ČESKÁ KUCHYNĚ

M.D.Rettigová: Svíčková na smetaně, karlovarský knedlík
JAKO OD BABIČKY


Omáčky, maso a houskový knedlík
ZAČNĚTE OD ZÁKLADU


Zvěřina na talíři
ČERNÁ, VYSOKÁ, PERNATÁ


Hovězí menu ala carte
ROASTBEEF, BORŠČ A BOURGUIGNON



Kuřecí menu ala carte
CO (NEJEN) DĚTI MILUJÍ


Rybí menu ala carte
RAČTE SI VYBRAT


Studená kuchyně
HURÁ NA RAUT!


Řeznické steaky
3x MASO Z LOKÁLNÍCH FAREM


Svatomartinská husa
MODERNÍ PŘÍSTUP K TRADICI


M. D. Rettigová: Tenderloin in Cream Sauce, Carlsbad Dumpling
JUST LIKE FROM GRANDMA


MASO
.jpg)
Steak a vše ze svíčkové
CO MUŽI MŮŽOU


Jihoamerická masa – Flank, Rib eye steak atakdále
VŠE O MASE




Řeznické steaky
3x MASO Z LOKÁLNÍCH FAREM


Hovězí menu ala carte
ROASTBEEF, BORŠČ A BOURGUIGNON



Kuřecí menu ala carte
CO (NEJEN) DĚTI MILUJÍ


Steak ze svíčkové a whisky
CO MUŽI MŮŽOU


Jihoamerická masa a karibské rumy
VŠE O MASE A RUMU



Butcher Steaks
3x MEAT FROM LOCAL FARMS



South American Meats – Flank, Rib eye steak and so on
ALL ABOUT MEAT


FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ

Úvod do francouzské kuchyně
RAFINOVANÉ CHUTĚ

.jpg)
Vůně Provence
UCÍTIT, OCHUTNAT, POZNAT

.jpg)
Bretonská kuchyně
PŘÍLIV CHUTÍ


Kuchyně francouzského venkova
TRADICE. POTVRZENO UNESCO.


Kohout na víně, žabí stehýnka, suflé
VYBRANÉ DELIKATESY


Elegantní Francie: losos jinak, telecí karé
LEHKÉ, SVĚŽÍ, BAREVNÉ

ITALSKÁ KUCHYNĚ

Italská Alfa Omega
OD MINESTRONE PO SEMIFREDDO



Pizza & focaccia
FÍGLE DOMÁCÍHO PEČENÍ, TIRAMISU



Pasta fresca
KOUZLO VLASTNÍCH TĚSTOVIN



Italské ryby a mušle
NAUČTE SE JE!


Italské kuře
1 KUŘE = 4 JÍDLA, NAUČTE SE HO PORCOVAT


Italská rizota a telecí maso
KRÉMOVÉ RIZOTO 100x JINAK


Boloňské ragú a lasagne
DOKONALÉ MENU


Sardinie = jiná Itálie
OCHUTNÁTE, OCENÍTE

ŠPANĚLSKÁ KUCHYNĚ
.jpg)
Hola Espaňa
ÚVOD DO ŠPANĚLSKÉ KUCHYNĚ

MEZINÁRODNÍ A EXOTICKÁ KUCHYNĚ

Sýrie autentická
CESTOU DO STAROVĚKÉHO DAMAŠKU


.jpg)
Libanon
TO NEJ Z ARABSKÉ KUCHYNĚ, 6 CHODŮ




Asijské street food
ULICEMI ASIE



Thajsko I.
DOMÁCÍ KARI PASTA, 5 CHODŮ




.jpg)
Thajsko "Best of"
CO ZNÁTE Z CEST



Thajsko netradiční
HRAVÉ, PÁLIVÉ, JINÉ...



Vietnam
ČERSTVÉ, VOŇAVÉ A DOSTUPNÉ




Sushi a japonská kuchyně
KURZ PŘEDNÍ ČESKÉ JAPANOLOŽKY



.jpg)
Japonsko s příběhem
RÁMEN, GYOZA. KURZ PŘEDNÍ JAPANOLOŽKY.



Indická kuchyně
EXOTICKÉ BARVY A CHUTĚ



Indie autentická
DOMÁCÍ RECEPTY BEZ MASA.




Authentic India
HOME RECIPES WITHOUT MEAT



Asian Street Food
THROUGH THE STREETS OF ASIA


.jpg)
Lebanon
THE BEST OF ARABIC CUISINE, 6-COURSE MENU



Vietnam
FRESH, FRAGRANT AND AFORDABLE



Thailand I.
HOMEMADE CURRY PASTE, 5-COURSE MENU


AMERICKÁ KUCHYNĚ

Mexiko hity
NA PRVNÍ DOBROU


Jihoamerická masa – Flank, Rib eye steak atakdále
VŠE O MASE




Jihoamerická masa a karibské rumy
VŠE O MASE A RUMU



South American Meats – Flank, Rib eye steak and so on
ALL ABOUT MEAT


RYBY A MOŘE

Krevety, chobotnice, flambované palačinky
MODERNĚJŠÍ. NOVÉ MENU.

.jpg)
Mořské ryby
SARDINKA, VLK I ĎAS. NEBOJTE SE!


Italské ryby a mušle
NAUČTE SE JE!


Thajsko netradiční
HRAVÉ, PÁLIVÉ, JINÉ...



Rybí menu ala carte
RAČTE SI VYBRAT

VAŘENÍ PRO TEENAGERY

#dobryzradlo1
CAESAR, BURGER, TIRAMISÚ

#dobryzradlo2
HOLA AMIGOS, TACOS, NACHOS

PEČENÍ

Domácí chléb napodruhé
PRO FAJNŠMEKRY. NOVINKA 2023


Domácí chléb napoprvé
PRO NEPOLÍBENÉ PEČENÍM I TY ZKUŠENĚJŠÍ. NOVINKA 2023


Rohlíky, housky a veky
PEČEME I S KVASEM. NOVINKA 2023

Minidortíky bez mouky
UPEČTE PRO VŠECHNY


Macarons voilá
POLIBEK FRANCIE


Croissants
FRANCOUZSKÁ SNÍDANĚ U VÁS DOMA


Stékaný dort
VAŠE SLADKÉ SLZY ŠTĚSTÍ:-)


Tarty a tartaletky
KŘEHKÉ, SLANÉ I SLADKÉ


Kynutá těsta
BUCHTY A KOLÁČKY


Retro zákusky
ZÁKUSEK ZA ODMĚNU. PAMATUJETE?


Éclair, větrník a věneček
FRANCOUZSKÉ, ODPALOVANÉ

SPECIÁLNÍ KURZY

Vegetariánsky s chutí
MODERNÍ, VÝTEČNÉ, BEZ LEPKU




Indie autentická
DOMÁCÍ RECEPTY BEZ MASA.




Studená kuchyně
HURÁ NA RAUT!

COOKING COURSES IN ENGLISH

M. D. Rettigová: Tenderloin in Cream Sauce, Carlsbad Dumpling
JUST LIKE FROM GRANDMA



South American Meats – Flank, Rib eye steak and so on
ALL ABOUT MEAT



Butcher Steaks
3x MEAT FROM LOCAL FARMS



Thailand I.
HOMEMADE CURRY PASTE, 5-COURSE MENU



Vietnam
FRESH, FRAGRANT AND AFORDABLE


.jpg)
Lebanon
THE BEST OF ARABIC CUISINE, 6-COURSE MENU

