NEJLEPŠÍ DÁREK JE VOUCHER OD NÁS Dárkové voucheryzasíláme
ŠŤASTNÝ A VESELÝ VÝBĚR
|
NEJLEPŠÍ DÁREK JE VOUCHER OD NÁS Dárkové voucheryzasíláme
ŠŤASTNÝ A VESELÝ VÝBĚR
|
M.D. Rettigová: Svíčková na smetaně, karlovarský knedlík
JAKO OD BABIČKY
Omáčky, maso a houskový knedlík
ZAČNĚTE OD ZÁKLADU
Zvěřina na talíři
ČERNÁ, VYSOKÁ, PERNATÁ
Hovězí menu ala carte
ROASTBEEF, BORŠČ A BOURGUIGNON
Kuřecí menu ala carte
ZPRACUJEME KOMPLET KUŘE
Rybí menu ala carte
RAČTE SI VYBRAT
Studená kuchyně tradičně
HURÁ NA RAUT!
Řeznické steaky
3x MASO Z LOKÁLNÍCH FAREM
Steak a vše ze svíčkové
CO MUŽI MŮŽOU
Jihoamerická masa – Flank, Rib eye steak atakdále
VŠE O MASE
Řeznické steaky
3x MASO Z LOKÁLNÍCH FAREM
B&W Burger a Brownies
2x BURGER. TAK CHUTNÁ AMERIKA!
Hovězí menu ala carte
ROASTBEEF, BORŠČ A BOURGUIGNON
Kuřecí menu ala carte
ZPRACUJEME KOMPLET KUŘE
Steak ze svíčkové a whisky
CO MUŽI MŮŽOU
Jihoamerická masa a karibské rumy
VŠE O MASE A RUMU
Úvod do francouzské kuchyně
RAFINOVANÉ CHUTĚ
Kuchyně francouzského venkova
TRADICE. POTVRZENO UNESCO.
Elegantní Francie: losos jinak, telecí svíčková, creme brulée
LEHKÉ, SVĚŽÍ, BAREVNÉ
Kohout na víně, žabí stehýnka, suflé
VYBRANÉ DELIKATESY
Italská Alfa Omega
OD MINESTRONE PO SEMIFREDDO
Pizza & focaccia
FÍGLE DOMÁCÍHO PEČENÍ, TIRAMISU
Pasta fresca
KOUZLO VLASTNÍCH TĚSTOVIN
Italské ryby a mušle
MUŠLE, SÉPIE A PRAŽMA!
Boloňské ragú a lasagne
FATTO IN ITALIA
Sardinie = jiná Itálie
OCHUTNÁTE, OCENÍTE
Hola Espaňa
ÚVOD DO ŠPANĚLSKÉ KUCHYNĚ
Sýrie autentická
CESTOU DO STAROVĚKÉHO DAMAŠKU
Libanon
TO NEJ Z ARABSKÉ KUCHYNĚ, 6 CHODŮ
Maroko
VÝLET NA SEVER AFRIKY. 5 CHODŮ.
Asijské street food
ULICEMI ASIE
Thajsko I.
DOMÁCÍ KARI PASTA, 5 CHODŮ
Thajsko "Best of"
CO ZNÁTE Z CEST
Vietnam
ČERSTVÉ, VOŇAVÉ A DOSTUPNÉ
Sushi a japonská kuchyně
KURZ PŘEDNÍ ČESKÉ JAPANOLOŽKY
Japonsko s příběhem
RÁMEN, GYOZA. KURZ PŘEDNÍ JAPANOLOŽKY.
Indická kuchyně
EXOTICKÉ BARVY A CHUTĚ
Indie autentická
DOMÁCÍ RECEPTY BEZ MASA.
Latinská Amerika
PERU, MEXIKO, BRAZÍLIE. NOVINKA 2024.
B&W Burger a Brownies
2x BURGER. TAK CHUTNÁ AMERIKA!
Jihoamerická masa – Flank, Rib eye steak atakdále
VŠE O MASE
Jihoamerická masa a karibské rumy
VŠE O MASE A RUMU
Krevety, chobotnice, flambované palačinky
DELIKÁTNÍ CHUTĚ. KRÁSNÉ NA TALÍŘI. OHNIVÝ DEZERT.
Mořské ryby
SARDINKA, VLK I ĎAS. NEBOJTE SE!
Italské ryby a mušle
MUŠLE, SÉPIE A PRAŽMA!
Rybí menu ala carte
RAČTE SI VYBRAT
#dobryzradlo1
CAESAR, BURGER, TIRAMISÚ
#dobryzradlo2
HOLA AMIGOS, TACOS, NACHOS
#dobryzradlo4
PIZZA & PASTA & GELATO. BELLA ITALIA.
Vánoční cukroví
VANILKA, MARCIPÁN, ČOKO, KÁVA
Domácí chléb napoprvé
PRO NEPOLÍBENÉ PEČENÍM I TY ZKUŠENĚJŠÍ.
Dortová romantika
S CHUTÍ TROPICKÉHO OVOCE
Tartaletky
PATISSERIE OTEVÍRÁ. FRANCOUZSKÉ KŘEHKÉ KOLÁČKY.
Croissants
FRANCOUZSKÁ SNÍDANĚ U VÁS DOMA
Kynutá těsta
JAKO OD BABIČKY. TŘIKRÁT JINAK.
STÉKANÝ DORT
VAŠE SLADKÉ SLZY ŠTĚSTÍ:-)
Éclair, větrník a věneček
FRANCOUZSKÉ, ODPALOVANÉ
Retro zákusky
ZÁKUSEK ZA ODMĚNU. PAMATUJETE?
Slané koláče kynuté i křehké
TŘIKRÁT JINAK. NOVINKA 2024.
Zákusky hezky česky
KOKOSKA, LIKÉROVÁ ŠPIČKA, ŠODÓ CHLEBÍČEK. NOVINKA 2024.
Čokoládové pralinky
MOJE VLASTNÍ BAREVNÁ BONBONIERA. NOVINKA 2024.
Roční VIP klub 2025
THE BEST OF OLA KALA. Z ČECH NA KONEC SVĚTA.
Víkend s vařením a wellness
PRÉMIOVÝ ZÁŽITEK!
Vegetariánsky s chutí
5 CHODŮ, VÝTEČNÉ, BEZ LEPKU
Studená kuchyně moderně
DESIGN. BARVY. CHUTĚ.