DEZERTY
- Připravujeme2 900Kč

Míša Landová
Míša je vášnivá cukrářská blogerka, jejíž povedená dílka, prověřené rady i recepty nalezneme na www.vikendovepeceni.cz. Tak dlouho jí její cukrářský koníček "sváděl", až se rozloučila s kolektivem v práci a podlehla. Od léta 2019 se plně věnuje cukrařině a pečení.
Pro Míšu je cukrařina opravdovým posláním. V roce 2019 učinila nelehké rozhodnutí odejít z práce a postavit se na vlastní nohy. Od té chvíle se ani chvilku nezastavila:-). V minulosti navštívila mnoho pečících kurzů, vč. těch v Ola Kala, pekla dorty na zakázku (www.dortykladno.cz), vymýšlela vlastní recepty a hlavně stvořila blog www.vikendovepeceni.cz, prostřednictvím něhož inspiruje mnoho dalších pečících nadšenců. Baví jí bavit se o pečení, ať už on-line po blogersku nebo právě jako lektorka na kurzech pečení. Míšino cukrářské motto zní "když se peče s nadšením a láskou, tak to jde skoro samo:-)".
Míša vede kurzy v češtině.
V Ola Kala vede cukrářské kurzy: Minidortíky, Bezlepkové minidortíky, Macarons voilá, Stékaný dort, Pečeme z dýně (cupcakes, muffiny, cheesecake), Retro zákusky, Vánoční cukroví a další.
.jpg)
Vánoční cukroví - KRÁSNĚ VYPADÁ, RAJSKY CHUTNÁ
Po celý rok pořádáme kurzy pro kolektivy zdravotníků zdarma jako poděkování. Zakoupením kurzu tak podpoříte nás i zdravotníky!
To je teprve pocit, když si vyskládáte cukroví hezky do řádku a všichni zobou:-).
Překvapte letos své blízké pěti lahodnými novinkami: sachr dortíček, laskonka, ledové cukroví...
Naučte se nadýchaný máslový krém i krém plný té nejlepší čokolády a ořechů.
Vánoční cukroví si zaslouží jen ty nejlepší suroviny.
CHARAKTERISTIKA KURZU
Cukroví k Vánocům neodmyslitelně patří, na tom se shodneme. Máme své oblíbené druhy, recepty na linecké a rohlíčky, fígle aby nám pracny neztvrdly... A co se naučit a hned si upéct nové druhy, kterými překvapíte celou rodinu? Nadělte jim i sobě nové chutě, které nemají chybu! Na tomto kurzu si připravíme několik druhů těst i krémů a podobu cukroví vytvarujeme různými způsoby. Ať už si připravíme cukroví vykrajované, tvořené přes šablonu nebo tvarované vlastníma rukama, určitě se po něm jen zapráší... A o to tu běží.
CO SI UPEČEME
-
Nugátová kolečka
-
Sachr dortíčky s marcipánem
-
Ledové cukroví
-
Kokosové laskonky se slaným karamelem
-
Ořechové kuličky
NAUČÍME VÁS
-
Pevná těsta určená na rozvalování
-
Třené těsto vhodné na ruční zpracování
-
Sněhové těsto na laskonky roztírané přes šablonu
-
Několik druhů krémů - sněhový máslový, ganache krém, krém se slaným karamelem
-
Potahování čokoládou a cukrovou polevou
-
Tipy a triky na báječné domácí cukroví
O KURZU
Jak dlouho: Začátek v 16 hodin (nebo v 10.00), předpokládaný konec kolem 20. hodiny (nebo kolem 14.00). Zkontrolujte čas.
Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.
S kým: Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách rozdělených podle druhu kurzu.
Za kolik: 2 900 Kč včetně DPH
CENA OBSAHUJE
SUROVINY
RECEPT pro každého
NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu
CHCETE SE O KURZU DOZVĚDĚT VÍCE?
Chcete se o kurzu vaření Vánoční cukroví dozvědět více? Rádi vám všechno vysvětlíme. Kontaktujte nás.
FOTOGALERIE