• Připravujeme
    3 300Kč
Michal Suchánek

Michal Suchánek

Michal má své kořeny na Valašsku, ale frgály a kyselica mu na jeho kuchařské cestě nestačily. Už na hotelové škole ho to táhlo dál do kulinářského světa. Vycestoval vařit do Itálie a gastronomická stavidla se pro něj otevřela.

Po návratu z Itálie a absolvování hotelovky si sbalil nejnutnější a ocitl se v Praze. Okolnosti ho zavedly do vyhlášené francouzské restaurace Bistrot de Marléne a Francie si ho získala už nadobro. Během jeho profesní dráhy na něj čekaly různé výzvy, ať už se jednalo o vlastní podnik nebo o pozici hlavního pekaře v Carrefour. Od té doby si kromě kuchtění také s radostí zapeče. Je mu vlastní kreativita v kuchyni a do popředí vždy staví kvalitní suroviny.

Michal vede kurzy v češtině, angličtině, francouzštině i italštině.

V Ola Kala vede kurzy: Bretonská kuchyně, Vůně Provence, Hola Espaňa 

Vůně Provence - UCÍTIT, OCHUTNAT, POZNAT

Vůně Provence - UCÍTIT, OCHUTNAT, POZNAT

Na Provence nikdy nezapomenete, voní levandulí, tymiánem, rozmarýnem, šalvějí...

Představíme vám, jak chutná Provence.

Tradiční barevný salát, delikátní jehněčí, čokoládová pěna. Voilá.

Nejbarevnější a nejpestřejší region Francie vám představuje své menu!

Degustace až 12 druhů francouzských vín je součástí našich kurzů vaření.

Po celý rok pořádáme kurzy pro kolektivy zdravotníků zdarma jako poděkování. Zakoupením kurzu tak podpoříte nás i zdravotníky!

CHARAKTERISTIKA KURZU

 

CO BUDEME VAŘIT

  • Pečená rajčata s kozím sýrem

  • Salát Nicoise, domácí bageta

  • Jehněčí kotletka, pečené brambory se smetanou, karotka

  • Čokoládová pěna

NAUČÍME VÁS

  • Upéct domácí bagetu lépe než běžní Francouzi

  • Připravit fantastickou zálivku vinaigrette

  • Dopéct maso s pomocí teploměru, aby bylo jako dort

  • Úžasnou čokoládovou pěnu

 

O KURZU

Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.

Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.

S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.

Za kolik: 3 300 Kč včetně DPH

CENA OBSAHUJE

SUROVINY

RECEPT pro každého

NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem 

CERTIFIKÁT - po kurzu na památku

ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

ZAUJAL VÁS TENTO KURZ?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte náš kurz Sýrie autentická.  Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

FOTOGALERIE

Francie provence rajcataFrancie provence nicoiseFrancie provence jehneciFrancie provence coko

Registrace do newsletteru

:
comgate platebni brana