• Zvěřina na talíři
    18.2.2022 v 16:00
    obsazeno
    (studio Vinohrady)
    3 300Kč
  • Zvěřina na talíři
    18.3.2022 v 16:00
    volná místa
    (studio Vinohrady)
    3 300Kč
    KOUPIT
Dušan Svoboda

Dušan Svoboda

Dušan je hlavním garantem kvality a šéfkuchařem školy vaření Ola Kala. Nadto je vstřícný sympatický chlapík a velký profesionál, který má za sebou mnohá gastronomická ocenění. Ze skromnosti o tom nemluví, ale vařil pro prezidenty i Dalajlámu. V současné době je šéfkuchařem restaurace Parnas a kavárny Slavia.

Téměř 20 let působil v krásné secesní restauraci Art Nouveau v Obecním domě a současně získával zkušenosti na stážích v zahraničí (například v hotelu Gran Melia v Jakartě, norském Bergenu nebo hotelu Malga Ciapela v italských Alpách). Jeho tým zajišťoval gastronomický servis pro prezidenta České republiky, včetně zahraničních návštěv. Dušan vařil třeba pro prezidenty Obamu, Putina, papeže Jana Pavla II. nebo Dalajlámu. Účastnil se i mnoha gastronomických soutěží a odborných seminářů. Je vítězem Křišťálové vařečky z roku 2005 nebo Culinary cupu 2006 v kategorii nejlepší food styling. Je také mnohonásobný účastník Mistrovství České republiky v otevírání ústřic.

Dušan vede kurzy v češtině.

V Ola Kala vede kurzy: Roční VIP klub, Krevety a chobotnice, kurzy české kuchyně, Zvěřina na talíři, Prezidentské menu, Studená kuchyně, Svatomartinská husa, Food styling, speciální kurzy na přání a další.

Zvěřina na talíři - SILNÉ, VÝRAZNÉ, DELIKÁTNÍ

Zvěřina na talíři - ČERNÁ, VYSOKÁ, PERNATÁ

Daněk, bažant, kanec, chutí plný ranec😊.

Propracované menu, které potěší každého milovníka zvěřiny.

Nečekaně jednoduché, jednoduše exkluzivní.

Parádní a rychlý dezert.

Degustace až 12 druhů francouzských vín je součástí našich kurzů vaření.

Po celý rok pořádáme kurzy pro kolektivy zdravotníků zdarma jako poděkování. Zakoupením kurzu tak podpoříte nás i zdravotníky!

 

CHARAKTERISTIKA KURZU

Představte si, jste zámeckými pány, vyrazíte na lov a  úlovek bude parádní... Jediná zásadní otázka pak bude nasnadě: "Se šípkovou nebo se zelím?"😃 . Na tomhle kurzu si připravíme šípkovou majonézu, výbornou krémovou polévku, líčka jako dort a makovec jak má být!  Prostě zvěřina na talíři.

CO BUDEME VAŘIT

  • Dančí rillettes se šípkovou majonézou

  • Topinamburové velouté s konfitovaným bažantím prsem a smaženkou z blaťáckého zlata

  • Kančí líčka dušená na červeném víně, bramborové krokety s muškátovým oříškem

  • Makovec s pečenými švestkami a jogurtovou omáčkou

NAUČÍME VÁS

  • Zpracovat černou, vysokou a pernatou zvěřinu

  • Šípkovou majonézu k masu

  • Různé úpravy masa (konfitování, dušení)

  • Domácí krokety

  • Silnou zvěřinovou omáčku

  • Bezvadný recept na staročeský dezert

O KURZU

Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.

Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.

S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.

Za kolik: 3 300 Kč včetně DPH

CENA OBSAHUJE

SUROVINY

RECEPT pro každého

NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem 

CERTIFIKÁT - po kurzu na památku

ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

ZAUJAL VÁS TENTO KURZ?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte náš kurz Zvěřina na talíři.  Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

FOTOGALERIE

Zverina rillettesZverina polevkaZverina lickaZverina makovecZverina makovec pekac

Registrace do newsletteru

:
comgate platebni brana