KURZY S DESTILÁTY

Úvodní strana / KURZY PRO VEŘEJNOST / KURZY S DESTILÁTY
Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak

Jihoamerická masa – Flank, Rib eye steak atakdále

VŠE O MASE

Kuchař: Yazan Manjah
Nejbližší termín: 21.1.2022
3300Kč
Yazan Manjah
možnost bez lepku
DETAIL KURZU
Steak a vše ze svíčkové - OBLÍBENÝ MEZI MUŽI

Steak a vše ze svíčkové

CO MUŽI MŮŽOU

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: 18.1.2022
3300Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU
Romantický Francie

Elegantní Francie: marinovaný losos, telecí a creme brulée

LEHKÉ, SVĚŽÍ, BAREVNÉ

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU
KOHOUT  na víně, žabí stehýnka… OBLÍBENÉ !

Kohout na víně, žabí stehýnka, suflé

VYBRANÉ DELIKATESY

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: 16.2.2022
3300Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU
Kuchyně francouzského venkova - TRADICE. POTVRZENO UNESCO

Kuchyně francouzského venkova

TRADICE. POTVRZENO UNESCO.

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: 9.3.2022
3300Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU
Bretonská kuchyně - PŘÍLIV CHUTÍ

Bretonská kuchyně

PŘÍLIV CHUTÍ

Kuchař: Michal Suchánek
Nejbližší termín: 22.2.2022
3300Kč
Michal Suchánek
DETAIL KURZU
Vůně Provence - UCÍTIT, OCHUTNAT, POZNAT

Vůně Provence

UCÍTIT, OCHUTNAT, POZNAT

Kuchař: Michal Suchánek
Nejbližší termín: 4.2.2022
3300Kč
Michal Suchánek
DETAIL KURZU
Francouzská kuchyně

Úvod do francouzské kuchyně

RAFINOVANÉ CHUTĚ

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: 4.2.2022
3300Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU
Řeznické steaky - 4 masa z lokálních farem

Řeznické steaky

3x MASO Z LOKÁLNÍCH FAREM

Kuchař: Luboš Rychvalský
Nejbližší termín: 31.1.2022
3300Kč
Luboš Rychvalský
DETAIL KURZU
Hola Espaňa - ÚVOD DO ŠPANĚLSKÉ KUCHYNĚ

Hola Espaňa

ÚVOD DO ŠPANĚLSKÉ KUCHYNĚ

Kuchař: Michal Suchánek
Nejbližší termín: 7.2.2022
3300Kč
Michal Suchánek
DETAIL KURZU
Domácí jídelníčky

Domácí jídelníčky "hovězí"

ZÁKLADY DOMÁCÍHO VAŘENÍ

Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: 25.2.2022
2900Kč
Jakub Mužík
DETAIL KURZU

Registrace do newsletteru

:
comgate platebni brana