FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ

Romantický Francie

Elegantní Francie: marinovaný losos, telecí a creme brulée

LEHKÉ, SVĚŽÍ, BAREVNÉ

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU
KOHOUT  na víně, žabí stehýnka… OBLÍBENÉ !

Kohout na víně, žabí stehýnka, suflé

VYBRANÉ DELIKATESY

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: 16.2.2022
3300Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU
Kuchyně francouzského venkova - TRADICE. POTVRZENO UNESCO

Kuchyně francouzského venkova

TRADICE. POTVRZENO UNESCO.

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: 9.3.2022
3300Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU
Bretonská kuchyně - PŘÍLIV CHUTÍ

Bretonská kuchyně

PŘÍLIV CHUTÍ

Kuchař: Michal Suchánek
Nejbližší termín: 22.2.2022
3300Kč
Michal Suchánek
DETAIL KURZU
Vůně Provence - UCÍTIT, OCHUTNAT, POZNAT

Vůně Provence

UCÍTIT, OCHUTNAT, POZNAT

Kuchař: Michal Suchánek
Nejbližší termín: 4.2.2022
3300Kč
Michal Suchánek
DETAIL KURZU
Francouzská kuchyně

Úvod do francouzské kuchyně

RAFINOVANÉ CHUTĚ

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: 4.2.2022
3300Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU

Registrace do newsletteru

:
comgate platebni brana