• ALFA OMEGA ITALSKÉ KUCHYNĚ
    31.1.2023 v 16:00
    poslední volná místa
    (studio Vinohrady)
    2 900Kč
    KOUPIT
  • ALFA OMEGA ITALSKÉ KUCHYNĚ
    14.3.2023 v 16:00
    volná místa
    (studio Vinohrady)
    2 900Kč
    KOUPIT

Šéfkuchař

Luboš Rychvalský

Luboš Rychvalský

Luboš je zkušený i trpělivý šéfkuchař a lektor, který se gastronomicky vzdělával a vařil v různých koutech světa (mj. Thajsko, Maroko a další). Různé niance nejenom asijských kuchyní má v malíčku. 

Na naší gastronomickou mapu se zapsal jako ten, kdo dal život legendární arabské restauraci Dahab v centru Prahy, kterou vlastnil. Ve svém životě se už potkal s různými výzvami, a tak lektorování u nás bere jako zábavu a vytržení z rutiny. Dokáže uvařit v podstatě všechno a nerozlišuje, jestli je to zrovna v angličtině nebo češtině. Luboš vede kurzy v češtině a angličtině

V Ola Kala vede kurzy: Řeznické steaky, Italská Alfa Omega, Italské kuře, Italské ryby a mušle, Pasta Fresca, Rizoto a italské telecí, Boloňská omáčka a lasagne, Roční VIP klub a další..

Alfa - Omega italské kuchyně

Italská Alfa Omega - OD MINESTRONE PO SEMIFREDDO

Téměř vegetariánský kurz.. Až na pasta carbonara:-).

Lehké, chutné, nízkonákladové, barevné - prostě Itálie!

V jednoduchosti je krása. Základy typické italské kuchyně.

Hutná zeleninová polévka, poctivá pasta, delikátní špenát s ricottou a domácí zmrzlina. Mńam.

Zážitek "2v1", kurz vaření + degustace až 12 druhů italských a francouzských vín (je součástí našich kurzů vaření).

 

Charakteristika kurzu

Sedíte v italské trattorii, venku je teplo. Jste nadšení, že jste našli místo, kam chodí na jídlo místní. Ne ristorante pro turisty. Koukáte po ostatních stolech, co si objednávají a vidíte, že polévku, někdo pastu, steaky nebo mořské plody tu úplně nefrčí. Tak jo, dáte si to samé. Cucina italiana tipica. Semplice, delizioso, chutná to báječně. A přitom to nic není:-). Tohle musím umět!

 

Co budeme vařit

  • Minestrone (zeleninová polévka)

  • Pasta Carbonara

  • Špenátové cannelloni s ricottou 

  • Tomatová omáčka

  • Jogurtovo-medové Semifreddo (domácí mražená zmrzlina)

Naučíme vás

  • Krájet cibuli a zeleninu jako profík

  • Tajemství legendárních Carbonara, původně pokrm pro horníky

  • Uvařit zeleninu a těstoviny správně „al dente“ neboli na skus

  • Připravit nejpoužívanější italskou omáčku (tomatovou)

  • Připravit ne moc sladkou výtečnou domácí zmrzlinu

  • Z běžně dostupných surovin připravit během krátké doby dobroty

a mnoho dalších triků a postupů, které používají italští kuchaři

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.

Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.

S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.

Za kolik: 2 900 Kč včetně DPH

CENA OBSAHUJE

SUROVINY

RECEPT pro každého

NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem

CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu

ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz Alfa – Omega italské kuchyně.

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

Fotogalerie

IT alfa minestroneIT alfa minestrone talirIT alfa caneloni talirIT alfa cannelloni talirIT alfa carbonara talirIT alfa carbonara talir 2IT alfa semifreddo talir

Autentické fotografie z kurzu

možnost vege
IT Alfa Minestrone talir IT Alfa caneloni plech IT Alfa caneloni plech 2 IT Alfa caneloni talir IT Alfa caneloni talir 2

Registrace do newsletteru

:
comgate platebni brana