• Bretonská kuchyně
    22.2.2022 v 16:00
    volná místa
    (studio Žižkov)
    3 300Kč
    KOUPIT
Michal Suchánek

Michal Suchánek

Michal má své kořeny na Valašsku, ale frgály a kyselica mu na jeho kuchařské cestě nestačily. Už na hotelové škole ho to táhlo dál do kulinářského světa. Vycestoval vařit do Itálie a gastronomická stavidla se pro něj otevřela.

Po návratu z Itálie a absolvování hotelovky si sbalil nejnutnější a ocitl se v Praze. Okolnosti ho zavedly do vyhlášené francouzské restaurace Bistrot de Marléne a Francie si ho získala už nadobro. Během jeho profesní dráhy na něj čekaly různé výzvy, ať už se jednalo o vlastní podnik nebo o pozici hlavního pekaře v Carrefour. Od té doby si kromě kuchtění také s radostí zapeče. Je mu vlastní kreativita v kuchyni a do popředí vždy staví kvalitní suroviny.

Michal vede kurzy v češtině, angličtině, francouzštině i italštině.

V Ola Kala vede kurzy: Bretonská kuchyně, Vůně Provence, Hola Espaňa 

Bretonská kuchyně - PŘÍLIV CHUTÍ

Bretonská kuchyně - PŘÍLIV CHUTÍ

Bretoci jsou "jiní" Francouzi a stejně tak je Bretaň jiná Francie.

Moře a vítr: slané máslo, slaný karamel, slávky...

Na všechny způsoby: palačinky, galetky

Po celý rok pořádáme kurzy pro kolektivy zdravotníků zdarma jako poděkování. Zakoupením kurzu tak podpoříte nás i zdravotníky!

CHARAKTERISTIKA KURZU

 

CO BUDEME VAŘIT

  • Bílá polévka ze slávek s bílým vínem a  slaným máslem

  • Houbový puding s petrželovou omáčkou

  • Kuřátko na cideru, pohanková galetka

  • Palačinky s mascarpone a slyným karamelem

NAUČÍME VÁS

  • Galetky a palačinky, znáte rozdíl?

 

O KURZU

Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.

Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.

S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.

Za kolik: 3 300 Kč včetně DPH

CENA OBSAHUJE

SUROVINY

RECEPT pro každého

NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem 

CERTIFIKÁT - po kurzu na památku

ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

ZAUJAL VÁS TENTO KURZ?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte náš kurz Bretonská kuchyně.  Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

FOTOGALERIE

Bretagne pudingBretagne polevka 2Bretagne kure ciderBretagne palacinka

Registrace do newsletteru

:
comgate platebni brana