Kurzy jsou do odvolání (jehož konce nedohlédneme😊) pozastaveny v souladu s vládními opatřeními.Účastníky zrušených kurzů obešleme s náhradními termíny.Váš tým Ola Kala |
Kurzy jsou do odvolání (jehož konce nedohlédneme😊) pozastaveny v souladu s vládními opatřeními.Účastníky zrušených kurzů obešleme s náhradními termíny.Váš tým Ola Kala |
Míša je vášnivá cukrářská blogerka, jejíž povedená dílka, prověřené rady i recepty nalezneme na www.vikendovepeceni.cz. Tak dlouho jí její cukrářský koníček "sváděl", až se rozloučila s kolektivem v práci a podlehla. Od léta 2019 se plně věnuje cukrařině a pečení.
Pro Míšu je cukrařina opravdovým posláním. V roce 2019 učinila nelehké rozhodnutí odejít z práce a postavit se na vlastní nohy. Od té chvíle se ani chvilku nezastavila:-). V minulosti navštívila mnoho pečících kurzů, vč. těch v Ola Kala, pekla dorty na zakázku (www.dortykladno.cz), vymýšlela vlastní recepty a hlavně stvořila blog www.vikendovepeceni.cz, prostřednictvím něhož inspiruje mnoho dalších pečících nadšenců. Baví jí bavit se o pečení, ať už on-line po blogersku nebo právě jako lektorka na kurzech pečení. Míšino cukrářské motto zní "když se peče s nadšením a láskou, tak to jde skoro samo:-)".
Míša vede kurzy v češtině.
V Ola Kala vede cukrářské kurzy: Minidortíky, Bezlepkové minidortíky, Macarons voilá, Stékaný dort, Pečeme z dýně (cupcakes, muffiny, cheesecake), Retro zákusky, Vánoční cukroví a další.
Desítky chutí, desítky barev, jeden tvar. Jmenuji se makronka.
To co koupíte v obchodě, není pravá makronka. Upečte si vlastní, tu pravou:-).
Naučíme vás jak na to.
Jednou se to naučíte, pak mnohokrát oslníte.
Sousedka upeče štrůdl, vy upečete Makronky!
NOVĚ dopolední víkendové termíny!
Také vás okouzlily pestrobarevné barevné mandlové pusinky zvané makronky? Chtěli byste si je upéct doma? Přijďte se přesvědčit, že to není zas až tak složité. Naučíme vás i lahodné náplně, díky kterým jsou makronky tak dokonalé. Prostě "Macarons voilà"!
Makronky z mandlové mouky v několika barevných odstínech
Krém se slaným karamelem
Čokoládové ganache krémy v různých příchutích
Originální techniku přípravy makronek s cukrovým rozvarem
Obarvit mandlové těsto
Správně vymíchat těsto a nastříhat na plech
Pracovat s cukrářským sáčkem a špičkou
Různé náplně a krémy vhodné do makronek + tipy na jejich obměny
Tipy a triky pro pečení makronek v domácích podmínkách
Jak dlouho: Začátek v 16 hodin (nebo v 10.00), předpokládaný konec kolem 20. hodiny (nebo kolem 14.00). Zkontrolujte čas u konkrétního kurzu.
Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.
S kým: Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách rozdělených podle druhu kurzu.
Za kolik: 2 450 Kč včetně DPH
SUROVINY
RECEPT pro každého
NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu
Chcete se o kurzu pečení Macarons voilà dozvědět více? Rádi vám všechno vysvětlíme. Kontaktujte nás.