
ÚVOD DO ŠPANĚLSKÉ KUCHYNĚ
MEZINÁRODNÍ A EXOTICKÁ KUCHYNĚ
Sýrie autentická
CESTOU DO STAROVĚKÉHO DAMAŠKU
Libanon
TO NEJ Z ARABSKÉ KUCHYNĚ, 6 CHODŮ
Maroko
VÝLET NA SEVER AFRIKY. 5 CHODŮ.
Asijské street food
ULICEMI ASIE
Thajsko I.
DOMÁCÍ KARI PASTA, 5 CHODŮ
Thajsko "Best of"
CO ZNÁTE Z CEST
Vietnam
ČERSTVÉ, VOŇAVÉ A DOSTUPNÉ
Sushi a japonská kuchyně
KURZ PŘEDNÍ ČESKÉ JAPANOLOŽKY
Japonsko s příběhem
RÁMEN, GYOZA. KURZ PŘEDNÍ JAPANOLOŽKY.
Indická kuchyně
EXOTICKÉ BARVY A CHUTĚ
Indie autentická
DOMÁCÍ RECEPTY BEZ MASA.
Kambodža
INSPIROVÁNO MOJÍ CESTOU. VAŘÍME S PEPŘEM. NOVINKA 2024.
AMERICKÁ KUCHYNĚ
Latinská Amerika
PERU, MEXIKO, BRAZÍLIE. NOVINKA 2024.
B&W Burger a Brownies
2x BURGER. TAK CHUTNÁ AMERIKA!
Jihoamerická masa – Flank, Rib eye steak atakdále
VŠE O MASE
Jihoamerická masa a karibské rumy
VŠE O MASE A RUMU
RYBY A MOŘE
Krevety, chobotnice, flambované palačinky
DELIKÁTNÍ CHUTĚ. KRÁSNÉ NA TALÍŘI. OHNIVÝ DEZERT.
Mořské ryby
SARDINKA, VLK I ĎAS. NEBOJTE SE!
Italské ryby a mušle
MUŠLE, SÉPIE A PRAŽMA!
Rybí menu ala carte
RAČTE SI VYBRAT
VAŘENÍ PRO TEENAGERY
#dobryzradlo1
CAESAR, BURGER, TIRAMISÚ
#dobryzradlo2
HOLA AMIGOS, TACOS, NACHOS
#dobryzradlo4
PIZZA & PASTA & GELATO. BELLA ITALIA.
PEČENÍ
Vánoční cukroví
VANILKA, MARCIPÁN, ČOKO, KÁVA
Domácí chléb napoprvé
PRO NEPOLÍBENÉ PEČENÍM I TY ZKUŠENĚJŠÍ.
Dortová romantika
S CHUTÍ TROPICKÉHO OVOCE
Tartaletky
PATISSERIE OTEVÍRÁ. FRANCOUZSKÉ KŘEHKÉ KOLÁČKY.
Macarons voilá
POLIBEK FRANCIE
Croissants
FRANCOUZSKÁ SNÍDANĚ U VÁS DOMA
Kynutá těsta
JAKO OD BABIČKY. TŘIKRÁT JINAK.
Stékaný dort
VAŠE SLADKÉ SLZY ŠTĚSTÍ:-)
Éclair, větrník a věneček
FRANCOUZSKÉ, ODPALOVANÉ
Retro zákusky
ZÁKUSEK ZA ODMĚNU. PAMATUJETE?
Slané koláče kynuté i křehké
TŘIKRÁT JINAK. NOVINKA 2024.
Zákusky hezky česky
KOKOSKA, LIKÉROVÁ ŠPIČKA, ŠODÓ CHLEBÍČEK. NOVINKA 2024.
Čokoládové pralinky
MOJE VLASTNÍ BAREVNÁ BONBONIERA. NOVINKA 2024.
SPECIÁLNÍ KURZY
Víkend s vařením a wellness
PRÉMIOVÝ ZÁŽITEK!
Vegetariánsky s chutí
5 CHODŮ, VÝTEČNÉ, BEZ LEPKU
Studená kuchyně moderně
DESIGN. BARVY. CHUTĚ.
Studená kuchyně tradičně
HURÁ NA RAUT!