AMERICKÁ KUCHYNĚ
- BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerika
19.3.2021 v 16:00
poslední volná místa
2 450Kč
KOUPIT
- BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerika
31.3.2021 v 16:00
volná místa
2 450Kč
KOUPIT
Šéfkuchař

Václav Šulc
Vašek od malička snil o práci v gastronomii. Už jako malý se motal babičce pod nohama a chtěl, aby mohl přidat ruku k dílu...
Ve druhém ročníku střední školy skočil rovnou do nejlepší kuchyně v Praze - restaurace Alcron, hotelu Radisson SAS Praha. Po škole získal místo kuchaře v nové restauraci Divinis, kde se poté vypracoval do pozice Chef de Partie. Jeho další cesta poznávání gastronomického umění vedla do Itálie, kde byl na stáži v malém městečku Savigno 30 kilometrů od Bologně, kde pracoval v restauraci Amerigo 1934, která byla zaměřená na typickou místní kuchyni. Dosažené znalosti pak zužitkoval při otevření restaurace Luka Lu, kde pracoval jako šéfkuchař. Poté se rozhodl studovat na VŠ hotelové v Praze, při které začal vést kurzy vaření, kterých dosud odlektoroval více než tisíc. Účastnil se též natáčení pořadu o vaření pro ČT s názvem Vše o vaření. Dále se věnoval vedení obchodu s italskými potravinami Wine food market. V současnosti vede projekt zavádění čerstvých convenience výrobků pro jeden z obchodních řetězců v ČR.
Vašek vede kurzy v češtině a angličtině.
V Ola Kala vede kurzy: Italská Alfa Omega, Italské kuře, Italské ryby a mušle, Italské jehněčí od A do Z, Pasta Fresca, Pizza a focaccia, Rizoto a italské telecí, Boloňská omáčka a lasagne, Itálie "vegetariana", Burger & brownies, Jihoamerická masa a další.

Burger a brownies - TAK CHUTNÁ AMERIKA
Po celý rok pořádáme kurzy pro kolektivy zdravotníků zdarma jako poděkování. Zakoupením kurzu tak podpoříte nás i zdravotníky!
Burger je legenda. Born in the USA, 250 g.
Domácí houska = v jiné to už nebude ono!
Připravíme si buffalo wings, pořádný burger, nadýchanou housku , karamelizovanou cibulku, domácí majonézu. a šťavnaté bezlepkové brownies.
Kdo to všechno sní, je král:-)
Charakteristika kurzu
Základem burgeru s velkým "B" jsou suroviny. Správně vyzrálé hovězí maso, lehce nasládlá nenapodobitelná houska a spousta vymazlené výplně. Cibulka, majonéza, slaninka, salátek, rajče..., prostě vše co se tam vejde. All-in-one zážitek: zábava, relax, vůně, chutě. A po luxusním burgeru luxusní brownies, jestli se do vás ještě vejde:-).
Co budeme vařit
-
Buffalo wings jako předkrm
-
Pečené brambory s bylinkami
-
Pořádný burger z výběrového masa (250 g)
-
Domácí housku (vlastní receptura na těsto)
-
Domácí majonézu a karamelizovanou cibulku
-
Šťavnaté brownies plné kvalitní čokolády
O kurzu
Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.
Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.
S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.
Za kolik: 2 450 Kč včetně DPH
Cena obsahuje
SUROVINY
RECEPT pro každého
NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu
ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní
Zaujal vás tento kurz?
Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz Burger a Brownies!
Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.
Fotogalerie
Autentické fotografie z kurzu
