• Připravujeme
    2 900Kč

Šéfkuchař

Tomáš Rott

Tomáš Rott

Vystudoval střední hotelovou školu v Praze. Během svých studií absolvoval několik zahraničních praxí, v anglickém Liverpoolu a Blackpoolu.

Po absolvování bakalářského studia v cestovním ruchu na Vysoké škole obchodní začal získávat rozmanité pracovní zkušenosti v sardské restauraci Ichnusa Botega Bistro na Smíchově, poté vedl jejich sesterskou restauraci Bisos na Žižkově a absolvoval několikaměsíční stáž v přímořské luxusní restauraci v Porto Rotondo na Sardinii. Poté zakotvil v pětihvězdičkovém hotelu Aria v restauraci Coda po boku Davida Šaška. V současné době je šéfkuchařem v GamberoRosso, kde svým klientům servíruje zaručeně čerstvou moderné italskou kuchyni. Další kulinářskou oblastí kromě středomořské kuchyně, o kterou se aktivně zajímá, je sous vide. 

Tomáš vede kurzy v češtině a angličtině.

V Ola Kala vede kurzy: Úvod do francouzské kuchyně, Kohout na víně a žabí stehýnka, Kuchyně francouzského venkova, Moderní Francie, Sardinie, Mořské ryby, Steak a vše ze svíčkové, M.D. Rettigová, Jihoamerická masa a další.

Romantický Francie

Moderní Francie: marinovaný losos, telecí a creme brulée - LEHKÉ, SVĚŽÍ, BAREVNÉ

Po celý rok pořádáme kurzy pro kolektivy zdravotníků zdarma jako poděkování. Zakoupením kurzu tak podpoříte nás i zdravotníky!

Fantazie barev a chutí, nechte se svést.

Zrající losos, nevšední polévka, křehké telecí a dvoubarevné creme brulée.

Když chcete svého partnera překvapit i v kuchyni:-)-

Randezvous s netradičními surovinami (fenykl, shisho, topinambur, batáty, fava fazolky...)

Dotek jemnosti a elegance. Celek dělají detaily!

 

Charakteristika kurzu

Během tohoto kurzu se naučíte kombinovat zdánlivě nezvyklé chutě dohromady. Výsledkem bude dokonalá harmonie na talíři, vaše elegantní francouzské menu. Vydejte se na romantickou procházku renesanční zahradou barev a chutí. Vaše chuťové pohárky zaplesají. Tento kurz je vhodný pro začátečníky, pokročilé a všechny "zamilované".

Co budeme vařit

  • Losos zrající v soli, salát z fenyklu a shisho kopřivy

  • Krém z Jeruzalémského artyčoku (topinambur)

  • Telecí karé s pancettou a batátovým pyré, relish z fava fazolek

  • Čokoládovo vanilkové creme brulée (nepečené)

Naučíme vás

  • Připravit marinovací sůl

  • Marinovat ryby

  • Pracovat s netradiční surovinou (batáty, fenykl, fava fazole, shisho, pancetta)

  • Kombinovat  chutě dohromady  (nasládlé batáty s kyselým relishem aj.)

a mnoho dalších triků a postupů, které používají profesionální kuchaři.

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.

Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.

S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.

Za kolik: 2 900 Kč včetně DPH

CENA OBSAHUJE

SUROVINY

RECEPT pro každého

NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem 

CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu

ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

ZAUJAL VÁS TENTO KURZ?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz vaření Moderní Francie.  Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

Fotogalerie

Francie iii lososFrancie iii teleci kare

Autentické fotografie z kurzu

Francie 3 krem Francie 3 batatty Francie 3 pekac kare Francie 3 1 Francie 3 2 Francie 3 kare Francie 3 kare Francie 3 kare 2 Francie IIO soufle cukr

Registrace do newsletteru

:
comgate platebni brana